Jump to content

Sim1

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

239 profile views
 1. Ny oppdatering; https://fsi.microsoftstudios.com Simen
 2. Prøvde meg på litt recording og filmtriksing på forrige simtur til Palma de Mallorca. (Husk HD) Slik ble videoen; Simen
 3. Uten tvil spennende tider i vente for simulatormiljøet! Drømmen hadde jo vært om PMDG hadde samarbeidet med Microsoft og utviklet NGX3 til denne simulatoren bak kulissene. De sa tross alt at vi kom til å bli ''sjokkert'' over NGX3.. Simen
 4. Høres bra ut. Bekreftet plattform på twitter:
 5. Er det bekreftet at det kommer til Xbox? Så X-logoen i starten av traileren og stusset på det. Håper ikke det er tilfellet. Edit: Ser det står Xbox og PC.
 6. Hei! Noen som ser på E3 sendingen? Det ble nettopp vist en helt ny Microsoft Flight Simulator. Så meget bra ut! Mvh Simen
 7. Sim1

  Gamle kjente

  Takk for hyggelige kommentarer Utvilsomt et vakkert fly!
 8. Sim1

  Gamle kjente

  Hei! Har syslet en del med Leonardo MD-80 i det siste. Fantastisk gøy å fly denne- særlig med litt inputs fra min far som tidligere fløy den på daglig basis. Da jeg selv med tiden har truffet veien til å bli flyger (på ekte), må jeg si at det er synd jeg ikke kommer til å få oppleve å sitte bak spakene på denne maskinen- og slik jeg har forstått det på min far, var den også mye mer behagelig enn 737'en som han flyr i dag. Er ikke så veldig fin og nøye på bildene, så noen inkluderer tekst og er dårlig klipt. Uansett, her kommer en del bilder fra min simulator. OY-KGT hviler på gate 18 i Bodø. LN-RLR i Lillehammer 94 dekor SE-DFS ''Scanair'' LN-RMD LN-RMD - Husker at jeg som liten gutt var med som passasjer på denne maskinen ut av Bodø. LN-RLE Boarding LN-RMR i Newcastle Den klassiske plassen å havne (eller enda lenger bak) om man reiste på ID og kom med på de siste setene som var ledig. RWY25 ENBO Hektiske dager på Kastrup Simen
 9. Tok meg en helgetur til München for å sjekke ut ORBX Germany South og Taxi2Gate EDDM. Ble ikke så stort bildefokus, men her er resultatet. Fikk styrmann til å knipse litt på walk around -||- Boarding- merkelig nok handling av Aviator.. Utsikt Utsikt 2 Climb out. Final 26R Reverse thrust! Hilset på cockpit. LN-RRA - Steinar Viking ''Peise'' fullt fly tilbake til OSL, så fikk heldigivis klapp etter SMS request til Capt.
 10. Takk for hyggelige kommentarer!
 11. Hei! Her er en serie med bilder som jeg tok under en flight til PT-utdanningens paradis, Bali. Cockpit preparations.. UAE360 T-12 Sandkasse-cruise Iyang-Argapura vulkankjede med stratovulkanene Bromo, Semeru, Batok og Widodaren. Veldig aktive vulkaner og siste utbrudd var vel i 2016. ''Småskummelt'' å få DCT Kuta som nesten tok oss rett over Bali Intl runway 09 Tilfeldigheter skulle ha det til at det var ''søsterflyet'' som dukket opp dagen derpå. God helg!
 12. Har gjennomført en del virtuelle flyvninger siden sist, så tenkte å legge ut noen av knipsene. Emirates B777-300ER A6-ECJ ut av Karachi, Pakistan. Gear up! Emirates 77W. Dubai og Burj Khalifa. OY-KBL push & start behind KLM. OY-KBL landing 22L CPH. LN-RRH winglet. LN-RRH cockpit. LN-RRC short final. LN-TUA på tur til Oslo fra Longyearbyen. OY-KBT flap 1+f config @Samos. Og til slutt LN-RRF push & start OSL.
 13. Bruker ikke noen tilleggspakker for kamera i P3D. Bruker bare ''standardkameraet'' hvor jeg endrer posisjon med yoken. Til tider bruker jeg også TrackIR.
 14. Hei! Er veldig fornøyd med både CPU og hovedkort. Bare synd at man - enn så lenge- ikke får utnyttet hardwaren med NGX i P3D v4. Tviler at forskjellen vil være betydelig stor mellom 7700K og 7600K. Jeg bruker to skjermer til simulatoren. De er tatt i standaroppløsningen til ASUS ROG 27'' og Samsung S27''. Oppløsninger er 2560x1440x32.
×
×
 • Create New...