Gå til innhold

Kenneth Vika

Members
  • Innholdsteller

    133
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Kenneth Vika

  1. Tror nok ikke jeg prata så mye med deg.. Jeg var bare på "befaring" der den helga, var på den tiden mest sammen med Tønsberg Seilflyklubb. Men mente på at det var en kar der fra NTNU eller noe, som hette Torbjørn, så jeg tok en kjangs da vettu "[smil]"

  2. quote:

    Opprinnelig postet av William Giffen Saebo:

    Måtte skuffe forsamlinga. [image]images/icons/frown.gif" border="0[/image] Jeg synes at ryanair bør fly innenriks norge. Men Ryanair er et irsk flyselskap akkuratt som lufthansa er et tysk et og lufthansa flyr ikke innenriks norge de. Men jeg synes nå allikevel de bør få være med i rekken av flyselskap innenriks i norge.

    Takk for et opplysende innlegg.

  3. Carl Normann:

    Hva skal du benytte ventetjenesten på da?

    De som ikke greide uttaksflyginga, var det på grunn av dårlig progresjon, eller var det fordi de gjorde enkelte feil under flyging? Hvordan blir fordelingen på de ulike flytypene bestemt?

  4. quote:

    Opprinnelig postet av Rune Valestrand:

    Ok, tenkte kansje Jarlsberg siden Torp er vel beregnet for litt større fly enn mikrofly, blir vel litt vanskelig med trening og slikt der?

    hehe, med den trafikken som er på Torp så har jeg vanskeligheter for å tro at det vil by på problemer å bruke flyplassen.

  5. Ikke noe seriøst; men allikevel:

    Kunne Dag slengt opp en sånn "ranking" som viser en slags grad etter hvor mange poster man har i forumet, istedet for bare 'medlem' og 'nytt medlem' som det er idag. Mange forumer av typen Ultimate Bulletin Board som har sånt.

    En liten artig finesse bare.

    Kenneth

×
×
  • Opprett ny...