Gå til innhold

Kolbjørn Tørrissen

Members
  • Innholdsteller

    67
  • Ble med

  • Siste besøk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Kolbjørn Tørrissen's Achievements

15

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei. 72 er ingenting, bare vent til du blir 82. Hilsen fra en flyinterissert 82 åring. God påske forresen.
  2. Sorry gutter, jeg tar visst til å bli gammel, opdaget at jeg hadde kjøpt den på Markedplace. Korttisdminnet er ikke all verden, men nå er problemet løst. Takk for at dere hjalp en senior!
  3. Kjøpte den hos Black Box. Takk for adressen, har vært inn der, men det er bare mulig å betale med Pay Pal og det blir for komplisert. Du har vel ikke andre alternativ, eller??
  4. Hei igjen, Jeg var klar over dette, men det jeg trenger er et et sted å laste ned hele flyet. Jeg håper at du kan hjelpe meg.
  5. Vel og bra, men jeg finner ikke ut noe på emnelsta. Jeg er på jakt etter en link der jeg kan kjøpe den!
  6. Jeg har mistet Bird Dogen etter tilbakesetting og er nå på jakt etter stedet der jeg kan laste den ned igjen, er det noen som kan gi meg navnet på nettstedet?
  7. Ja, ikke sant. Er det noen på forumet som har en løsning??
  8. Ja det er vel slik det er. Det retter seg vel etter neste oppdatering.
  9. jeg har fortsatt problem. Når jeg starter simmen ser det ut som det er en oppdatering som mangler den kommer opp, men forsvinner og simmen lastes opp "normalt" i vindu. Jeg setter simmen i hel skjem,m en når jeg laster den opp på nytt komme den i vindu. slik var det ikke tidligere. Jeg tror dette har noe med manglene oppdatering å gjøre, hva mener ekspertene? Dette flimrer over skjermen ved oppstart.
  10. Hei takk for at du reagerer, men slik ser det ut i simulatoreren:
  11. Når jeg taster Otional Swine8 i simulatoren er valgmulightene blokert og Status frakoblet. Er det noen som har en forklaring på dette? Er det noe krøll med serveren eller?? Vil sette stor pris på hjelp.
  12. Jeg ser at mange flyplasser har svært detalierte interiør, mitt problem er hvordan skal en komme inn i bygningene. Jeg har prøvd og prøvd, men har ikke hatt hell med meg. Jeg går ut fra at en eller flere på forumet kan gi meg oppskriften. Jeg venter med spenning.
  13. Du hadde rett, feilmeldingen er borte. Takk for tipset.
  14. Det er det kanskj, ja jeg har norsk på simulatoren og windows får prøve å legge om til englis så får vi se.
×
×
  • Opprett ny...