Gå til innhold

Scandinavian88

Members
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Siste besøk

Scandinavian88's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ikke helt heldig utsagn det da Men selvfølgelig er det jo toleranser fra operasjonelle krav til designmessige max-grenser.
  2. Trodde jeg såg et plass at denne ikke kom ut før 28. September?? Jaja, enda godt det ikke blir mer ferie i sommer da ;D Min far fløy CRJ900 i flere år og er det noe jeg digget med denne maskinen så var det performancen..Håper denne lever opp til realiteten(?).
  3. To siste fra meg her nå...lover Nå også i Eurolink med original Q400 reg + Viking navn (OY-KCE + Alf Viking) SAMT de korrekte hvite prop spinners! Takker for tilbakemelding!
  4. En slik en du tenkte på, Eivin? :-) Isåfall,allerede gjort ;D Er jo rimelig ny på dette, og etter en god del år uten Flightsim.no, så visste jeg at det er vanvittig mange dyktige paintere her inne. Pluss, folk virker å være ærlige. Forbedring og utvikling er alfa-omega Ser den Kristoffer, var av en mer personlig grunn, da RNG var siste Fokker min far fløy før han gikk over til Q400. Men godt poeng! :-)
  5. Hei igjen. Dette blir siste fra meg på en stund, men tenkte å dele denne og ønsker gjerne ros/ris om dere har noen Videreførte LN-RNG "Gudrid Viking" som var en Fokker 50.
  6. En liten selvlagd re-paint til. Selvfølgelig inspirert av deres B752 i nordlys livery.
  7. Enda et livery fra meg. Litt mer detaljer enn mitt forrige, men enda et fictional livery. Hva tycks? :) https://ibb.co/nDrfQQ
  8. Takker for meget alle tilbakemeldinger! Neste prosjekt blir gode gamle SAS Commuter Eurolink ( Kanskje bare Norlink for å være litt nasjonalromantisk)
  9. Hei. Beklager min inkompetanse ang. å legge til bilder Har nå tilegnet meg denne kunnskapen..tror eg. Dette er min første repaint på laang tid og jeg er langt fra noe god på disse, i forhold til guruene her på forumet, men dette var noe jeg alltid har hatt lyst å sett selv, så måtte da prøve.... all kritikk, konstruktiv eller ikke, mottas med takk Er dette noe jeg bør gå videre med eller? Fikk litt mersmak da
×
×
  • Opprett ny...