Jump to content

palron

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. palron

  Sjekkliste

  OK. Lærer noe nytt hver dag. Mange takk:-)
 2. palron

  Sjekkliste

  Ser i filmer at flygerne sjekker ror utslag ( ref. Boeing) på yoke/pedaler i forbindelse med sjekkliste før takeoff. Hvordan vet de at dette virker siden de ikke kan se verken baksiden av vingene eller halen?
 3. Hei og takk for svar. Sjekkliste på papir har jeg flere av, men det var en elektronisk, noe liknende den som FS2CREW har som jeg mente. Det er imidlertid masse der som jeg ikke trenger. I øyeblikket så har jeg ikke PMDG eller iFly, bare det som er default i FSX. En annen ting som jeg fikk høre i videoen til Froogle youtube.com/watch?v=mZU2dcuYxQE var at det tok vinter og vår før det skjedde noe der fordi annenflygeren skulle sjekke mye ute og inne før de kom igang. Tror jeg må nøye meg med papirlistene foreløpig. Kan være greit å lære å krabbe før jeg begynner å løpe😀
 4. Mange takk for raskt svar😀 Men etter en sjekk på denne så tror jeg det blir å skyte spurv med kanoner. Tenkte mer på en elektronisk utgave av den checklist platen som sitter på yoken, med en gul knapp til å se hvor langt du har kommet. Tror jeg også har sett det engang, men du vet å finne noe når du trenger det, det er sannelig ikke lett.
 5. Er det noen her som vet hvilken software eller FSX tillegg som er bruk i videoen 'Boeing 737-800 WL FSX DEMO' på youtube https://www.youtube.com/watch?v=ug9KI8Zli5c ? Ser for meg at dette kan være mye bedre enn papirutgaven og glemme noen linjer underveis:-)
×
×
 • Create New...