Gå til innhold

Brynjar Mauseth

Members
  • Innholdsteller

    382
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Brynjar Mauseth

  1. Hei, behøver du fortsatt TrakcIR 5 ? Skal muligens selge
  2. Etter siste nordics update har jeg fått masse tull med noe scenery, som feks ORBX ENGM og Aerosoft ENVA. Har prøvd å slette dem og reinstallere men er fortsatt en scenery bug. I tillegg, skal ikke ORBX ENGM Oslo ha vinter textures eller husker jeg feil? Ser også at det går er markant skille rett nord for ENGM, med snø. Var ikke slikt før update...
  3. Har alle siste oppdateringer, er det meningen at det fortsatt skal være islagte fjorder? Ser at det tidligere er nevnt en beta?
  4. Hei! Noen med MSFS2020, FBW A320 og siste Airac cycle 2107 som kan sjekke noe for meg? Når jeg legger inn STAR ATWEG 1L for ILS36 Tromsø/ENTC, så legger den plutselig inn masse random waypoints i min FMC, bl.a HTK transition som tar meg på rundtur før den sirkler tilbake til ILSen. Ifølge oppdaterte Navigraph charts skal det bare være 3 ulike transitions, REBLI, VAMEN og UMSEG. VAMEN som blir korrekt her finnes i min FMC, selv om den har siste cycle. Skjønner lite.... Vet ikke feilen ligger i MSFS, Navigraph sin database innad MSFS eller FBW sin A320.
  5. http://luftfart.media/2016/08/05/nytt-innflygingssystem-betyr-kortere-flytid-for-meg-og-deg-men-forelopig-kun-pa-tre-lufthavner/ Jeg trodde slik satelittbasert innflyvning allerede var i bruk ved mindre flyplasser i Norge. Når jeg satt på klapp hos Wideroe fra Honningsvåg-Hammerfest-Sørkjosen-Tromsø ble jeg fortalt noe jeg trodde var nettopp dette, en satelittbasert glidebane.
  6. Det irriterer meg så absurd mye at jeg ikke fikk dette med meg :-[
  7. Default zoom er jo 0.40, og liker å ha god oversikt Har ultra widescreen skjerm så da er det ingen problem. Hodet er plassert i forhold til det ville vært i virkeligheten. Liker overhodet ikke å zoome meg helt opp i EFIS panelet. Synes det blir for urealistisk. Husk at bildene her har mistet litt kvalitet. Ser alle instrumentene krystallklart Men alt for enhver smak... Nattbelysning fra Taburet. Litt FPS hit over store byer, men rundt de største flyplassene i Norge er det null problem. http://secure.simmarket.com/taburet-night-3d-norway-v2-fsx-fsxse-p3d.phtml Men med 0.40 zoom så blir du jo sittende 2-3 meter "bak panelet". Har du prøvd Ezdok og evt track ir? I virkeligheten har man ikke sånn der view når man sitter i en 737 cockpit, med mindre man snur på hodet. Default zoom går det an å endre på i en config fil. Selv bruker jeg 0.70 zoom med Ezdok i B737, og så har jeg satt opp custom views med hurtigtaster for de ulike views når jeg ikke bruker track ir. Jeg må ha instrumentene nært med full oversikt, ikke 2 meter unna Men for all del, hver sin smak Det er mulig jeg har litt for bred view, men tenker at det ser noe slikt ut: Har i tillegg sittet i kaptein setet ved en mulighet, og da følte jeg at jeg hadde rimelig god oversikt over hele panelet. Man har da sidesyn Og ja, bruker både EZdok og TrackIR sammens. Å si at jeg sitter 2 meter bak panelene er vel å ta litt hardt i kanskje?
  8. Default zoom er jo 0.40, og liker å ha god oversikt Har ultra widescreen skjerm så da er det ingen problem. Hodet er plassert i forhold til det ville vært i virkeligheten. Liker overhodet ikke å zoome meg helt opp i EFIS panelet. Synes det blir for urealistisk. Husk at bildene her har mistet litt kvalitet. Ser alle instrumentene krystallklart Men alt for enhver smak... Nattbelysning fra Taburet. Litt FPS hit over store byer, men rundt de største flyplassene i Norge er det null problem. http://secure.simmarket.com/taburet-night-3d-norway-v2-fsx-fsxse-p3d.phtml
