Gå til innhold

Sam Greenwood

Members
  • Innholdsteller

    15
  • Ble med

  • Siste besøk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Sam Greenwood's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei folkens! Det søkes nå flere simpiloter til å starte hos oss (Integra Aviation Academy Norway) utover høsten. Det var artikkel med bilder hos oss her inne på forumet i April. Vi drifter tårnsimulatortrening for Avinor, og snart andre ANSP. Vi jobber også med å få på plass Approach og ACC simulator. Vi ser helst etter dere MED PPL/CPL i lomma, men har dere ikke det men MANGE timer erfaring fra VATSIM og en grundig forståelse for hvordan luftfartsoperasjoner foregår så kan dere søke og fortelle om deres online erfaring i stedet. Søknaden blir i så fall vurdert og du/dere blir kalt inn til en dag med tester for å vise kunnskapene og teste evnene til å være simulator pilot. Send meg en PM her hvis dere lurer på noe eller har noen spørsmål. Se nærmere og søke via https://www.facebook.com/integra.aviation/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf Om oss i Integra Aviation Academy Norway her: http://www.integra-aviation.com/
  2. https://flyawaysimulation.com/images/media/10112/dovetail-games-flight-school-teaser-trailer-1/ Ny teaser trailer sluppet. Synes det er litt merkelig at de viser ingenting av hva du faktisk ser "in game" eller "in sim" så kort tid før utgivelse. Det kan slå litt begge veier. Men siden det skal være en forenklet versjon til "kun" 100NOK så går det vel an å teste det ut? Det blir nok en del forbedringer mot det som kommer ut senere i år.
  3. Elevene ved UiT flyskole må nok betale selv for type rating likevel ;D
  4. Hahaha konge Det er utrolig å tenke at det flyet ble designet for så lenge siden og gjorde de utrolige tingene både ift høyde og fart.
  5. Vet ikke helt hvordan det ser ut på mobil, men Simbrief er en gratis (du må registrere konto - og om du ønsker oppdaterte AIRAC så må du ordne dette via NAvigraph som har en kode for Simbrief sidens oppdateringer) online dispatch/planning/ops tjeneste som "simulerer" ekte flight planning på en veldig bra måte. Sjekk ut www.simbrief.com.
×
×
  • Opprett ny...