Gå til innhold

Eddi Tausvik

Members
  • Innholdsteller

    38
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Eddi Tausvik

  1. Takk for tipset Magnus - testet det, CRJ dukker opp på rett sted, men med dark cockpit, og lar seg åpenbart ikke vekke til live heller, he he.. Det jeg lurer på er om FS Starter tool hamler opp med å ha alt på stell, i cockpit når du laster opp.
  2. Fra P3D er jeg vant til å kunne lagre underveis i flighten, for så å kunne reloade fra det samme punktet. Kjekt hvis man bare vil trene på approach og landing f.eks. I MSFS er det visst ikke mulig å lagre på samme måte. Jeg flyr for tiden Aerosoft CRJ. Er det noen som har erfaring med programmet FS Starter tool?
  3. Hei Tore. Takk for tips. Den softwaren du viser til, trenger man FSUIPC for å få det til å funke eller? Og du flyr med dette i MSFS?
  4. Verdt et forsøk! Skal få ta i en konverter og rydde opp i kabler, prøve SPAD next. Takk for innspill så langt - du og dere skal få høre hvordan det går 🙂
  5. Ok, det er et voldsomt mylder av kabler og greier på dette utstyret. Jeg må ta en titt på hva som faktisk er på utstyret per i dag. Skal se litt på hvilke adaptere som finnes. Videre ser det ut som Yoke og rudders seriekobles med Throttle Quadrant, og derfra skal gå til pc?? Se vedlagte bilde. Er det en slik adapter jeg må se etter tror du?
  6. Frank, Hva menes med en «god» USB Serial adapter? Er det kvalitet/med strømforsyning, eller hva?
  7. Mobiflight sin WASM modul er notert. Skal sjekke det ut - takk for tips - dere er greie å ha!
  8. Takk for tips og råd Frank - jeg skal sjekke ut litt på dette. Kan hende jeg må spørre litt igjen. Hadde vært artig å fått disse godsakene opp å gå igjen! 😀
  9. Hei og takk for kjapt svar. 😀 Er Spad next et enklere alternativ enn FSUIPC? Både Yoke, Rudders og Throttle Quadrant har forøvrig «gammel» utgang (com?) Finnes det overganger til USB fra det?
  10. Hei! Nå trenger jeg antagelig litt drahjelp, og håper noen her har tilsvarende utstyr, eller er kloke på gode råd for hva jeg skal gjøre. Jeg er så superheldig at jeg har fått låne prima utstyr av en "pensjonert" hardcore-simmer. Yoke, Rudders og Throttle Quadrant fra Precision Flight Controls. I tillegg diverse fra GOFLIGHT (som har opphørt, slik jeg har skjønt det) Er det noen her inne som har erfaring med å "konvertere" slikt utstyr til MSFS? Jeg har til nå ikke benyttet meg av FSUIPC. Det bør jeg sikkert nå...? Har sjekket litt på nett, men er usikker på hva og hvor jeg skal begynne...! Håper noen her kan være "Støttekontakt" i jobben med å få dette flotte utstyret tilbake i flight igjen! Vedlagt er bilder av utstyret.
  11. King Air er det selvfølgelig. Flyr P3D, men der går det vel ikke med MFSF-livery..😄
  12. Hei! Har en Carenado Baron King air 200 fsx/p3d. Hadde vært kjekt med Luftambulansen sitt livery, da jeg har både ENVA, ENAL og ENCN flyplasser (og ENGM selvfølgelig) Har søkt litt, men finner ikke noe. Noen som vet om noe finnes? Evt er det veldig vanskelig å lage livery selv?
  13. Takk for tilbakemeldingene Torbjørn - skal vurdere å kjøpoe det likevel - det er endel trafikk over Bergen på VATSIM... og det er bra saker!🙂
  14. Takk for svar Torbjørn. Er du fornøyd med Sceneryet ellers da? Har du siste versjon? v.1.04? Og hva er sjansen for at det blir en oppdatering i relativt nær framtid?
  15. Hei! Lurer på om noen av dere andre har dette sceneryet, og eventuelt kan bekrefte/avkrefte om den nye terminalen (terminal 3) er oppe og går i aller nyeste update (som jeg tror er v.1.04). Tror ikke jeg blir å kjøpe det hvis den ikke er med.... mvh Eddi Tausvik
  16. Hei Tom. Det er nå en gang P3D v.4.5 jeg har.... MEN: tror jeg nærmer meg å kunne si at det BEGYNNER å fungere. Men det tok mye tid å finne ut av hva som skal fylles inn av koder, tall og tekststrenger. Har vel aldri måttet programmere noe så til de grader nøye! Håper tidtrøyta blir belønnet med knallstabilt system, når man først må knote så mye for å få en bryter til gjøre det man vil... Lurer på at jeg skal lage en liten oppskrift selv etterhvert, nå når jeg begynner å få taket på det, som andre kan ha nytte av...? "KODING AV HONEYCOMB ALPHA YOKE FOR DUMMIES" - hva tror dere om det? 😄
