Gå til innhold

SkyKaptn

Members
  • Innholdsteller

    136
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av SkyKaptn

  1. Jeg har igrunn sluttet å bry meg. Å rive seg i håret av andres inkompetanse gjør en fort skallet. Har 'akseptert nederlag' og ryddet vekk stashet for en lengre stund. Jeg blir å følge utviklingen, men har små forhåpninger på at det blir bra før et år har gått når man ser på hvordan de massivt roter det til på oppdateringer uten å kvalitetssikre.

    Det er mye å ta tak i der i gården og man får bare håpe at det holdes krisemøter i staben basert på tilbakemeldinger på det offisielle forumet. Men tilbakemeldinger var ikke mangelvare fra alfa-/betatestere... Så, ja...

     

  2. PS. Jeg syns det er helt greit med låsing av postene så man ikke går glipp av info om noen endrer på ting i postene over. Men litt wiggle room trengs. Førsteposten kan gjerne være redigerbar om man har funnet en løsning på ting&tang for å gjøre løsningen godt synlig.

  3. Hei. Mange små fine endringer i det siste fra oppgradering av forum-engine. 
    Jeg ønsker å påpeke en liten ting, det at redigering er låst om det går for lang tid. I mitt tilfelle var det 11 minutter. Ingen hadde postet etter meg. Jeg skulle bare poste inn et NB og redigere et krøkkete språk, så det var litt overkill med en helt ny post.

    Edit: Testing, etter 4 minutter

  4. 1 time siden, OddElviz skrev:

    Har begynnt å ta av meg capsen når jeg skal skru mye på knotter. Hvis jeg legger den så TIR ikke ser den, så switcher FS til default view, og jeg kan bruke musen.

    Ja samme her. Testet med precision mode som gjør ting straks bedre, men det er ennå ganske mangelfullt. Spesielt det å betjene "multi-skruene" som f.eks ALT og baro er hit&miss når det rister ombord. Bruker TrackIR mest nå når level flight er oppnådd og til sightseeing underveis.

  5. Jeg fant ut at det går an å tweake både landing lights og taxi lights i configs:

    Filbanen (i allefall på MS Store-utgaven) til config-filene er <der du installerte de svære pakkene på 91GB> \Official\OneStore\fs-base-effects\effects. Her ligger 6 filer alt etter hvilket fly det gjelder:

    • LIGHT_ASOBO_Taxi.fx
    • LIGHT_ASOBO_TaxiBelly.fx
    • LIGHT_ASOBO_TaxiLarge.fx
    • LIGHT_ASOBO_Landing.fx
    • LIGHT_ASOBO_LandingBelly.fx
    • LIGHT_ASOBO_LandingLarge.fx

    Helt nederst i config'ene er noen verdier som size, range, intensity, bredde på spot etc. Jeg tweaker med dette ennå så jeg har ingen rette tall, men det er merkbart bedre med å øke intensity og range til MYYYE høyere verdier. Det ser ut til at vinkelen også kan endres men har ikke funnet ut av det helt ennå.

    • Like 3
  6. OBS!

    La fixen være intakt inntil videre. Patchen fra 2. september ser ut til å være half-baked mtp spesialtegn. Jeg slettet min egen fix forleden dag og nå skjer det ingenting når jeg klikker "Fly" i free flight planner, selv etter re-install og 100% sletting av alt i et salig MS mappe-rot. Samme opplegg som før fixen. Mappa med krøkketegn lages ikke lenger etter patchen, så jeg kan ikke lenger bruke fixen på nytt.
    Det er drøssevis av folk på MS-forumet som har samme problem på ren installasjon, selv etter formatering. Fellesnevneren i 95% av tilfellene ser ut til å (ennå) være profiler med spesialtegn.

    https://forums.flightsimulator.com/t/cannot-click-fly-button-on-the-world-map/250386

×
×
  • Opprett ny...