Gå til innhold

eddie6413

Members
  • Innholdsteller

    178
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    3

Alt skrevet av eddie6413

  1. Etter enda mer fikling så klarte jeg å få simmen "smooth" når jeg flyr. Dette gjorde jeg ved å slå av ASW og å sette opp pixels til 1.3. Så nå prøver jeg å finne ut hvordan jeg kan få et klarere syn når jeg ser ut. Alt er på en måte blurry....
  2. Hvordan slår jeg det av og hvor?
  3. Har fiklet en del og fått til en smooth bevegelse nå i Quest 2. Men... problemet nå er at alt utenfor cockpiten er på en måte bølgete og når jeg flyr småhopper alt utenfor. Uansett om jeg setter alt på lavt. Er som å se igjennom varm damp som stiger fra asfalt....er min eneste måte å beskrive det på. Har ikke siste Nvidia driver da...men nest siste. Bruker Oculus debug tool, og Open XR.
  4. Er det noen her som har noen "settinger" å dele? Jeg får ikke MSFS 2020 til å være spillbar i VR. Det bare hakker når jeg vrir hodet og det blir værre jo lenger jeg er inne i simulatoren. Har 3060 GTX kort.
  5. Har GSX, pmdg, FS2Crew, Simbrief panel, FSTL og FSHud. Så håper jo det skal funke 🙂 Vurderer å kjøpe Quest 2. Erfaring med den?
  6. Jeg vurderer å kjøpe VR... men lurer på en ting. Kan man bruke FSTL eller annen AI med VR? og fshud?
  7. Pro ATC er bra, men jeg liker ikke at man ikke får riktige callsigns. Norwegian har feks NORDIC, men i Pro ATC er det eneste valget NORWEGIAN....Så pga det har jeg gått tilbake til FSHUD, og bruker i tillegg FS2CREW med stemmestyring.
  8. Så den 🙂 Virker veldig bra 🙂 Men jeg er også spent på om dem kommer til å forbedre ATC. Ser det er liveries der....så hvis dem kommer med det så bør også ATC forbedres vesentlig 🙂
  9. Jeg har sikkert levd under en stein for tiden..men har oppdaget at flere sletter sine filer fra flightsim.to til feks flightsim.com? Hva er grunnen til det? Synses flightsim.to er en veldig ryddig og fin side og enkel å finne addons på. Noe jeg har gått glipp av?
  10. Hvilken driver er det som er best nå? Har hatt samme driver lenge nå og tenker jeg må oppdatere...
  11. Jeg flyr PMDG 737-800. For det meste Norwegian sine innenlands ruter. Den ruten jeg flyr mest er Molde (ENML)- Gardermoen (ENGM), noe jeg skal gjøre i kveld også, for så å avslutte med Gardermoen - København (EKCH).
  12. Ok. Skal prøve det. Det jeg liker med Pro ATC er at copiloten begynner descent automatisk..Gjør Fs2Crew det også? Men selv om jeg bare bruker Pro Atc så slår den fremdeles av LNAV og VNAV ved approach. Noe som fører flyet ut av kurs hvis jeg ikke setter dem på igjen.
  13. Sliter med at Pro ATC slår av Lnav og vnav før approach. Noen som vet hva jeg skal gjøre for å unngå det? Og en annen ting...hvordan får jeg Pro ATC til å funke bra med Fs2Crew? Hvilke settinger må jeg gjøre?
  14. Har disse selv også. Virker bra hos meg. Hadde problemer med en usb port en gang men byttet port og da virket alt som det skulle.
  15. Jeg får ikke koblet dem sammen. Noen som har en beskrivelse? Når jeg starter injector så står det bare FSLTL injecting og ikke FS Traffic...
  16. Når jeg ber om Clearence i Pro ATC så skjer det ingenting. Har siste versjon av PMDG 737 800. Noen som vet hva jeg kan gjøre?
  17. Lastet den ned og det funket 🙂 Hadde bare Rex Weather Force vært korrekt så hadde det blitt bra... Klar himmel der nå mens i virkeligheten er det overskyet...
  18. Er det den som ligger i Steam det? Den som heter Beta Aircraft and avionics?
  19. Ja ORBX Molde. Men har ikke MSFS Beta.... Burde jeg innstallere beta?
  20. Har funnet en midlertidig fix og det er å legge inn snø i været når jeg er inne i simmen og så legge til REX rex weather force. Da får jeg live vær. Men bare irriterer meg at rullebanen er full av snø på ENML hvor jeg flyr mye til og fra med PMDG .
  21. Hvordan får en vekk snøen fra rullebanen da)
  22. Kjøpte nettopp denne og er meget skuffet. Det finnes ikke så mye som et snøkorn på bakken og her i Molde er det mye snø. Resten av været er ok. Skyene ser bra ut men metar stemmer ikke alltid. Ser ut av vinduet og det er helt overskyet....men laster inn REX og det er noen få skyer på himmelen....
  23. Det er fordi MSFS 2020 bruker Meteoblue for å behandle vær. Her er et bilde fra Satelitt fra Metoblue. Som du ser er alt islagt. Skal Microsoft fjerne dette så tror jeg dem må fjerne tilbyder av vær:
  24. Bare at det er en mulighet. Greit nok at kanskje mange ikke er innom... Men hvis man spør får man svar..vel kanskje 😉 Discord høres bra ut. Selv flyr jeg ofte, og hadde jeg sett feks at noen fløy en kveld et sted, så hadde jeg kunne bli med hvis jeg visste om det 🙂
  25. Jeg har laget en del forumer før og synes det burde vært en live chat her inne. Dette er bare en personlig mening da. Da er det lettere for folk å møtes og avtale flights feks. Feks kunne jeg da spurt nå: Er det noen som vil bli med på en flight til ENBR fra Engm KL 12? Om ikke en egen chat..kanskje en egen tråd til det for å slippe spam? Just an idea 🙂
×
×
  • Opprett ny...