Gå til innhold

Hans Erik Bye

Premium Medlem
  • Innholdsteller

    326
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    4

Alt skrevet av Hans Erik Bye

  1. Jeg fløy T6 på Kissimmee gatway Airport i Orlando Florida. Fikk 30 min stikke tid i forsetet, inkludert instruktør og 30 min grundig briefing før OG etter turen. I tillegg fikk jeg full video av hele turen, og godkjent tid i loggboka. Dette er riktignok blitt noen år siden, men betalte ca.5000kr for hele greia. Bonus , fikk også fly i formasjon med P-51 😎
  2. Jeg har vært der flere ganger, og det kan trygt anbefales. Har også hatt med meg kommersielle pilot venner, som synes denne var bra. Enkel booking på nett eller telefon. Veldig hyggelige folk. Du får den hjelpen du behøver, eller om du er kompetent får du utfolde deg fritt. Scenerydetaljer spiller ikke så stor rolle når du flyr en sånn maskin uansett.
  3. Noen som vet om de kommer med c-172 og evt. c-182 snart ?
  4. Takk for tips, slettet nool vdgs modulen, og vipps fikk også jeg ta del i det nye flotte sceneryet 😀✈️
  5. Samme skjer hos meg (nye ORBX) . Simmen fryser og shutter ned når jeg prøver å starte en flight på ENGM uavhengig av flytype. Når jeg flyr fra Kjeller og inn mot Gardermoen fryser simmen på kort finale hver gang. Jeg har selvsagt slettet den versjonen jeg hadde av engm tidligere. Aldri opplevd CTD siden jeg fikk min nye pc for 1,5 år siden. Hmmm….
  6. Som tidligere seilflyger, blir jeg med på å hylle dette tilskuddet i simmen! Dette ble veldig bra! Eneste jeg håper, er at det kommer en mulighet til å bestemme retning og høyde på slepet. Men en veldig bra start må jeg si! Så blir det sikkert også flere gode seilflymodeller å få kjøpt etter hvert 😀👍 Noen som vet om fjellbølger også er simulert? Har ikke fått testet SÅ nøye enda .
  7. Det var egentlig ikke hvordan det ser ut jeg var ute etter da jeg jo ser det selv. Spørsmålet var om noen kunne lage en liten mod på toppen. (Mast og platå som er så karakteristisk for dette fjellet)
  8. Dette er et bilde jeg tok på en flytur med min CUB for endel år siden. Viser tydelig den karakteristiske masten. 😀
  9. F12 burde putte deg tilbake i setet...
  10. Hei, jeg har fløyet seilfly på ENNO i mange år og kost meg med å fly hang rundt GAUSTATOPPEN. Nå har jeg hatt noen fine VR turer i simmen med Discusen, men synes det er litt trist at det ikke en gang står en mast på toppen av fjellet. Er det noen som kunne hatt lyst til å lage et aldri så lite GAUSTATOPPEN scenery ? Det hadde vært flott ! God helg 😀✈️
  11. Har noen testet den nye Beta 3 versjonen av Open XR ? Jeg oppdaterte i sted, og fikk med en gang god forbedring i frames og flyt! Kunne dra opp settings enda mer (endel helt opp til ultra) Flyr nå på mellom 40 og 50 fps ! Brukte settings lik "Pie in The sky" duden på you tube. Artig å høre hva andre opplever! Jeg må eksperimentere mer, men dro på meg covid så orker ikke så lange sessions 🤧🤒
  12. Så flott! Det var gode nyheter ! Takk for oppklaring 😁
  13. Er det bare meg, eller er det flere som synes det har vært veldig stille fra Navigraph i det siste? De lovte for et år siden at de snart skulle komme med VFR karter, men det har vi jo ikke sett eller hørt snurten av på lenge… Noen som vet noe mer en meg om dette ?
  14. Tror nok dessverre det blir for svakt. Bør nok som Jan Reidar sier ha et 3080 kort eller bedre. Jeg kjører et 3090 kort, og en bra cpu, men selv med den styrken kan jeg ikke kjøre på max settings i VR. Men for en fantastisk opplevelse VR er i forhold til pancake modus 😎 koser meg!
  15. Her er fra jeg var på Mesnali. Sauer, og et lite skur av en hangar 😀 artig å dumpe nedpå der 😎
  16. Samme her, fikk en mandatory update i går. Fikk heller ikke med meg hva der egentlig var. Men jeg opplevde også default settings etterpå…. Det skjer forøvrig innimellom at settings går til default. Super irriterende når både pc og vr settings må gjøres på nytt ja.
  17. Prøvde så vidt nå i sted. Enda noen hakk bedre en forrige NIS scaler. Veldig praktisk at alt kan stilles inn gjennom meny inne i VR. Må eksperimentere litt, men dette lover VELDIG bra 😀☀️
  18. Er det muligheter å fly på termikk eller hang? Eller må du generere dette med tilleggsprogram?
  19. Navigraph har enda ikke kommet med VFR kart dessverre. De har snakket om det i over et år nå… Jeg bruker fortsatt mine gamle Jeppesen VFR karter som jeg brukte irl. I påvente av at Navigraph får ut fingerˋn. ( dog litt trøblete når jeg skal fly i vr)
  20. Reverb G2 har mikrofon. Jeg bruker det på VATSIM, fungerer utmerket det
  21. Virkelig artig! Får du frem det gamle "bobla" området også? Jeg leide fly i Oslo flyklubb og fløy også en privat Piper Lance som stod der i sin tid. 😎✈️
×
×
  • Opprett ny...