Gå til innhold

cropduster81

Members
  • Innholdsteller

    146
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av cropduster81

  1. Hei Kjell Egil! Beklager at jeg ikke har svart deg. Er du fortsatt interessert kan du kjøpe de. Gi meg beskjed i så fall
  2. https://www.etsy.com/no-en/listing/1501846374/b737-full-electronic-thrust-lever-kit?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=737+throttle&ref=sr_gallery-1-5&bes=1&sts=1&organic_search_click=1 Selger dette settet ubrukt da jeg har endt opp med dobbelt. Fungerer veldig enkelt og gir en stor ekstra innlevelse. Les anmeldelsene som folk skriver. Selges for 1500 kr da jeg har betalt frakt/ toll til norge, men pris kan diskuteres.
  3. Hei. Neste helg får jeg besøk av en kompis som er helikopter pilot i forsvaret og har søkt ny jobb. Han skal i simulator test og vil friske opp litt helikopter kunnskaper. Har hørt at opplevelsen av å fly helikopter med warthog hotas blir utrolig mye bedre med extension tubes som øker presisjonen. Ettersom det er kort tid igjen tviler jeg på om jeg rekker å bestille på nett. Er det noen her som evt. har noe slikt de kan selge meg, eller til utlån (mot betaling) for en periode? Setter og pris på tips til mulige extension tubes eller andre ting som kan gi bedre helikopter opplevelse i DCS/ XP12
  4. Selger et saitek switch panel. Lite brukt og i god stand. Borrelås på toppen er enkel å ta av. Pris: 400 pluss frakt. Ta gjerne kontakt pr sms hvis interessert: 90891380.
  5. Et litt snodig problem har oppstått ut av det blå med Honeycomb bravo throttle.. Aksene for throttle, flaps, spoiler etc beveger seg i takt med hardware i config skjermen, men ikke i flyet. Dvs spoiler beveger seg jevnt i starten men "hopper" så frem eller tilbake og når jeg prøver å bevege den til "arm" klikker den bare inn og ut av armed.. Har prøvd å nullstille kontrollen i kontroll panel og der virker aksene helt fint. Aksene fungerer også fint i xp11, noen som har hørt om liknende problemer eller vet hva dette kan skyldes? Alt har fungert fint helt til det plutselig startet uten at jeg hadde gjort noen endringer i konfigureringen...
  6. Lufter denne høykvalitets throttle fra Virtualfly for salg. Har hatt den et par år, men ikke voldsomt mye brukt da det har blitt lite flytid og mye husbygging de siste årene. Alle delene er av metall og det føles virkelig som en ekte sak. Helt ypperlig for å fly twin av ymse slag, med reverse, feather og cut off detents. Veldig presis og med "Hall effect sensorer" som gir svært lang levetid og holdbarhet. Se Finn annonse: Virtualfly tq-6+ gasshåndtak til flight sim (2) | FINN.no Vurderes solgt for 3900,-. Nypris havner fort på over 6000 med frakt/ toll etc.
  7. Lufter følgende for salg: To stk. radiopaneler: 700 pr stk., åpen for bud. 1 Stk. Multi switch panel: 700 pr stk, åpen for bud.
  8. Endelig har de fikset track ir support. Utrolig irriterende at den ikke har fungert etter forrige oppdatering..
  9. Ja dette er et rått prosjekt :). Hadde egentlig ikke tenkt å kjøpe, men når jeg ser hva de har gjort her klarer jeg ikke la være. Blir veldig gøy å teste.
  10. Jeg har brukt denne i XP11 og er helt enig i at det gir det lille ekstra! Opplevelsen føles mer realistisk med litt ATC på øret.. Kommer helt klart til å kjøpe denne til MSFS også.
  11. Han som bygde PCen mente 700w burde være nok, kortet i seg selv drar ca 300, men etter å ha søkt litt ser jeg at det anbefales 750w som en "sweetspot" for de fleste oppsett med dette kortet, så ja, da bør jeg nok gå opp til 850w..
  12. Ok, takk for info. Da skal jeg feilsøke litt og muligens prøve verktøyet til Intel..
  13. Etter mye om og men har jeg fått FS2020 til å virke, men.... Etter en stund skrur PCen seg av midt i en flight. Mistenker at det kan være: 1. PSU er for liten (700w) i forhold til et svært kraftig skjermkort (6900 XT). 2. PC en blir for varm på grunn av varme fra skjermkortet og skrur seg av for å beskytte CPU. Finnes det noen god måte å feilsøke/ finne ut av dette på? Her er forsåvidt link til en tråd om tilsvarende problem: Flight simulator 2020 crashes, pc shuts down - Microsoft Community
  14. Mange som sliter med CTD av ulike årsaker. Det ser ut for å være veldig mange feilkilder til hvorfor dette skjer, så hvis man er så uheldig å være en som er rammet av dette har man litt av en jobb foran seg for å finne ut av det..
  15. Takk for tips!, men jeg er usikker på om det skyldes for harde settings. Har en 10900K på 5ghz og AMD 6900XT skjermkort, så bør ikke være noe problem å kjøre alt på ultra. Kjører 16gb 3200mhz ram men tenker å hive inn et par nye brikker så jeg får 32 gb 4400 mhz. Har installert windows på nytt (Windows home). Blir spennende å se om installasjon og gaming nå går knirkefritt som det gjorde med forrige pc...
  16. Da var sirkuset i gang igjen.. Programmet slutter og pc skrur seg direkte av midt i en flight. Har sterke mistanker om at dette har å gjøre med at det var installert windows pro på PCen, virker som at en rekke tilpasninger og programtillegg er nødvendig om man har pro versjonen eller at MSFS/ steam ikke er spesielt glad i denne. Prøver nå å formatere PC og installere Windows home og krysser fingrene for at det da vil funke!
