Jump to content

Roy Tore Midtun

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Mulig disse som holder på, Blom Geomatics,er på møre og østpå nå.
 2. Hallo,noen som har peiling hva den Piperen som flyr over Bergen driver med? har snart laget ett mønster over hele Bergens halvøyen, det er en Piper PA-31-350 Chieftain reg. OH-PAL ser den på flightradar 24???
 3. Hvor finner jeg den nye painten til Orion?har den gamle!
 4. Hallo å takk for svar,fant en annen som hadde samme problem,kjører win7 å da er det ett eller annet som lager krøll når fsx ligger i (x86)mappen,flyttet den til en annen å da kom båtene frem.men må sikkert installere på nytt for å få alt riktig. :
 5. Hallo,mitt navn er Roy Tore Midtun og er ny på forumet,har drevet med flightsimulator (FSX)siden 2008.Først en stor takk til alle dere kunstnere her inne (og der ute) som har gitt oss det dere holder på med,har lært utrolig mye av problemer å løsninger av og ha smugtittet her inne.Måtte ha ny maskin før jul og har nå installert en del av det jeg vil ha,men nå har jeg ett problem jeg ikke får løst,det siste er Henrik Nielsens fantastiske prosjekt jeg har installert etter alle kunstens regler tror jeg,Alle skip og båter går der de skal,det vil si kun skum og sjøsprøyt inntil man stryker havflaten i mastehøyde over waken da popper de fram og blir fremme, men tungvint måte og få frem over 260 båter på.kan noen hjelpe med det problemet?
×
×
 • Create New...