Jump to content

Emil Andersen

Members
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Emil Andersen last won the day on August 15 2018

Emil Andersen had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det ble en tur fra Houston til Cardiff i dag. 9 timer i lufta. Flyr for et lite VA med base i Cardiff som kaller seg Air Wales. Helt ok for meg. Et fint lite VA å fly for etter min mening. Vært hos de et halvt års tid, og er fornøyd. Har en liten flåte, og ikke veldig mange destinasjoner, men likevel nok til at det blir morro. Syntes også de har et fint livery på dreamlineren!
 2. Her ble det noe feil ja. Av en eller annen grunn får jeg ikke lov å poste selve bildene. Bare linken nå da.
 3. Hei. Takker for pene tilbakemeldinger. Dette er Active Sky og ASCA i FSX.
 4. Tok et bilde på vei ut fra Frankfurt tidligere i dag, i rute mot Wien for et lite stopp før turen gikk videre til Nice. Det blir nattstopp i Nice før turen går tilbake til Wien i morgen tidlig. 8)
 5. Flotte bilder med mye stemning!
 6. Så ut som en veldig fin tur! XP-11 ser jo fantastisk ut etter min mening!
 7. Hei. Da fikk jeg det til å funke.
 8. Hei. Forsøker å prøve meg litt forsiktig på vatsim. Holder på å prøve å få til model matching så jeg slipper å kun se hvite default A321. Problemet er at det er kun det jeg ser. Hvite default A321. Har lest opp og ned rundt om uten å få dette til. Blant annet en annen post her på forumet, som også inkluderer en video på hvordan dette skal gjøres. Bruker vPilot og WOAI. (se vedlagte bilder) Vet ikke om det henger sammen, men selv om jeg logger meg på nettverket, så forsvinner ikke AI flyene.. det er jo litt problematisk.. Hva gjør jeg feil? Som det sees på bildene vedlagt så finner jo vPilot de fleste modellene fra WOAI. har også vært inne og huket av at den ikke skal model matche med default AI, heller ikke dette ser ut til å løe problemet.
 9. Heisann og god kveld. Har søkt jobb som cabin crew i Widerøe for en tid tilbake. Og har etter dette vært igjennom en del tester via nettet, før jeg i dag fikk en telefon fra de med invitasjon til intervju. Prøver å forberede meg litt, men det går alle veier i hodet da jeg ikke aner hva som skjer på en sånn dag. Vet det går over en hel dag. Vi skulle vist holde på fra 09 - 17, så hele dagen går jo med. Noen her inne som har erfaring som cabin crew som kunne gitt meg litt informasjon om hva som foregår på en sånn dag? Type tester man kan vente seg blant annet. Regner nå med det er en språktest for å bekrefte engelsken, men utover dette? Tenker kanskje at Widerøe er ganske harde i intervjurundene sine, da man for det meste arbeider alene ombord. Så de vil vel ikke ha hvem som helst opp der mener jeg. Om det er noen som har erfaring fra en sånn dag så del gjerne litt informasjon med meg. Her eller på PM. Prøver å forberede meg så mye jeg kan, men tankene går litt i hver sin retning nå da jeg ikke aner hvor jeg skal begynne, hehe. Ha en fortsatt fin kveld videre!
 10. Hei! Tenkte bare å få med noen ferske bilder fra en tur jeg akkurat landet. Turen ble fløyet for Milan Airways, og ruten var Milano - Miami.
×
×
 • Create New...