Gå til innhold

Lasse Hansen

Members
  • Innholdsteller

    40
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Lasse Hansen

  1. ja det skal jeg gjøre vettu =) Kjekt å vite at det går bra og koble fra og til, osv
  2. Hei sann. Har bare et lite spørsmål, har saitek flight Controller. Ettersom jeg har et lite databord så må jeg plugge den ut og inn av usb porten ettersom jeg skal bruke den eller ikke. Har dette noe å si? Maskinen laster vel ikke ned drivere hver gang jeg plugger den i? Første gangen så installerte jeg driverne. Noen som vet?
  3. Har nå nettopp lagt inn Prepar3D, så Orbx Global Base, så Eu Norway, så liberary.. Men er det riktig at man kun ha enten Global eller Norway active? Jeg krysset av for hybrid mode på Global og har nå den aktiv. Uten å vite hva det betyr da, noen forklaring? =? Og regner med at den EU Norway jeg lastet ned desember 2015 inneholder SP1? Eller hvordan kan jeg finne ut dette? at jeg har nyeste?
  4. Takker så mye for tolmodigheten og hjelp =) Er Orbx Global Base et "must" lissom, eller hva mener dere?
  5. Men det er kanskje greit å ha Global base også?? Fall jeg beveger meg utenfor Norge? Så ser det litt penere ut kanskje? I så fall installeres Global Base først? Så Norway da eller? Eller kan norway installeres via Central etter å ha lagt inn Global Base? Hvordan er det med Libaries? Legges disse inn selv via Orbx Norway, og evt Global Base? Beklager sikkert mange dumme spørsmål, men orker ikke enda en runde med at pcèn klikker for at jeg gjør noe galt.. Da er det bedre å spørre en gang for mye syns jeg =) Dere får bare riste på hodet av meg hehe Takker masse for hjelp hittil Kjetil Håvan Nå er det straks natta her, så legger nok resten inn i morgen om jeg vet åssen jeg skal gjøre det med evt Global base og norway pakkene
  6. Har ikke Orbx Global Base, men det kan jeg kjøpe =) Merker jeg trenger litt hjelp, så jeg spørr.. 1.Har nå nettopp installert Prepar3D den nyeste.. 2.Da er neste steg å kjøpe Orbx Global base da eller? Og installere dette? 3.Når jeg da har installert det så kjører jeg install filen jeg fikk når jeg kjøpte Orbx Norway? Eller installeres det via FTX Central? Libraries? Må disse lastes ned manuelt? Mener jeg fikk beskjed om å installere dette når jeg la inn Orbx Norway i hvert fall?
  7. Takker så mye for det. Da gir jeg det en sjangs til =) Når jeg legger inn Orbx Norway som jeg kjøpte og lastet ned, bør jeg også laste ned Orbx Norway SP1 og legge inn denne også? Eller oppdateres denne via FSX Central? og en annen ting, når jeg installerer Orbx norway, legger ikke det da noen filer til Prepar3D mappa? Tenkte om jeg sletter hele Prepar3D for så å legge det inn igjen?
  8. Hei sann.. Er ny innen dette, men hadde forrige versjon av Prepar3D føre den nylig ble oppdatert.. Slet da med å få det til å fungere igjen da jeg oppdaterte kun clientèn.. Tenkte da å slette hele Prepar3D, men hadde også Orbx Norway inne, så slet jeg med å få fjernet det. Endte da med full formatering og sånn av pcèn, ettersom alt bare ble surr og feil... Nå savner jeg fly simulatoren etter å ha formatert.. Men vet ikke om jeg tørr å installere Prepar3D igjen, for det blir vel bare surr ved oppdatering igjen, når jeg har Orbx inne også.. Men vet ikke om X plane 10 er verdt å prøve? Ble anbefalt Prepar3D når jeg skulle kjøpe en simulator for en liten stund tilbake... Hva mener folket her? Måtte jeg ha fjerna Orbx når jeg fjerna hele Prepar3D sist? eller kunne jeg bare fjerna Prepar 3D og installert dette igjen? Evt hvordan hadde det blitt med Orbx?
  9. Takker så mye for svar og alt sånn.. Jeg driver å prøver meg litt hver dag, nå klarer jeg faktisk å fly litt uten å stupe i bakken Men hjelper nok litt når jeg får flight joysticken jeg har bestilt.. Vurderer sterkt Orbx Norway egentlig... Eller bør man gå for Orbx Global? Blir f.eks Norge like bra med Orbx Global som med Orbx Norway? Eller er Orby Norway enda mer detaljert enn Global? Edit: Må man først installere Orbx Libraries, før man legger inn Orbx Norway?
  10. Har nå bestilt meg Saitek x52 Flight Control system Så da får vi satse på det blir fart i systemet Takker for alle tips og sånt
