Gå til innhold

Svein Tore Duås

Members
 • Innholdsteller

  403
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Svein Tore Duås vant dagen sist Mai 27

Svein Tore Duås hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

12 Good

Om Svein Tore Duås

 • Bursdag 09. aug. 1968

Nylige profilbesøk

445 profilvisninger
 1. Ikke for å helle bensin på bålet, heller ikke ORBX spesifikk, men generelt sagt er det kanskje mer riktig å bytte ut "folks spekulasjoner" med "folks erfaringer" med diverse utviklere som feks FS2Crew for å nevne en.
 2. Ingen hast her i gården, tviler ikke på at MSFS2020 etter hvert blir et meget bra produkt, men er ganske sikker på at det vi gå minst et år før det er i en slik stand at jeg vil slå til og dra kortet.. Håper selvfølgelig jeg tar feil, men all erfaring tilsier noe annet..
 3. Braathens SAFE gir mange gode minner fra tidlig barndom der jeg stilte meg ytterst på Nordlandet i Kr.Sund og spottet når flyene kom inn for landing.. Braathens hadde også flere helikoptret som fløy til oljeinstallasjonene i Nordsjøen..Vet ikke hvorfor, men følte meg alltid ekstra trygg når man fikk reise med Braathens.
 4. Svartte altså, at jeg ikke visste dette den gangen det smalt bomber rundt beina mine i Bahrain... 😉
 5. Trengte litt avkobling fra DCS, og hva er ikke bedre enn å grave frem Xplane 11.50b9, noen orthoxp tiles og Zibo og sette kursen mot Molde..
 6. A2A leverer igjen ja , er vel bare å finne frem kortet likegodt først som sist.. Glide tall som en murstein med hjemlengsel., det må jo bare bli bra. 😂😂
 7. Hei, Har hatt denne siden utgivelsen ,men ligget i skuffen pga at stemme gjenkjenning fungerte dårlig. Etter siste oppdatering er ting blitt lysere, og ligger nå på ca 95% gjenkjenning. Trening , trening og atter trening er det som skal til! Har prøvd flere ATC simulatorer opp gjennom årene , men denne slår alt, så for de som har tid og lyst er det bare å hoppe på toget. Er det flere som bruker denne og har lyst til å dele erfaring ? Lastet opp en video på youtube der jeg kontrollerer ABQ (Albuquerque ) APP/DEP.
 8. Hvis noen skulle være interessert https://drive.google.com/drive/folders/0B7H78L8tsBz-NFdNT0M2ZVNJLW8?usp=sharing
 9. Klart jeg kan det.. Bruker Xorganizer til å sortere alt rotet..:-) SCENERY_PACK Custom Scenery/LOWI Innsbruck Kranebitten 1.02/ SCENERY_PACK Custom Scenery/EKCH (SWEDFLIGHT Pro)/ SCENERY_PACK Custom Scenery/LFPG Paris - Charles de Gaulle/ SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EHAM Airport Amsterdam/ SCENERY_PACK Custom Scenery/a - ENHA Hamar Flyplass/ SCENERY_PACK Custom Scenery/a - ENOV Orsta Volda/ SCENERY_PACK Custom Scenery/a - ENSD Sandane/ SCENERY_PACK Custom Scenery/ENBR tdg/ SCENERY_PACK Custom Scenery/ENGM xp11 tdg/ SCENERY_PACK Custom Scenery/ENKB tdg/
 10. Ortho4XP biblioteket blir stadig utvidet, her noen snap fra Volda på tur nordover til Molde.
×
×
 • Opprett ny...