  17. Takk for tilbakemeldinger folkens! Kjekt med forum for folk med samme hobby/interesse. Alle videoer og lenker dere tipset om har jeg allerede vært innom - men jeg skal gå gjennom det en gang til - jeg kan ikke gi meg..👍😃 Jeg skal få denne yoke’n til å funke!
  18. Hei. Da har jeg omsider fått en Honeycomb alpha yoke i hus.😀 Den ser og kjennes bra ut, men jeg sliter voldsomt med å få programmert knapper og brytere. Software fra HC/Aerosoft skjønner jeg lite av. Flyr med P3D, PMDG 737 NGXu. Har lastet ned en profil med ngxu- koder, men det er altså et knot uten like å få taket på denne programmeringen. Det er lange kodestrenger, og jeg får altså ikke til dette her. Skal absolutt ikke skryte på meg enorme datakunnskaper, men har da fått til å konfigurere og skreddersy throttle og stikke tidligere..!? Noen med gode erfaringer som kan gi meg litt hint og tips? Finnes det enklere løsninger?
  19. Takk for tips. Litt dyrt, men sikkert lurt. Bruker jo en del timer på denne hobbyen. 😀 ser at Logitech throttle kan kombineres - er det kurant? Pedaler har jeg aldri hatt, men har brukt andre akser i stedet. Hvilke pedaler er Ok nok da? Thrustmaster har et sett til ca 1500,-...
  20. Hei! Etter mange år ute av det har jeg i Corona-stenginga benyttet hjemme-timer til å endelig rote meg ut på VATSIM. Fantastisk artig! 😀Flyr PMDG 737 NGXu. Jeg trenger gode råd til innkjøp av yoke og throttle. Tenkte ikke å blåse av mange tusen, men et sett jeg kan være fornøyd med, og som duger til 737 flyging. Ser at Saitek/Logitech har et til ca 1500,- , men er det bare crap, eller godt nok? Hva har dere andre 737-ere som yoke og throttle?
  21. Er 87th historie? Eller still going strong? Prøvde å logge meg inn som guest for noen år siden (for å hilse og takke for sist), men fant ingen vei inn på nettsiden. Har du prøvd noen av f16 addons for FSX? Er det noe å prøve ut, eller blir det bare en tåpelig greie sammenlignet med falcon 4.0 og BMS?
  22. Dette var ufattelig morsomt å se! Jeg var medlem i 87th Straydogs for en del år siden - en virtuell f16 skvadron som dro realismen på det meste innen f16 og taktisk militær flyging og comms så langt det gikk an. Jeg har replica av throttle og stikke - skikkelige saker fra Thrustmaster. Det var bratt læringskurve, men du verden så artig når man fikk til teamworket i en 4-ship, eller 2-ship for den saks skyld. Så tok unger og hus og heim og et par andre hobbyer fra meg tida som skulle brukes til å bli dritgod på å fly f16... Dette vekket minner! Tusen takk for flotte bilder og artige kommentarer Fredrik. Tror jeg blir nødt til å grave fram CD-romen med falcon 4.0 og laste ned BMS.... 8)
  23. ...kan jeg spørre om hvilken addon du bruker på Dash? Eller er det noe default..? Og hvilket scenery du kjører? Er det FSX eller P3RD? Nydelige bilder og helt sikkert en artig runde på kortbanenettet i vår vakre nordlige landsdel.
  24. Du verden, her var det mye kjekk info for oss som fortsatt har mye å lære - og kloke ord til slutt også! Dette var opplysende for meg hvertfall, som trodde man vanligvis bare fulgte STAR helt inn til final, med kun litt justeringer på fart, evt. høyde og få bekreftet hvor du ligger i landingskø pluss clearence for landing... Synes forslaget til Kristoffer om å legge igjen noen ord til vatsim.uk var bra også jeg - alle har behov for tilbakemelding i blant. Her strever man sånn etter å få det "as real as it gets" at det er lett å glemme at det tross alt bare er en dedikert hobby og fritida til folk dette her... Mange takk Magnus.
  25. Det var kjedelig å høre. Jeg har jo enda ikke fått til en online flight, men tenkte å bruke Manchester - Dublin for å komme i gang - der er det ofte kontrollere online har jeg lagt merke til... Tyskland kan vel være et greit alternativ det også. Trodde forøvrig at man i det store og hele fikk tildelt STARs, og ikke vectoring, hvertfall ikke før nært final og evt ved shortcuts pga rolig trafikk... Er det ikke slik det er i virkeligheten da? Først og fremst STARs? Eller?
×
×
  • Opprett ny...