Gå til innhold

Kjell Blandhol

Members
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Siste besøk

Kjell Blandhol's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei Var i Reykjavik i fjor sommer, rett ved innenriks flyplassen. Av de flyene fra Islandsflug jeg så, var det en overvekt av Fokker 50. Så noen andre små propellfly også, men er ikke sikker på hva slags typer det var.
  2. Hei Fløy Britannia 757 fra Torp til Chania - Kreta for en måned siden. Bra fly og OK service, bortsett fra at de hadde for lite varm mat med. Men, alle som tok til takke med en sandwich fikk gratis drikke. På turen ned, etter ca. 2,5 timers flight, opplyste en fra cabincrewet at " kapteinen gjerne ville ha besøk av alle barn ombord." Jeg tok guttungen "under armen" og strente forover. Det var kanskje 10-15 barn + noen voksne der, så det var begrenset hva vi fikk sett. Men panelene lignet hvertfall på ekte flightsim panel..... Lurer på hvor mye de måtte trimme flyet med såpass skjev vekt foran. Altså, Britannia virker OK
  3. Sorry, O'Hare er ikke lenger verdens største flyplass. Den ble forbigått i 1999 av flyplassen i Atlanta, Georgia, USA - regnet i antall passasjerer flyplassene betjener. Marginene var likevel hårfine, og O'Hare vil kanskje ta igjen Atlanta i år eller neste år.
  4. Vet ikke hvorfor, men jeg føler meg alltid tryggest hos Braathens. Flyr endel innenlands i Norge, og særlig på vinteren kan det være en turbulent opplevelse. Men jeg tenker som så at "tør Braathens, så tør jeg" Fløy for noen år siden fra Seoul til London Heathrow via Hong Kong (Kai Tak) med British Airway på Business Class. En stor opplevelse, det nærmeste jeg har vært ren luksus. Kai Tak var forresten også en opplevelse, glad jeg fikk med meg den før de stengte. En utrolig approach til rwy 13, du flyr bokstavelig talt under taknivået på de høyeste husene. Mitt verste flyminne er en innenrikstur i Korea med en gammel Korean Air 727. Utrolig trangt, null service og en skummel landing i regn og mørke i Pohang. Det virket som om piloten kretset rundt og lette etter stripa. Er heller ikke spesielt glad i Widerøe på vestlandet i dårlig vær. Får liksom ikke den trygge "Braathens følelsen" der.
  5. Apropos nesten lande på feil bane: For 3-4 år siden var en MD 8X fra det tyrkisk/svenske charterselskapet Sunways i ferd med å lande på en glattkjøringsbane ved Kristiansand. Piloten tok feil av denne og Kjevik. De som oppoldt seg på glattkjøringsbanen (for biler...)rømte unna, sikre på at flyet ville lande ! I siste øyeblikk må piloten ha oppdaget fadesen, rettet flyet opp, funnet Kjevik og landet der. Mye skriveri i avisene etterpå.... Så vidt jeg kan huske gikk Sunways konkurs noen år etterpå.
×
×
  • Opprett ny...