Gå til innhold

odd.i.torset

Members
  • Innholdsteller

    31
  • Ble med

  • Siste besøk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

odd.i.torset's Achievements

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Da har de gått 6 mnd siden sist, vet du om det har skjedd noen utfordringer de ikke klarer og løse siden den ikke har blitt sluppet til Xbox? Mvh Odd Ivar.
  2. Vet du noe om hvordan testingen går? Justsim sitt ENGM ble sluppet for XBOX et par uker siden, å skal vi tro flere så er det ganske tungdrevet og har en del memory issues som skaper problemer, går fint for Series X brukere, men series S sliter mye mer. Vill tro dette sceneryet er mer gjennomført mtp performance på tross av at det er mer gjennomført detaljmessig i motsetning til justsim sitt, følger med i spenning 🙌.
  3. Erfaringsmessig ca 3 uker etter det er innsendt👍 gode nyheter Finn.
  4. ORBX Finn Hansens ENHA Hammerfest Scenery er tilgjengelig for nedlastning til XBOX FS2020 fra Marketplace, så noen norske flyplasser er jo allerede tilgjengelig der.
  5. Hei Finn, ENGM ble sluppet på Marketplace i går med påskriften (PC ONLY) trodde denne skulle vere XBOX kompatibel? Eller er de snakk om i fremtiden.
  6. Ja nettilkoblingen er grym den, det er bare det at jeg får ikke tilgang på og laste ned Gardermoen før den er klar på Marketplace, først da får alle som har Xbox tilgang til å laste ned den der, ganske lukket system, ikke bare å laste ned å innstalere noe slik som på PC.
  7. Nå er det slik at jeg kjører FS2020 på XBOX series X, og for og kunne laste ned Gardermoen til XBOX så er jeg avhengi av og laste den ned på "Marketplace" når den blir tilgjengelig der, fordi Marketplace er den eneste plassen man kan kjøpe og laste ned addons til FS2020 på XBOX.
  8. Jøss da har jeg vertfall lært noe nytt i dag, hvordan får jeg tilgang på ORBX central gjennom XBOX? Å eventuelt nedlastning.
  9. Supert, XBOX brukere har bare tilgang til Marketplace Finn😊.
  10. Er Sceneryet klar til Marketplace ved neste marketoppdatering finn? 😊.
  11. Du kan med god samvitighet sprette champagnen etter slipp Finn, dette vill jeg kalle mesterverk 👏 God helg å happy release😎.
  12. Siterer den, imponerende hva dem legger ned av tid til et slikt prosjekt, å at dere er så grundig med testene, dette lover veldig bra, å etter bildene og bedømme ser dette helt magisk ut😎✈️
  13. God kveld finn, hvordan liggere dere and i forhold til release? 😃 Mvh Odd Ivar.
×
×
  • Opprett ny...