  9. Tar ofte en del bilder underveis i flyvningen, og som regel i cockpit. Tenkte jeg skulle dele noen favoritter 8)
  10. Jeg trodde at SOP3 hovedsakelig var utviklet (for Ryainair) i den forstand å spare mest mulig fuel (og tid) ?.
  11. Takk for svar. Jeg synes nåværende SOP1 blir nesten litt kjedelig. i.e FO gjør stort sett alt. Denne er også nesten helt lik FS2Crew legacy NGX (gammel versjon).
  12. Veldig bra bilder, spesielt de to første. Så og si 100 % virkelig.
  13. Hei! Har søkt litt men finner ikke ut hvilke SOPs verken SAS eller Norwegian benytter. Jeg mener jeg en gang har lest at det er standard Boeing, men kan ta feil. Har kjøpt FS2crew Reboot NGX hvor det medfølger 3 ulike SOP versjoner. Usikker på hva som matcher best, ikke bare for SAS og Norwegian, men i Europa generelt. Vet at Ryanair benytter en egen variant, som forøvrig er SOP sett nr. 3 i NGX Reboot.
  14. Takk. Tenkte overhodet ikke over hva jeg skulle filme. Prøvde igrunn bare å sveipe over takeoff-relaterte ting i denne videoen ihvertfall.
  15. Var så heldig å få sitte på klappsetet på WIF937 fra Honningsvåg til Tromsø via Hammerfest og Sørkjosen i sommer. Begynte ikke filme før vi var i Hammerfest. Her er videoen fra takeoff. Om dere klikker inn på profilen min finner dere også landingen i Sørkjosen og Tromsø + en liten snutt fra climb over Lyngen alpene
  16. Skjønner ikke helt. Dersom en går inn på siden og trykker på en av videoene står det "Outerra Talkeetna scenery - Cessna Traffic Circuit". Så da er det jo Outerra engine?
  17. Satt akkurat der på turen fra Frankfurt til San Francisco!! Fantastisk god benplass samtidig som en slapp en ekstra passasjer i bredden.
  18. Vel, det ble ingen søvn fra San Francisco til Frankfurt, men jammen sovna jeg ikke på en stappfull og klaustrofobisk NAX maskin fra Oslo til Tromsø ;D Å fly A380 var helt utrolig. Nesten ikke en lyd i forhold til mange andre flytyper jeg har flydd.
  19. I skrivende stund sitter jeg og kjæresten min KFSO å venter på Lufthansas flight 455 til Frankfurt med A380. Det er derimot 7 timer til flyet går og her er klokken 08.45 om morgenen. For et par timer siden kom vi med nattflyet (United Airlines) fra Honolulu med en ganske ny 737-900 maskin. Economy class her var forøvrig helt forferdelig med harde skinnseter som så vidt var mulig å trekke bak. Har dermed blitt krokrygget for alltid. Det kan sies at flyturen til Honolulu (fra KLAX) med en 777 var langt mer behagelig. På turen fra Honolulu til San Francisco (4 t 45 min) bestemte jeg meg for å prøve melatonin. Som forventet ble jeg veldig søvning og døsig, men falt allikevel ikke i søvn. Kjæresten min, som er med i klubben av mennesker som kan sovne FØR takeoff, fikk heller ikke sove grunnet dårlige og harde seter. Har ihvertfall reservert et smart sete på den lange 11 timers over Atlanterhavet til Frankfurt. Nødutgang og ingen sete foran meg - uendelig benplass. Derimot, om jeg får sove er en annen sak... Tips, foruten oppgradere til first class, tas imot med takk
  20. Selv om TrackIR er et av mine beste kjøp, så merker jeg ofte at detektoren blir veldig varm. Ledninger derimot virker fortsatt solide.
  21. Igjen, fine bilder. Kan jeg spørre hvilket program du bruker til å "preppe" flighten? Tenker på det første bildet med info+++
×
×
  • Opprett ny...