Gå til innhold

FlapOperator

Members
  • Innholdsteller

    34
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av FlapOperator

  1. Vil det bli gjort flere updates på Bodø? Som f.eks VDGS på 18, 17 og 14?
  2. Dette blir et veldig spennende fly, men jeg forstår ikke helt hva den ''vanlige'' simpilot skal med muligheten for å poppe circuit breakers og simulere ''hundrevis av failures'', da jeg tror det er noe overdrevent for hva en ''vanlig'' simmer vil bruke tiden på i hjemmesimulatoren. Vil tro at majoriteten vil fly fra A -> B knirkefritt og kanskje med en sporadisk MAP i ny og ne. Ikke noe plutselig Alternate Law under en approach mens en er pålogget Vatsim-nettverket. Ser dog muligheten og nytten for en yrkespilot å kunne trene enkelt på årlig proficiency check i A320 simulator med noe abnormal procedure. Desto mer gledelig er det å se at de ikke har lagt prisen etter hvor dypt de simulerer ulike ugunstige situasjoner. Hadde det vært en prismodell lik den vi ser fra selskapet som simulerer B737, så ville jeg tenkt at modellen til Majestic med sin Dash-8 og ulik pris og dybde i simulering hadde vært gunstig. 🙂 Ellers er det selvsagt utrolig kult at noen velger å gå inn i dybden på så måte- og får fram et produkt av slik kvalitet som det framstår på YouTube. 🙂
  3. SAS skal ha stående en 737-700 selv etter at 737 er faset ut av ordinær trafikk i (tentativt) september. Dette er på bakgrunn av at det skal fungere som ''ambulansefly'' for Forsvaret, fram til kontrakten går ut.
  4. Kom over Skyline Simulations på Facebook som holder på med en Dash-8 100/200/300 til MSFS. Dog en cockpit som er analog. Ligger to videoer ute på Facebooken deres: https://fb.watch/8hZYXZDL8v/ https://fb.watch/8h_8Hxlode/ Skjermdump fra FB-video.
  5. Har flydd store deler av flygerutdannelsen fra Notodden og må også si meg utrolig imponert over arbeidet som er gjort. Gøy å ''komme tilbake''.. Kan anbefale for de som ønsker litt gøy IFR-trening å kjøre på med HE hold før man flyr 14 mil ut og etablerer seg på en LOC rwy 12 🙂
  6. Ny oppdatering; https://fsi.microsoftstudios.com Simen
  7. Prøvde meg på litt recording og filmtriksing på forrige simtur til Palma de Mallorca. (Husk HD) Slik ble videoen; Simen
  8. Uten tvil spennende tider i vente for simulatormiljøet! Drømmen hadde jo vært om PMDG hadde samarbeidet med Microsoft og utviklet NGX3 til denne simulatoren bak kulissene. De sa tross alt at vi kom til å bli ''sjokkert'' over NGX3.. Simen
  9. Høres bra ut. Bekreftet plattform på twitter:
  10. Er det bekreftet at det kommer til Xbox? Så X-logoen i starten av traileren og stusset på det. Håper ikke det er tilfellet. Edit: Ser det står Xbox og PC.
  11. Hei! Noen som ser på E3 sendingen? Det ble nettopp vist en helt ny Microsoft Flight Simulator. Så meget bra ut! Mvh Simen
  12. Takk for hyggelige kommentarer Utvilsomt et vakkert fly!
  13. Hei! Har syslet en del med Leonardo MD-80 i det siste. Fantastisk gøy å fly denne- særlig med litt inputs fra min far som tidligere fløy den på daglig basis. Da jeg selv med tiden har truffet veien til å bli flyger (på ekte), må jeg si at det er synd jeg ikke kommer til å få oppleve å sitte bak spakene på denne maskinen- og slik jeg har forstått det på min far, var den også mye mer behagelig enn 737'en som han flyr i dag. Er ikke så veldig fin og nøye på bildene, så noen inkluderer tekst og er dårlig klipt. Uansett, her kommer en del bilder fra min simulator. OY-KGT hviler på gate 18 i Bodø. LN-RLR i Lillehammer 94 dekor SE-DFS ''Scanair'' LN-RMD LN-RMD - Husker at jeg som liten gutt var med som passasjer på denne maskinen ut av Bodø. LN-RLE Boarding LN-RMR i Newcastle Den klassiske plassen å havne (eller enda lenger bak) om man reiste på ID og kom med på de siste setene som var ledig. RWY25 ENBO Hektiske dager på Kastrup Simen
