Gå til innhold

Keem85

Members
  • Innholdsteller

    29
  • Ble med

  • Siste besøk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Keem85's Achievements

14

Nettsamfunnsomdømme

  1. Får fortsatt "Unknown", selv etter å ha fulgt denne guiden
  2. Kanskje noen her kan hjelpe meg? Jeg får denne "Error: Python script failed, check the message in the system consone", og så blir jeg møtt med denne linjen " print(EOL + ex)"
  3. Åh, takk! Følger denne nå.. Får en del python errors, så dette er litt tungvindt. Men da vet jeg iallefall hvor problemet ligger. Håper vi får noen enklere måte å implementere Google maps på i fremtiden.
  4. Sånn her ser det ut hos meg.. Alt står med "Unknown".. Når jeg velger alle (Shift click fra først til sist), så ser jeg ikke grid-en rundt.. Får ikke loadet eller vist Google Earth objektene jeg har lastet inn
  5. Hei flightsim venner. Jeg har fulgt litt guides på youTube for å forsøke å lage egne fotogrammetri prosjekter.. Jeg har kommet så langt at jeg har fått kopiert over et "simplescenery" fra SD-Kittet, og jeg har benyttet Google Decoder appen for å laste ned cl17-19 bilder inn i "PackSources" folderen på denne simplescenery.. Men her stopper alt for meg. Fordi med én gang jeg går inn for å loade prosjektet inne i simmen, så vises alle items som "unknown".. Og i følge YouTube videoen så skal jeg visstnok markere alle objekter for å kunne se en gridline rundt hele område jeg har lastet ned, for å kunne tegne exclusion marks og fjerne autogen bygninger.. Men jeg kommer aldri så langt... "Unknown" er det eneste jeg får i SceneryEditor-vinduet... Og i tillegg til det så klarer jeg ikke navigere kameraet skikkelig.. Havner over hele OSLO bare ved et lite tastetrykk.. Supersensitivt! Kan man ikke enkelt kontrollere kameraet med musa? Jeg hadde vært suuper takknemlig om noen forklarte meg hvordan jeg kom meg videre forbi disse plassene der jeg er stuck.. Jeg må visstnok også, etter å ha fjernet autogen bygninger/trær, passe på at hele google fotogrammetri bilde er riktig strukket og skalert. Men for å gjøre det så må jeg også igjen kunne markere alle objekter, som igjen, vises som "unknown".
  6. Jeg har lagt inn en del freeware flyplasser fra flightsim.to. Det ligger noen flyplasser der, bl.a Kirkenes, Rygge, Lier osv.. Men jeg antar at ORBX variantene er av langt høyere kvalitet? Er de verd prisen? Jeg har satt alle i ønskelisten min, men etter å ha regnet på det så er det ganske dyrt om jeg skal kjøpe alle, samt at jeg venter på at Gardermoen skal komme ut der også. Det hadde jo vært ganske stas om det gikk an å kjøpe alle flyplassene i én pakkeløsning.
  7. Når jeg snakket med dem så var det hele Norge. Det er jo det jeg helst ønsker, å få hele vårt vakre land ordentlig inn i MSFS
  8. Da håper jeg virkelig de bruker kart foto fra kartverket..
  9. Jeg snakket med Kartverket om dette for et par år siden, og prisene er ganske høye for dette. Snakk om et par hundre tusen hvis jeg husker rett.. ORBX må i så fall leie eller kjøpe fra Kartverket direkte. Det du ser på Norgeskart er stitchede bilder, men de sitter inne med komplette sesonger, f.eks et unisont sommerlandskap over hele Norge. Men dette kreves det login for, og penger. Det spørs om det er lønnsomt for ORBX å gjøre dette, men ORBX må inngå avtale med Kartverket for dette.
  10. Det holder ikke mål. Google har en litt annen fargepalett, men kvaliteten er utrolig dårlig i store deler av Norge. Kun Norgeskart eller Kartverker sitter inne med god kvalitets flyfoto fra hele Norge. Men dette koster mye penger å få lisensiert ut. Jeg har allerede vært i kontakt med dem.
  11. Jeg tror ikke det krever så veldig mye mer da dette kun er vanlig ortofoto bilder. Jeg drev en del med scenery modellering i X-Plane 11, og forskjellen mellom Bing bilder og høydetaljert Norgeskart bilder var absolutt ingen ting i ytelse. Såfremt man har et OK grafikk kort med nok VRAM og alt det der.. Jeg håper at det kommer noe liknende Ortho4XP, slik at vi kan generere våre egne tiles med ortofoto landskap for MSFS, og at vi kan velge kilde selv, f.eks Norgeskart.
  12. Når vi først er inne på scenery development her, er det noen av dere som vet hvordan man kan endre på LOD draw distance på autogen bygninger og trær? Er det noen .ini fil eller setting fil hvor jeg kan kutte ned på draw distance? Snakker da ikke om terrain draw distance, men kun autogen bygninger.. Når jeg lagde sceneries i XP11 så kunne jeg nesten doble frameraten bare ved å kutte ned litt på object loadingen.. Hvis noen finner ut av dette, så please si fra til meg
  13. Tenkte meg det, det var veldig leit. Jeg har snakket en del med Tony (AntWob) om det samme, og han sa det samme som deg.. Jeg håper Kartverket endrer på dette nå som MSFS etterhvert får litt fotfeste Jeg håper for øvrig at MSFS tillater oss å legge inn EGNE ortofotos.. (?). For da kan vi generere selv fra Ortho4XP eller liknende python verktøy våre egne satelittbilder ifra egne kilder
×
×
  • Opprett ny...