Gå til innhold

Kristoffer Holm

Members
  • Innholdsteller

    42
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Kristoffer Holm

  1. Hei! Er det noen her som evt. har en gammel CH TQ som går i "deler", eller har et par svarte knobs i reserve? Har bare 2stk for øyeblikket, og skulle gjerne hatt tak i 2 til så jeg får realistisk config til dronninga 8) Mvh Kristoffer
  2. Hei! Har helt glemt å svare her... Fikk WoAI til å fungere, men ser litt ut som det bare er "default" liveries.. Vet ikke om det er mulig å få spesifikke fly i trafikken, f.eks om man bruker LN-NIF (Minna Canth Norwegian livery), så vises det som LN-NIF for andre? Lastet ned å skal sjekke ut den IVAO pakken nå, er det bare å legge dem direkte i \SimObjects, eller må de "installeres"?
  3. Må si det går bedre og bedre her! Men en annen ting; får bare inn default aircraft (CRJ900), og ikke noen airlines/liveries... Noen som vet hvordan man fikser dette? Sett litt på WoAI osv, men ikke så mye klokere da det ikke er noen option til P3D virker det som...
  4. Dette merket jeg også, Geir. Har koblet meg på litt forskjellig aktive steder, og nå som jeg har begynt å få litt kunnskaper (spesielt hva å forvente i svar fra ATC), så merker jeg at det er mye enklere å forstå hva de sier ;D
  5. Foreløpig, på det lille jeg har flydd online (iallefall i Norge), synes jeg ATC'ene har vært snille både med fart og tydelighet Kan jo hende jeg hadde flaks da, riktignok...
  6. Haha! Dette er så sant, har sett på youtube og selv merket at enkelte (enten det er ATC eller flygere) virkelig prøver å snakke så fort som mulig, og gjøre det så utydelig som mulig... ;D Men da er det jo igjen greit å legge til en remark at man er ny, merket at de tok det litt rolig når jeg snakket da!
  7. Takk for tipset! Sitter nå i min første VATSIM flight ENGM-ENEV, foreløpig har det gått fint ATC'ene er både behjelpelige og forståelsesfulle, og dette merkes! Har hoppe over tekststadiet, og merker allerede at det går bedre, bare fra clearance til climb!
  8. Ja driver å leser masse nå, hehe Men kan ta det en annen dag omså, ingen problem!
  9. Tusentakk for hjelpen! Jeg siter litt utover "kvellingen" hvis det skulle være aktuelt å fly litt for en av dere EDIT: Sitter å ser på Matt Davies sin "how to vatsim" nå, skriver ned vital informasjon ifm. first contact osv... hehe Mye nytt å sette seg inn i, virkelig!
  10. Hei! Nok engang et inlegg fra meg, hehe.. Har så lyst å sette meg inn i VATSIM, men så har jeg denne klassiske PTT-frykten som nesten alle newstarters har.. om noen hadde hatt lyst å komme til unnsetning, og hjelpe meg over kneika med hvordan man snakker/svarer, ja egentlig det meste rundt "ATC-språket" hadde jeg satt veldig stor pris på det ;D Mvh
  11. Jepp, fikk svaret jeg var ute etter!
  12. Jeg bruker jo vPilot som klient, som du ser jeg skrev i innlegget Det jeg lurte på var om man måtte ha noen spesiell konfig for å koble til å snakke med norske ATC pga jeg ikke så noen på panelet til vPilot.
  13. Jaokei, skjønner! Da skal jeg prøve det når jeg er hjemme ikveld Takk for tips!
  14. Hei! Har akkurat lastet ned og fått konfigurert vPilot, og har fått kontakt med de tårnene som vises. Jeg ser på vRoute-klienten at det er mange som er ute å flyr i norskt luftrom og at f.eks ENGM_TWR er online regelmessig, men disse dukker ikke opp på lista over online ATC på vPilot'en min, og jeg har heller ikke noen Europe-servere (kun landsspesifikke servere, skal kanskje bare være sånn?) Må man ha noen annen klient for å koble seg opp mot norge/skandinavia (lest litt på VATEUD?), eller har jeg oversett noe?
  15. Tusentakk! Fant det akkurat og skulle til å skrive problem løst, hehe Driver å fikler med setup og kalibrering as we speak, så langt noe så inni granskauen imponert med hvordan programmet virker; absolutt verdt pengene!!
  16. Hei igjen! Har nå kjøpt FSUIPC, og setup'en falt virkelig i smak!! Et lite spørsmål; jeg fikk satt opp f.eks speedbrakes til å fungere på axis, men den er går baklengs. Når håndtaket mitt er nede, er selvfølgelig speedbraken og nede, men for at det skal føles riktig ønsker jeg å intertere den, slit at det matcher NGX'en (At jeg har håndtaket helt oppe og trekker det til meg for å deploye sp. brakes) Noen som vet om dette går an?
  17. Er det på FSX? Isåfall har du en setting på "General"-tab'en som heter "Pause on task switch" som du unchecker EDIT: Her har du et bildeeksempel fra google: http://www.bvartcc.com/GettingStarted/FSX/images/startflying_setup_2a.png
  18. Se der ja! Det var jo ikke så dumt Tror jeg skal gjøre det! Takk for tips
  19. Takk for tips! Skal se nærmere på det. Har vært innom siden dems å skumkikket tidligere, men hva ligger software'n på prismessig?
  20. Ja det er helt sant, tar jo høyde for det og! Styring har jeg på pedalene, så det går fint for min del Skal sette meg litt ned og prøve litt frem videre i settings. Riktig, tenkte ikke på den biten! Skal sjekke det ut om jeg får tid ikveld Har forsåvidt "fått til" thrust reverseren på en knapp, og assigna den med repeat-funksjonen, funker foreløpig helt fint!
  21. Ja har tenkt på noe slikt. Skal gjøre om litt så jeg har alt på throttle'n tror jeg. Flaps får jeg satt både opp og ned på hver sin knapp (har jo 6 knapper med opp/ned på hver), men kan ikke huske å ha sett samme setting til landing gear - mulig jeg har oversett noe? Har kun toggle på landing gear atm. Spak til spoiler ja, den var fiffig Den blir vel on/off funksjon, eller finnes det noen måte å få "progressiv" setting? Evt samme med thrust reversers om det skulle være mulig?
  22. Heisann! ;D Første post; Regner med at dette går under Kaffekroken da det er en "generell" forespørsel! Er det feil er det bare å si fra. Fikk til jul et sett med CH produkter - Yoke, Throttle Quad og Pro Pedals og har aldri hatt det artigere bak spakene! Jeg har for øyeblikket PMDG 737NGX og nykommeren TFDi 717 og det jeg lurte på var, Throttle Quadrant'en til CH Products med sine 12 buttons, om noen hadde tips hva man kan keybinde alle disse til? Sliter litt med å "fylle opp" knappene... Hehe : Flaps og landing gear har jeg for øyeblikket på de to knappene som er på selve yoke'n! Mvh Samueljord
×
×
  • Opprett ny...