  14. Tok meg en helgetur til München for å sjekke ut ORBX Germany South og Taxi2Gate EDDM. Ble ikke så stort bildefokus, men her er resultatet. Fikk styrmann til å knipse litt på walk around -||- Boarding- merkelig nok handling av Aviator.. Utsikt Utsikt 2 Climb out. Final 26R Reverse thrust! Hilset på cockpit. LN-RRA - Steinar Viking ''Peise'' fullt fly tilbake til OSL, så fikk heldigivis klapp etter SMS request til Capt.
  15. Hei! Her er en serie med bilder som jeg tok under en flight til PT-utdanningens paradis, Bali. Cockpit preparations.. UAE360 T-12 Sandkasse-cruise Iyang-Argapura vulkankjede med stratovulkanene Bromo, Semeru, Batok og Widodaren. Veldig aktive vulkaner og siste utbrudd var vel i 2016. ''Småskummelt'' å få DCT Kuta som nesten tok oss rett over Bali Intl runway 09 Tilfeldigheter skulle ha det til at det var ''søsterflyet'' som dukket opp dagen derpå. God helg!
  16. Har gjennomført en del virtuelle flyvninger siden sist, så tenkte å legge ut noen av knipsene. Emirates B777-300ER A6-ECJ ut av Karachi, Pakistan. Gear up! Emirates 77W. Dubai og Burj Khalifa. OY-KBL push & start behind KLM. OY-KBL landing 22L CPH. LN-RRH winglet. LN-RRH cockpit. LN-RRC short final. LN-TUA på tur til Oslo fra Longyearbyen. OY-KBT flap 1+f config @Samos. Og til slutt LN-RRF push & start OSL.
  17. Bruker ikke noen tilleggspakker for kamera i P3D. Bruker bare ''standardkameraet'' hvor jeg endrer posisjon med yoken. Til tider bruker jeg også TrackIR.
  18. Hei! Er veldig fornøyd med både CPU og hovedkort. Bare synd at man - enn så lenge- ikke får utnyttet hardwaren med NGX i P3D v4. Tviler at forskjellen vil være betydelig stor mellom 7700K og 7600K. Jeg bruker to skjermer til simulatoren. De er tatt i standaroppløsningen til ASUS ROG 27'' og Samsung S27''. Oppløsninger er 2560x1440x32.
  19. Legger til litt flere bilder fra noen tidligere flighter. LN-RPZ på cruise. LN-RPZ i en skyfri himmel. LN-RRH klar for Malaga. LN-TUM ut av Bodø. Øystein Magnusson Utsikt fra kabin. LN-RDV som en av flerfoldige charterflighter til Bodø. Syn fra klappsete.
  20. Tok noen bilder under dagens flight til Chania fra Tromsø med Lodyn Viking, LN-RRT. Rotate. FO flying. Torneträsk, innsjø i Sverige. FO point of view. FO tar bilder. Commander flying. Vinge.. Left bank due to birds. Kisser Lodyn Viking i Chania. LN-RRT. Lodyn Viking. CO flyr ut av Souda Base. Siste bilde, tatt for noen minutter siden. RRT har, selvsagt, Wi-Fi ombord..
  21. Om du tenker på 14 i Bodø så står SAS der dagelig, selv om det er primært Norwegian som bruker den Takk for hyggelige kommentarer ;D Som Kim skriver så bruker SAS gate 14 daglig. Men hovedårsaken til at det ble denne gaten er fordi gate 14 og 15 er de to gatene som brukes når det er internasjonale flighter ut av Bodø, slik som Stockholm.
  22. LN-RRY som SK2481 ARN-BOO-ARN. LN-RRY stand 14. LN-RRY final 01R ARN. LN-RCZ ut av Alta. LN-RCZ final 19R OSL. LN-TUM ut av Heraklion. SE-RJX final 07 BOO.
×
×
  • Opprett ny...