Jump to content

cropduster81

Members
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by cropduster81


 1. Hei! Jeg har følgende Saitek paneler liggende som jeg ønsker å selge: 

  - TPM panel. 

  - 2 stk. radio paneler. 

  - 1 stk. autopilot panel (autopilot, trim, flaps). 

  Alle panelene er lite brukt og i god stand. 

  Pris: 500 kr/ stk. Selger helst samlet men kan sende ved kjøp av 2 eller flere paneler. Deling av fraktkostnader ved sending. Send gjerne forespørsel på PM ved interesse...


 2. 10 timer siden, Torbjørn M skrev:

  @cropduster81 Ja, helt enig! Det er nok prisen vi betaler lisens-regimet anno 2018. Men det har sine oppsider også; kontinuerlige oppdateringer osv. 

  En ting du må være klar over når du "flytter" til X-plane at markedet er i overflod av elendige produkter som er langt under kvaliteten fra det vi kjenner til fra P3D/FSX. 
  Jeg ser daglig produkter som hylles i ulike fora, men som helt ærlig er overpriset og av en laber kvalitet. Det har endret seg drastisk de siste to årene, men fortsatt er det mye rart der ute.

  Ting jeg angrer på:

  • Xenviro (blir bra i 2022 hører jeg rykter om :) )
  • SMP
  • FF767
  • XPrealistic
  • Diverse fra Aerosoft, men ENGM og ENBR er okay. 
  • Aerobask glidere
  • Alt fra Carenado. Jeg var dum nok til å tro at det ville bedre seg i X-plane
  • and the list goes on...

  Spør gjerne her inne før du kjøper. Jeg har svidd av noen tusenlapper på tull, og deler gjerne min ærlige mening om samtlige produkter. 

  Følger deg helt på den Torbjørn! Har begynt å få ganske god oversikt på hva som funker i xp11, det er mye dårlige produkter der ute. Her er noen av vurderingene mine:

  Generelt:

  - XP11 er overlegen P3D når det gjelder helikopter. Dreamfoil sin Bell407 er fantastisk bra og egentlig veldig bra prisa, de har akkurat sluppet en stor oppdatering som gjør den enda bedre. Veldig kult å lande på helidecks på skyskrapere, oljeplattformer og fregatter.

  - Nattlys i XP11 synes jeg ser utrolig mye bedre og mer realistisk ut med noen enkle tweeks. Det oppleves og mer levende med biler etc som beveger seg på veiene under. Har ikke sett noe som er like bra i P3D.

  - Rullebaner med helning samt rullebanebalysningen har blitt veldig bra i xp11. For P3D er man nesten avhengig av gode payware AddOns for dette.

  - X-enviro har jeg ikke tenkt å kjøpe, enda. Foreløpig har jeg lastet ned en gratis addon som er veldig bra for shaders etc. Default skyer i XP11 er under stadig utvikling og har blitt veldig mye bedre i siste versjoner.

   

  Fly:

  - Vsky labs sin DC-3/ C-47 har blitt fascinerende bra. Den koster bare 20-30 dollar og oppdateres hele tiden. Flight Dynamics føles veldig realistisk, og skal angivelig være omfattende testet og justert med kvalifiserte piloter.

  - Justflight sin PA-28 Arrow3 er et kjempebra produkt, fortsatt mener jeg at flight Dynamics må optimaliseres, men de har akkurat sluppet en stor oppdatering hvor blant annet dette er adressert.

  - Aerobask sin eclipse 550 synes jeg er et veldig bra produkt.

  - Simcoders C172 expansion.

  - Carenado B200. Fin grafikk, men flight Dynamics kjennes ikke så realistisk. Langt unna PMDG, A2A etc.

   

  Scenery:

  - Utroglig bra med mulighet for ortho4xp.

  - Fortsatt mye dårlige payware AddOns, men det kommer seg. Flyplasser ikke like bra som i p3d, men nå som orbx har begynt å gi ut for xp11 vil det gi et veldig løft. Chigago Meigs scenery for xp11 er utrolig bra.

   

  Xp11 puster p3d tungt i nakken i mine øyne :). 

    

   


 3. 9 minutter siden, Daniel Svendsrud skrev:

  En annen ting mange ikke tar til betraktning når man kjøper eller "overtar" lisensen er oppdateringer av produktet da mange oppdateringer fåes kun igjennom utgivers software eller du må være registret på deres hjemmesider som igjen er knyttet opp til opprinnelig kjøper.

  Det er vel derfor folk er skeptiske til å kjøpe brukte addons. Produsentene burde lagt opp til at det var mulig å videreselge addons, spesielt de som koster mellom 1000-1500 kroner og har en høy gjenbruksverdi. 

  • Like 1

 4. Takk for svar Torbjørn! Høres ut som det er vanskelig å selge addons videre. Veldig synd at produsentene ikke legger opp til at dette skal være mulig. Spesielt i disse tider hvor markedet flommes over av gode produkter og ulike simmer. 

  synd at folk skal måtte brenne inne med veldig kostbare programmer. Back in the days var det jo ikke noe problem å selge videre en cd-rom/ dvd, og før den tid var jo stort sett alt nedlastbart freeware. 

  Jeg er sikkert ikke den eneste her på forumet som har en stor hangar med ubenyttede addons til tusenvis av kroner som andre helt sikkert kunne hatt mye glede av. 

   

   


 5. Jeg har i stor grad gått over fra P3D til XP11, i hovedsak da jeg synes XP11 er mye bedre på en del områder som jeg bruker mye. Vil fortsette å bruke P3D til en del ting fremover, men for tiden blir det lite brukt.

  Sitter igjen med en haug kostbare AddOns for FSX og P3D, derfor lurer jeg på om det er mulig å selge noe av dette til en kraftig rabatert pris. For eksempel: PMDG 777 i 32bit, og PMDG 737 og Majestic Q400 i 64bit versjon? Har en rekke gode AddOns som er i lite bruk og gjerne vil selges, også scenery fra aerosoft. Scenery fra orbx tenker jeg å beholde inntil videre.

  Er det noen som har erfaringer med slikt salg, kunne tenke seg å kjøpe noe eller vet om det er praktisk/ hensiktsmessig å selge slikt? Antar at lisens må overføres til ny person?

  Setter pris på feedbacks :).


 6. Selger en saitek Cessna yoke, med 2 stk throttle quadrant, pluss saitek Cessna pedaler. Alt utstyret er i god stand og pent brukt. Selges samlet for kr 1400,-. Kan ses/ hentes på Hønefoss eller jeg kan levere i nærheten av Oslo/ Sandvika enkelte dager. Kan sendes dersom kjøper betaler fraktkostnader.

   

  Send meg gjerne en PM her eller sms om du er interessert. TLF: 90891380.

   

   


 7. Hei!

   

  Jeg selger mitt Saitek utstyr grunnet overgang til annet utstyr. Utstyret er noen år gammelt men pent brukt. Selger i utgangspunktet kun samlet. Ønsker å selge til noen i Oslo området, slik at vedkommende kan få se på utstyret før kjøp.

  Kan hentes på Hønefoss alle dager eller jeg kan levere i Oslo etter avtale.

   

  Selges samlet for kr. 2.000,-, det skulle være godt under halv pris ifht hva jeg betalte.

×
×
 • Create New...