Gå til innhold

JRE

Members
  • Innholdsteller

    176
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    4

JRE vant sist dagen den 26. juni 2021

JRE hadde det mest likte innholdet!

Om JRE

  • Bursdag 18. okt. 1975

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

JRE's Achievements

70

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har kjøpt alle airports derfra t og synes det er enklest å bare ha alt ett sted. Kommer selvsagt til å kjøpe ENGM også, men vil helst gjøre det fra marketplace om det blir mulig.
  2. Blir ENGM tilgjengelig i fs markedplace etterhvert?
  3. Ja, synes det begynner å bli bra. Gjenstår noe arbeid, og ProSim versjon til FS2020 er fortsatt som en preview bare, men veldig god. Lagde en film til fra en flygning mellom Oslo og Ålesund.
  4. MSFS2020 fungerer veldig bra. Jeg har riktignok en 180 graders skjerm, og det støtter ikke msfs2020 enda, så sidene blir ganske forvrengte. Det visuelle er uansett så bra at jeg blir nok værende på MSFS2020 fremover 🙂
  5. Man hadde kanskje ett lite håp om noe store greier, men går man inn i kilden på siden så står det dette: "An association of enthusiasts, pilots, and industry developers that advances flight simulation as a hobby, as an aid to pilot training, and as a means to explore your passion for aviation."..
  6. Bakgrunnsbilde fra fra siten er fra orbx scenery til msfs.. https://orbxdirect.com/product/lyni-msfs
  7. Ser jo spennende ut.... Dette er da ikke fra msfs? https://flightsimassociation.com/
  8. Rudder er solgt Honeycomb Yoke er fortsatt til salgs.
  9. Da har jeg fått litt utstyr til overs og skal kan derfor selge Yoke og rudder. Begge deler er kjøpt i år og nesten ikke brukt. Fremstår omtrent som nytt. Har ikke orginal embalasje, men jeg kan sende det om det ikke kan hentes. Rudder: https://mfg-sim.com/en/rudders/1-mfg-crosswind-v2-graphite.html Yoke: https://www.komplett.no/product/1146982/gaming/gaming-utstyr/spillkontrollere/ratt-og-pedaler/honeycomb-alpha-flight-controls Gi bud.
  10. I følge komplett står det at jeg skal få mitt Asus 3080kort 12 oktober, men etter at de probleme som er dukket opp så vurderer jeg på å avbestille. Dte ryktes jo også om at de slipper 3080 kort med 16 eller 20gb senere også..
  11. Jeg hadde en kommentar for kort tid siden der jeg skrev at jeg nok kom til å ha XP11 som foretrukket sim, selv om jeg hadde forhåndsbestilt msfs2020. Samme kveld oppdaget jeg at jeg var godkjent som Alpha tester. Har nok vært det i lang tid også, men har misset mailen 😛 Jeg trekker nå tilbake det jeg skrev tidligere og kan si nå at msfs2020 blir foretrukket sim for min del 😊. Bare å få bestilt.
  12. Det ble vel rundt 250-300gb. Jeg har ikke noe å sammenligne kvaliteten med, og har ikke sett på de du nevner, men syns dette ble riktig bra. Det er litt sterk grønn farge enkelte steder , men når man bruker det sammen med AsXP så virker det som det blir bedre. Bilde over er fra Xp11b14 Vulkan uten AsXp.
  13. Er ferdig med å legge inn hele Norge i x-plane etter oppskriften til Tom Knudsen. Tar en liten tur fra Alta og sydover for å sjekke tiles. Ser veldig bra ut.
×
×
  • Opprett ny...