Gå til innhold

Odd-Jarle Johansen

Members
  • Innholdsteller

    27
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    1

Odd-Jarle Johansen vant sist dagen den 4. oktober 2019

Odd-Jarle Johansen hadde det mest likte innholdet!

Om Odd-Jarle Johansen

  • Bursdag 06. okt. 1944

Converted

  • Facebook Profile
    https://www.facebook.com/oddjajo

Nylige profilbesøk

454 profilvisninger

Odd-Jarle Johansen's Achievements

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. OK! Jeg er litt for fersk ennå med MSFS. Det hjelper å ta seg tid til studere sakene nøyere. Nå har jeg kontroll! Takk for bistand.
  2. Har CH ProPedals- CH FlightSim Yoke og Honeycomb Trottle quadrant og lastet config.tool for MSFS (Alt fungerer fint i Prepar3D). Tastaturet F1 og F4 virker heller ikke når jeg starter flight.
  3. Har skaffet meg MSFS, installert PMDG 737-800 og prøver å komme i gang. Men noe merkelig skjer når jeg skal starte en flight. Flyet starte opp automatisk å begynner å "rygge". Får ikke stanset noe, og ender med crash utenfor runway. Ingenting knaster og taster i PMDG cockpit fungerer. Finner ikke ut hva jeg har gjort feil. Er det noen innstillinger jeg har satt feil? Er det noen drevne MSFS piloter der ute som har tips?
  4. Der har jeg prøvd å finne dette i FMC. I P3D versjonen av PMDG finner jeg det ikke. Men i FSX versjonen, som jeg hadde før, fant jeg det. Kan Kristoffer tipse om hva den heter i Options?
  5. Takk for alle gode råd. Jeg flyr bare sivile fly. Jeg skal teste både P3D og X-plane. FSX SE har jeg allerede forkastet av samme grunn som Andrew skriver. Har også funnet ut at "System Requirements" til Prepar3D v4 vil koste meg en oppgradering av grafikk kort på ca kr 8000,- . Med x-plane slipper jeg unna dette. Men jeg tar det liker best, uansett er det jo fortsatt en billig hobby.
  6. På tide å ta farvel med FSX. Hva skal man velge for at overgangen ikke blir for stor? P3D, X-plane, FSX SE? Er det noen addons fra FSX som kan gjenbrukes i P3D?
×
×
  • Opprett ny...