Gå til innhold

SkyKaptn

Members
 • Innholdsteller

  136
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  1

Alt skrevet av SkyKaptn

 1. Jeg har igrunn sluttet å bry meg. Å rive seg i håret av andres inkompetanse gjør en fort skallet. Har 'akseptert nederlag' og ryddet vekk stashet for en lengre stund. Jeg blir å følge utviklingen, men har små forhåpninger på at det blir bra før et år har gått når man ser på hvordan de massivt roter det til på oppdateringer uten å kvalitetssikre. Det er mye å ta tak i der i gården og man får bare håpe at det holdes krisemøter i staben basert på tilbakemeldinger på det offisielle forumet. Men tilbakemeldinger var ikke mangelvare fra alfa-/betatestere... Så, ja...
 2. Hos Komplett @DrPeedee Først 27. sept, deretter 1. nov. Bare en forventet dato så fåglarna vet.
 3. Må nok vente litt. Beholdningene forsvant som dugg ved soloppgang. La inn ordre noen minutter rett etter release og på ordrebekreftelsen står det 1. november 😥
 4. Her, trenger antakelig log-in: https://forums.flightsimulator.com/t/known-issues-last-modified-9-16-2020/128064
 5. Tror Asobo har tatt seg vann over hodet. Lykke til videre godtfolk.
 6. Kalibrering av styreenheter er helt borte. Det har fått status 'Known issue'. En fot frem og to tilbake, a.k.a Vals. Ennå såpass mye mangler at jeg sier GG inntil videre og finner noe annet å holde på med.
 7. Etter patch #2 , 16.sept: C-172 dauer etter 4-5 sekunder ved oppstart (ASL). 15% throttle og mixture på 100. Prøvde også med mixture ned til 50% men ikke helt lean.
 8. Jeg ser ikke det på de 3 øverste. Om du ser alle må det være noe med individuelle brukerinstillinger. I guess.
 9. Du er helt sikker på at du klikker på knappen og ikke pæra? Jeg gjorde det samme først selv pga tool-tip'en kom fram da jeg holdt musa over pæra.
 10. Lurte på om det er noen formeninger om NM og FS2020? Lar disse dataene seg bruke, om så ved en syntax-endring?
 11. NB Veg å gjøre en flat kurve flatere vil man miste noe av maks utslag på styreflatene på flyet. Jeg tror ikke jeg noensinne har brukt maks utslag noen gang unntatt på fighters/acro. Under landing på småfly i nær stall-hastighet kan det hende at jeg ligger på rundt 80%
 12. PS. Jeg syns det er helt greit med låsing av postene så man ikke går glipp av info om noen endrer på ting i postene over. Men litt wiggle room trengs. Førsteposten kan gjerne være redigerbar om man har funnet en løsning på ting&tang for å gjøre løsningen godt synlig.
 13. Hei. Mange små fine endringer i det siste fra oppgradering av forum-engine. Jeg ønsker å påpeke en liten ting, det at redigering er låst om det går for lang tid. I mitt tilfelle var det 11 minutter. Ingen hadde postet etter meg. Jeg skulle bare poste inn et NB og redigere et krøkkete språk, så det var litt overkill med en helt ny post. Edit: Testing, etter 4 minutter
 14. Å justere sensitivitet inne i selve simmen er heller makabert dårlig. Man ender opp med en eksponentiell kurve som gjør at styringen blir først pitteliten for plutselig å gå i taket. Det virker som at både windows-settings OG sim-settings spiller inn. Jeg beholdt default i simmen (jevn kurve) og brukte heller kontrollpanelet til stikka i windows.
 15. Jeg ser at mange tråder og poster mangler tid når de blir/ble postet. Går det an å få rettet opp i? Timestamp er både kjekt som hurtiglink til siste post, og også grei info så man ikke gjør såkalte nekro-poster.
 16. Ja samme her. Testet med precision mode som gjør ting straks bedre, men det er ennå ganske mangelfullt. Spesielt det å betjene "multi-skruene" som f.eks ALT og baro er hit&miss når det rister ombord. Bruker TrackIR mest nå når level flight er oppnådd og til sightseeing underveis.
 17. Jeg fant ut at det går an å tweake både landing lights og taxi lights i configs: Filbanen (i allefall på MS Store-utgaven) til config-filene er <der du installerte de svære pakkene på 91GB> \Official\OneStore\fs-base-effects\effects. Her ligger 6 filer alt etter hvilket fly det gjelder: LIGHT_ASOBO_Taxi.fx LIGHT_ASOBO_TaxiBelly.fx LIGHT_ASOBO_TaxiLarge.fx LIGHT_ASOBO_Landing.fx LIGHT_ASOBO_LandingBelly.fx LIGHT_ASOBO_LandingLarge.fx Helt nederst i config'ene er noen verdier som size, range, intensity, bredde på spot etc. Jeg tweaker med dette ennå så jeg har ingen rette tall, men det er merkbart bedre med å øke intensity og range til MYYYE høyere verdier. Det ser ut til at vinkelen også kan endres men har ikke funnet ut av det helt ennå.
 18. OBS! La fixen være intakt inntil videre. Patchen fra 2. september ser ut til å være half-baked mtp spesialtegn. Jeg slettet min egen fix forleden dag og nå skjer det ingenting når jeg klikker "Fly" i free flight planner, selv etter re-install og 100% sletting av alt i et salig MS mappe-rot. Samme opplegg som før fixen. Mappa med krøkketegn lages ikke lenger etter patchen, så jeg kan ikke lenger bruke fixen på nytt. Det er drøssevis av folk på MS-forumet som har samme problem på ren installasjon, selv etter formatering. Fellesnevneren i 95% av tilfellene ser ut til å (ennå) være profiler med spesialtegn. https://forums.flightsimulator.com/t/cannot-click-fly-button-on-the-world-map/250386
 19. Opplevde kræsj på flightplanner i går. Skjermkortet, et GTX1080 lå på 90 grader og hylte som en gris. Mulig relatert. Det var sikkert litt høyere temp også for det tok noen sekunder før jeg fikk sjekket
 20. Altså, ikke for å navigere etter, der bruker jeg V'en i VFR...men som referanse på ETA, distanse og slikt med tanke på gjenværende drivstoff m.m.
 21. Hvordan i alle lager man en flight plan med flere waypoints i VFR? Jeg får til IFR med approach osv, men en VFR ser ut til å ha mulighet for kun A til B, og ingen C osv?
 22. Jeg brukte et moving map til p3d på nettbrett men jeg husker ikke navnet på app og plug-in. Det hadde mulighet til å vise flightplan og hadde også noen basis-funksjoner som radio og AP. Har noen funnet et ok gratis eller billig alternativ til FS til slikt?
×
×
 • Opprett ny...