  11. Eller er det noen som har noen andre anbefale?
  12. hmm, så ganske bra ut dem der.. Kanskje jeg skal investere i en saitek x52? eller er det dumt å ikke gå for x55?
  13. hehe.. Men hvilken joystick bør jeg gå for? Er ikke noe entusiast, så trenger noe enkelt og greit Men som holder og fungerer til hobby flygning Skal ikke bli noen SAS pilot, er i hvert fall ikke planen
  14. Hei og takk for all hjelp. Har nå fått P3D til å gå glatt på pcen.. Men en annen ting, jeg synes det er utrolig mange taster å bruke når jeg skal fly hehe, noen tips? Bør jeg evt kjøpe joystick? Evt hvilken? Er utrolig gøy i hvert fall, og ikke minst lærerikt Tips mottas med takk Edit: Er f.eks denne noe å satse på? Thrustmaster Flight Hotas X Flightstick Må man f.eks fortsatt bruke tastaturet til å få opp hjul, osv? Sliter litt med å bruke tastatur, flyet går brått opp, og brått ned, osv.. hehehe.
  15. Hei sann.. Hvilke grafikk instillinger bør jeg justere? Nå kjører jeg kun på medium. Maskinen jeg har bør egentlig dra det på høyere synes jeg, men synes det lagger på medium å?? Har Intel i7 4.0ghz prosessor, 16GB ram, Geforce GTX 980 skjermkort med 4Gb. Stilt inn skjermen min til å kjøre på 144hz ettersom den takler det, og har aktivert G-Sync... Noe jeg bør aktivere/deaktivere? Den skal vel kunne kjøre denne simulatoren greit? Kjører alt av nyeste spill på Max i hvert fall.
  16. Oppdatering: Da laster Prepar 3D ned i bakgrunnen her =) Kjøper nok den pakka fra fullterrian.com som Svein-Frode anbefalte over her også, den så jo bare lekker ut.. Men hvordan fungerer den pakka om man f.eks flyr ifra Norge til Spania f.eks? Vil det fungere? Bare at landet utenfor Norge blir "nedgradert"? Tar fortsatt imot tips til Lufthansa eller Thomas Cook fly også? Er det noe sted man f.eks kan kjøpe pakke med "norske" fly? Hva er: Orbx - FTX: Global BASE Beklager om det kommer mange dumme spørsmål, men prøver å sjekke men finner ikke ut hva der er, eller hva den dekker
  17. Da går jeg for Prepar3D =) Tusen takk for tips! Supert at du la ut tips med link sånn Kjekt for en nybegynner =) Finnes det Lufthansa fly eller Thomas Cook fly å laste ned noe sted å?
  18. Ser forresten at nå har det kommet ut Microsoft Flight Simulator X Premium Collection på Steam.. https://fsxinsider.com/flight-simulator-x-steam-edition-premium-collection/ Er det noe å vurdere? Grafikken ser jo bra ut da.. Eller er det bare å glemme FSX og gå for Prepar3D? Ille i tvil mellom dem to..
  19. da går jeg nok for det ja.. og slår ifra meg FSX og X-plane Tusen takker for tips og hjelp folkens. Finnes det f.eks en pakke som kan kjøpes ved siden av med f.eks mer detaljerte flyplasser i Norge? eller må dem kjøpes/finnes en etter en? Hva er forresten forskjell på pro versjonen og academic versjonen?
  20. Etter å ha lest litt her virker det som Prepar3D er det som blir anbefalt mest? stemmer det? Hvor og hvordan legger man inn f.eks fly og flyplasser da? Nytt for mæ dette hær Finnes det noen liste over flyplasser som er inkludert i Prepar3D?
  21. Så du mener Prepar3D fremfor X-Plane 10? Er det mange flyplasser der? og fly?
  22. Hei sann.. Er ny innen dette med flysimulatorèr, men ønsker nå å teste ut dette.. Men utifra hva jeg har klart å leste meg frem til, så er disse tre dem "store"? Altså FSX, X-Plane og Prepar3D. Men hvilken er "best?" Regner med det er fordeler og ulemper med alle tre? Det jeg vil legge mest vekt på er: -Bør være mange flyplasser.. Som f.eks Rygge, Oslo, osv.. Ja dere skjønner hva jeg mener.. Både norske og utenlandske bør være der. -Orginale passaskjerfly hadde vært moro + andre små fly. Utvalget av fly, bør være nok å velge i. -Grafikk i cockpit og på land ellers er også viktig, spesielt kanskje i byer, på flyplasser, osv? -Det bør være en simulator med mulighet for å kunne bruke cockpit, ikke bare å lette og fly av gårde. Men man bør kunne bruke det viktigste som er å finne i en cockpit. Kommer kanskje på mere etter hvert, men hva mener folket her er den "beste" og fremtidsrettede fly simulatoren?
×
×
  • Opprett ny...