Gå til innhold

Tor T.

Members
  • Innholdsteller

    505
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    11

Alt skrevet av Tor T.

  1. Jeg gikk til innkjøp av American Truck Simulator på tilbud for under 300,- inkludert alle addons av interesse. Av mangel på ratt så spiller jeg faktisk med joystick - Logitech Extreme 3D Pro, og det fungerer aldeles utmerket med full kontroll på styring/gass/brems. For moro skyld så knipset jeg et par 'shots på tur inn til Las Vegas da jeg passerte en flyplass. Lastebilen er en Kenworth W900 som har biltt min favoritt å kjøre.
  2. Et screenshot fra dagens tur fra Gibraltar til Furerteventura med Dash 8-Q400 i P3Dv4. Lanzarote er til høyre og Fuerteventura til venstre.
  3. Og ordet "Tåkemoen" er ikke noe jeg har funnet på, før det hørte jeg ble humoristisk sagt av virkelige piloter i en fly-dokumentarfilm jeg har 😄
  4. Heisann! Jeg har fått dilla på Q400 i P3Dv4 og legger inn noen screenshots her. Første 'shot er fra i går på climb sørøver fra Værnes mot Tåkemoen (Gardermoen). Turen gikk videre i dag fra Tåkemoen til Landvetter, og det manglet ikke på skodde nede i Skagerak heller. Det var noe ising på turen, men kom meg velberget ned gjennom tåkehavet. Fikk knipset et bilde av noen AI-fly i Gøteborg før jeg til slutt parkerte og flashet med taxelyset til fotografen.
  5. Utrolig gøy å fly nyinnkjøpt Majestic Dash 8-Q400 Pro i P3Dv4. Tok meg en fin tur i dag fra Vigra og opp til Værnes. Her har jeg akkurat taxet inn til stand 27.
  6. Vigra byttet fra runway 07-25 til 06-24 i 2016. Legger ved to screenshots fra norgeskart.no med nyere foto.
  7. Da ble de ny GA-tur i Alpene blant majestetiske fjell og daler. Denne gang fra Asiago (LIDA) i Italia til Saanen (LSGK) i Sveits. Saanen ligger mellom Montreux og Bern. Det var ganske spektakulært å se opp på fjell når man ligger selv ligger i 10000 fot og vel så det. Jeg legger til litt bildetekst for noen av screenshotsene slik at dere skal få en anelse om hvor man er og hva man ser. Nummeret før parentes betyr screenshot-nr.: 1) Avgang LIDA Asiago. 3) Gardasjøen. 4) Edolo. 7) Comosjøen. 12) Aletschbreen i Sveits. 14) Til høyre ser vi Bietschhorn 3934 m.o.h. 17) Balmhorn 3698 m.o.h. 18) LSGK Saanen.
  8. Det frister med flere turer i Alpene, så kanskje jeg knipser noen 'shots til 🙂
  9. Jeg tror faktisk dette er den finseste GA-turen jeg har hatt noen gang, så sceneryet er bra. Angående været, så var det tordenvær ⚡⛈️ i området IRL da jeg skulle fly, men i P3D kunne jeg være min egen værgud 🌞🔨 og velge blå himmel
  10. I kveld så hadde jeg en fantastisk tur over alpene fra Innsbruck (LOWI) i Østerrike til Asiago (LIDA) i Italia. Jeg har skaffet meg et fotoscenery slik at det ble interessant å ta denne turen. Fra luften så det ut som om at jeg fulgte en hovedvei nedover dalene. Den litt store innsjøen på slutten er Gardasjøen. Simulator=P3Dv4.5, fly=A2A Piper Cherokee, LOWI Innsbruck=ORBX payware, LIDA Asiago=ORBX freeware og fotoscenery Italia=freeware. Bildene er uredigerte, bortsett fra at de er redusert ned i størrelse fra 1920x1080 til 1000x563 med 85% kvalitet.
  11. En liten NRK-snutt: https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-oslo-og-viken/202004/DKOV98042020#t=5m7s