  17. Hadde norsk versjon av windows. Men etter nok en nitidig runde i community forum fant jeg ut at problemet kunne være at den versjon jeg hadde av windows manglet en "media pakke", det gjordet det.. Så når jeg fikk installert det (i tillegg til de andre tingene jeg gjorde med instillinger i windows) fungerte det. "The Media Feature Pack for N versions of Windows 10 is available for download as an Optional Feature. To install the Media Feature Pack, navigate to Settings > Apps > Apps and Features > Optional Features > Add a Feature and find the Media Feature Pack in the list of available Optional Features. Note, you will not be prompted to restart your computer, but you must restart in order to successfully complete installation of the Media Feature Pack. " Ganske fantastisk at et produkt som microsoft selv selger er så vanskelig å installere og at det ikke er en lett tilgjengelig "oppskrift" på hva man kan gjøre hvis ting ikke funker. Ser at det er mange som sliter med installasjon av ymse grunner, enkelte har til og med måtte installere windows på nytt!... Utrolig....
  18. Windows er fullt oppdatert ja.. Etter nitidig gjennomgang på hjelp forum til steam og microsoft fant jeg noen tips til instillinger i windows man kan tukle med: https://www.ghostarrow.com/microsoft-flight-simulator-2020-wont-launch-crash-how-to-fix#3_Windows_update_Visual_C Etter å ha gjennomført det som står her kom jeg et skritt videre. Nå forsøker programmet faktisk å starte men jeg får følgende feilmelding: "kodekjøring kan ikke fortsette fordi MFPlat.dll ikke ble funnet. Ny installasjon av programmet kan kanskje løse problemet". Har forsøkt ny installasjon men det hjalp ikke...
  19. Ja det er veldig kjekt å ha alt et sted.. Hadde forsøkt å verifisere filer, ingen ting skjedde der. Jeg får gå inn i community/ diskusjoner og forske videre.. Har og bedt steam om en refund slik at jeg kan forsøke å kjøpe på nytt enten fra sida deres eller fra microsoft konto. Ganske sprøtt at man må gå igjennom så mye styr for å få dette til å funke på en ny PC med clean install av windows :).
  20. Hei igjen, Ja jeg har motatten en kode og får logget inn på steam kontoen. Problemet er at når jeg trykker "spill" skjer det ingen ting. Har prøvd forskjellige settings i steam kontoen og windows men ingen ting hjelper. Ingen hjelp å få fra support heller, steam support henviser til "asobo", der finner jeg heller ingen info. Kanskje jeg må kreve en refund av steam og kjøpe MSFS gjennom Microsoft konto? Er det noen særlig fordel å kjøre det via steam?
  21. Ny PC og clean install av windows. Prøver å installere MSFS via Steam hvor jeg kjøpte det. Etter å ha installert når jeg prøver å launche spillet skjer det ingen ting. Forsøkte å oppdatere spilldrivere etc men fortsatt skjer ingen ting. Kan det være fordi MSFS fortsatt er installert på min gamle PC og jeg må avinstallere der? Veldig rart, burde i det minste fått en feilmelding. Ser at flere opplever det samme. Fant ingen gode forslag til løsninger, noen som til og med fablet om å "installere windows på nytt". Det virker jo helt absurd! Noen som har opplevd eller vet noe om hva dette kan skyldes og hvordan fikse det? Takker for svar!
  22. Skjer mye med Flybywire sin A320 mod om dagen: Dette virker lovende.
  23. Dette høres veldig bra ut! Er fristende å begi seg ut på dette etter hvert. Selv om jeg har holdt på med flight sim i utallige år har jeg aldri tatt bryet å lære meg Airbus og holdt meg til Boeing og PMDG. Men etter noen hektiske kvelder (og netter) i juleferien har jeg begynt å lære meg Toliss A319, må si terskelen for å gå over til airbus er mye lavere enn jeg hadde trodd, og det er utrolig mye mer morsomt når man forstår systemene og kan bruke de på en fornuftig måte. Eksempelvis foskjellen på "mangaged" og "open" descent, å fly under "alternate law" med diverse failures, eller å fly en non precision approach med FPA/ Track (flight path angle). Det er imponerende å se alle smarte funksjoner som er bygget inn i Airbus sine systemer som ikke finnes hos Boeing. Håper det etter hvert kommer en airbus til FS2020 som er på høyde med FS labs eller PMDG sin 737. I så fall er det stor fare for at sistnevnte blir mer eller mindre permanent parkert i hangaren.... For de som ønsker å lære seg å fly airbus kan jeg sterkt anbefale følgende you tube kanaler: - V1 simulations. - A320 home sim pilot. Det er aktive airbus piloter som legger ut lettfattelige og veldig godt forklarende videoer om aspekter ved å fly airbus. Kanskje ikke like i dybden som kadett programmet til A2sims, men fortsatt veldig interessant.
  24. Om du har råd til noe annet ville jeg personlig ikke gått for denne. Har hatt den selv og var svært misfornøyd bla. pga lite utslag og "plastikk følelse", samt upresis. Se heller på honeycomb yoke eller Yoko fra Virtual fly (sistnevnte er litt dyr). Det er natt og dag forskjell...
×
×
  • Opprett ny...