Gå til innhold

Varvik

Members
 • Innholdsteller

  54
 • Ble med

 • Siste besøk

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Heisann, Har en 40 cm forlenger til warthog joystick til overs. denne kostet meg 702kr + moms. Har også en blå fjær, beregnet til 40 cm forlenger, denne kostet meg 752kr + moms. Selger for 1200 + eventuelt frakt.
 2. God erfaring med ORBX når det gjelder FSX, problemet med Xplane er at det er lite å hente for Norge sin del, både på True earth og Orhto for Nord Norge hvor jeg som regel flyr. Har lastet ned Norway pro scenery og aerosoft Tromø blant annet men er allikevel ikke helt fornøyd. ORBX gjorde susen for FSX i allefall. Innser at jeg antageligvis må vente til MSFS kommer med helikoptre..
 3. Takk for svar. Jeg er klar over at grafikken er noe helt annet enn hva MSFS, nå står det egentlig mellom å fortsette med xplane 11, eller kjøpe prepar 3d. Spørsmålet er egentlig, er det verdt å kjøpe prepar3d når jeg har xplane? Flight sim 2020 kommer jeg til å bruke når de har helikoptre.
 4. Hei, Fløyet siden flight sim 98 kom ut, har fulgt med på utviklingen både software og hardware. Gledet meg enormt til MSFS 2020, skuffelsen ble stor i går da jeg kom over en artikkel som omhandlet fremgangen for utviklerne bak MSFS 2020, som antar at helikopter vil bli implementert i 2022. Jeg flyr hovedsakelig helikoptre, siden MSFS ikke har dette som valg så bruker jeg Xplane 11, enn så lenge. I Xplane har jeg kun funnet Xrotors sin AW169 som jeg synes er bra, og i den anledning lurte jeg på om P3D er verdt pengene for meg om jeg skal fly helikoptre? Siden jeg som r
 5. Oi sann, dette ser jo helt fantastisk ut 😃
 6. Jeg trenger fremdeles rudder om noen har å selge? Sent from my iPhone using Tapatalk
 7. Fmc er nok lik om du finner noen som har dette. PMDG har vel ingen Boeing til x plane såvidt jeg vet
 8. Hei, Selger en pent brukt Thrustmaster warthog throttle, send meg pm om du lurer på noe
 9. Har og honeycomb yoke, fantatsisk. Har du fått leveringstid på bravo? Sent from my iPhone using Tapatalk
 10. Kan bytte mot rudder om du har til overs Sent from my iPhone using Tapatalk
 11. Spørs hva du flyr. Når jeg feks flyr helikoptre i X plane, så setter jeg sensitivity silderene helt ned på alle akser, slik at den er så sensitiv som den kan være.
×
×
 • Opprett ny...