  12. Et lite knips fra Vibo Valentia i Italia på approach mot LIBC Crotone.
  13. Kanskje du fant painten her? https://flightsim.no/forum/topic/79095-braathens-dc6/?tab=comments#comment-618386
  14. Står noe om flyruta i TU, Robert. Se helt nederst i artikkelen: https://www.tu.no/artikler/perfekt-match-braathens-gamle-dc-6-thomas-waerner-og-hundene-flyr-hjem-sammen/492160
  15. Første screenshot er fra en tur mellom Heathrow og Schiphol hvor jeg er i ferd med å komme inn over sandstrendene i Nederland, og jeg har dekket hele landet med freeware photoscenery fra NL2000. Det andre bildet er et random 'shot av kveldsstemning og solnedgang mellom skyene. Begge fra P3D v4.5 og PMDG B738.
  16. Thank you, Dieter! I also found this one: SIMWORKS STUDIOS - SWS F-4B/N PHANTOM II FSX P3D https://secure.simmarket.com/simworks-studios-sws-f-4bn-phantom-ii-fsx-p3d.phtml
  17. Hehe, har heller aldri sett dette før. Men fant ut hvordan man skrur det av/på i FMC: MENU - PMDG SETUP - AIRCRAFT - EQUIPMENT - "side 5 av 11" - FLIGHT TEST PACKAGE
  18. Den er grei, og takk for oppklaringen. Jeg så en dokumentar på National Geographic om vulkanutbruddet for ikke så lenge siden, og jeg syntes jeg dro kjensel på fjellet. Så da var jeg ikke helt på bærtur likevel 😄 Tøft screenhot det siste der, med tre fjell i ett knips
  19. Hehe, Mt. Rainier var det. Så feil kan man ta når man ikke har fulgt godt nok med i geografitimene. Men det ser ut til å være heftige fjell du lister opp, så da blir det nok noen godbiter å se når man flyr rundt i dette sceneryet.
  20. Flotte bilder ja. Kanskje det er Mount St. Helens som er å se på første bildet?
  21. Siden det er en stund siden jeg har lagt ut screenshots, så legger jeg ut noen fra dagens tur fra Gran Canaria og oppover til Paris Charles de Gaulle. Jeg la på bildetekst slik at det blir lettere å fatte hva man ser for noe 😀 Sim = P3Dv4.4 Fly = PMDG 737-800 Scenery: GCLP Gran Canaria og Kanariøyene fotoscenery = freeware LFPG = Taxi2Gate payware.
  22. Heisann. Slenger ut noen nye 'shots fra fortettelsen av eventyret på min ferd som denne gangen ender i Honolulu 🙂 Flyruten går vestover fra Island of Hawai'i, videre over Maui, Molokai'i før jeg ender opp på O'ahu. Screenshot nr. og kommentarer: 1. Observatorier på Mauna Kea. 2. Forlater Island of Hawai'i 3. Maui og byen Kahului. 4. Utsikt over Molokai'i. 5. Honolulu. 6. Pearl Harbor bak Daniel K. Inouye International Airport.
  23. Nå har jeg så smått begynt å prøve fotoscenery i P3Dv4 og det gav mersmak. Legger ved noen shots fra Island of Hawai'i. Der var det et helt annet landskap enn norsk gråstein og grantrær 😀 Jeg var også oppe på fjelltoppen som man ser på screenshot nr. 3, og det ble spennende å se om Piper'en harket seg opp dit p.g.a. høyden, men det gikk akkurat
  24. Det er gode grunner det, Jan R.😀 Hehe, Niels. Jeg la ikke merke til det, men det hadde kanskje vært mer naturlig å ikke overdrive med den slags kvidder på denne årstiden. Nå har jeg kommet meg videre på ferden med mellomlanding i Barth, deretter i luften over Rostock og Lübeck før jeg landet i Hamburg.
×
×
  • Opprett ny...