Gå til innhold

OlehenrikSønsteby

Members
  • Innholdsteller

    73
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    9

OlehenrikSønsteby vant sist dagen den 26. august 2018

OlehenrikSønsteby hadde det mest likte innholdet!

Om OlehenrikSønsteby

  • Bursdag 01. juli 1997

Converted

  • Facebook Profile
    https://www.facebook.com/Olehenriksonsteby

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

OlehenrikSønsteby's Achievements

40

Nettsamfunnsomdømme

  1. Der ble det enda litt mer liv i Molde! Riktig plassering fra Vestnes, men bommer litt i sentrum. Går ikke fra bussterminalen, men ved siste bilde Stilig uannsett!
  2. Ser drit bra ut! MEN: Hvor har du fått MF Moldefjord og MF Fannefjord fra? Har AI Ships fra Henrik Mikkelsen (?) Ole
  3. Bare å kjøre på Jan! Mariusz er skikkelig perfeksjonist, og vill gjerne at skaperen fikset det Får du den bort, blir han glad for det haha Ole
  4. Dere får bare spre det rundt, det var liten jobb for han. Han måtte tilbake til arbeidet med Chicago X Men det er jo bedre enn ingenting Feel free to endre den bygningen, for de som har peiling Takk, Ole
  5. Link: https://drive.google.com/file/d/1tFVWdRdusPVUR-RU4VLtn8Y3plpJ3T2u/view Som dere ser, er det en autogen bygning som står midt inni Moldebadet, den er ikke en del av hverken AoN eller Seilet.
  6. Heisann! Fikk den store glede av at Mariusz fra Dzrewiecki Design fikk laget en enkel modell av Scandic Seilet i Molde. Han jobber fortsatt med små detaljer, og det er f.eks. en standard bygning i veien på Moldebadet som han gjerne vil ta bort. Han har gitt min tillatelse til å sende den utover! Enkel installasjon, adde til addon scenery, og adde i scenery library. Tilpasset med ORBX FTX Norway og AoN Ole Henrik G.
×
×
  • Opprett ny...