Gå til innhold

Rider

Members
  • Innholdsteller

    42
  • Ble med

  • Siste besøk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Rider's Achievements

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tillater meg å fortsette denne tråden Hvilket fly ser vi på i displayet til venstre?
  2. Takk for det. Norske flyskvadroner har i lang tid vært medlem i NATO Tiger Association. Dette har resultert i fine painter med skarpe klør. Spørsmålet blir: Hvilken norsk flyskvadron er nå medlem i NATO Tigers, og når ble denne skvadronen medlem?
  3. Husker å ha sett en dokumentar om "HAVE DOUGHNUT", hvor USA testet Mig-21 Nevada-ørkenen. Mener å huske at det var en irakisk avhopper som leverte dette flyet (007) til israelerne, som igjen ga det over til USA.
  4. Gauldal seilflyklubb ønsker velkommen til luftsportsdag 22. August kl. 10 på Ler, Losen Flyplass i Melhus. Her vil det komme mange fly fra fjernt og nær! Vi ønsker å vise et bredt spekter av luftsport, og vise hva vi kan tilby! Seilfly, mikrofly, motorfly og modellfly vil lufte seg i et strålende vær. Ta turen du også! Om du skulle bære på en interesse for flyging, så er det mulig å få fløyet en tur med en av klubbens erfarne instruktører. Klubben vil legge til rette for å ta i mot nye elever som vil ta seilflysertifikat! Hvis din mann, kone, sønn eller datter skulle være interessert; send de opp i et fly mens du slapper av på bakken og spiser grillmat. Vi annbefaler at du tar med deg solbriller, solkrem, kamera og godt humør! Se også http://gauldalseilfly.nlf.no Info om flyplassen: http://www.norskeflyplasser.no/public.aspx?pageid=45681 Hilsen Gauldal Seilflyklubb v/koordinator Vegard Rytter
  5. 1. Du kan bare laste ned painter til fly du har fra før av, så da må du f.eks kjøpe et produkt fra qualitywings for så å installere painter fra listen på nettsiden. 2. Ultimate Traffic genererer så kalt AI-trafikk, dette innebærer i praksis at du ser ekte flyselskap i simulatoren, som SAS, Widerøe, Norwegian, British Airways, Air France osv. 3. Flyr ikke multiplayer så her får noen andre komme med innspill. 4. Noen fly er avansert, andre er litt urealistiske. Jeg begynte for lenge siden med piltaster og en King Air i FS2004. Fløy mellom Værnes og Ørland og prøvde å lande, og etter mange forsøk gikk det tilslutt. Så fløy jeg lengre ruter, lærte meg autopiloten, fikk FSX og joystick, kjøpte noen enkle tilleggspakker, kjøpte flyplasser og det gikk seg til. Jeg fikk den største og bratteste læringskurven da jeg kjøpte PMDG 737 NGX, en ganske nøyaktig etterligning av neste generasjons Boeing 737. Her lærte jeg avansert autopilotflyging, som instrumentlandinger og planlegge flyturer på 5 timer. Her er videoer på youtube til veldig stor hjelp! Så kjøpte jeg REX som gir mye bedre grafikk. Her blir skyer, himmelen, sola, havet og diversen pusset opp en del hakk. Deretter var det mange spennende fly og destinasjoner å velge i. Det var også et løft å få seg ordentlig "hardware" som stikker og instrumenter og pedaler, mye å velge i! Det er noen flinke folk her på flightsim.no som forsyner oss "flygale" med flyplasser og landskap av Norge slik som Airports of Norway. Det er kvalitet av øverste hylle! Lykke til i en "himmel" av muligheter! Og velkommen til en verden fylt med fine flyopplevelser!
  6. Hehe ;D Dette er øvd på gang etter gang. Og det er vrient etter hvert når man skal fly oppned og utslagene blir motsatt av hva man tenker. Dette har resultert pløyende vertikale stabilisatorer og vinger i hangargulvet. ;D 350-380 knop viste seg å være passe fart og jeg gir utfordringen videre. 8)
  7. Heheh..mistenksomheten er forståelig, zooma ut ganske mye her så det forklarer vel at flyet ser lite ut. Gjorde dette for å få med utsiden av hangaren. Når det gjelder himmelen bruker jeg (fortsatt!) fsx, som vi alle vet har vi ikke skyer som går helt ned i horisonten(synlig vær 110km radius). Haugskyene i hangardøra synes fordi de er innenfor radiusen, mens cirrusskyene synes ikke pga distansen og høyden, eller rett og slett at fsx ikke har lagt det inn. :
  8. Flytampa Dubai er virkelig ikke værst... Så fine bilder at jeg har lyst å starte opp 737en og ta en tur.. :
  9. Nydelige bilder og serie! ;D Hvis du vil sørover foreslår jeg Larnaca på Kypros! Herlig plass med fint flyvær hele året! 8)
  10. Mulig gutta på Carenado har noe til deg. De har blant annet en Seneca V, B200, B1900D og en TMB 850! Sjekk hjemmesiden de har! Er selv på Haiti og lurer på om jeg skal fly oppover mot Alaska og Russland, eller ned mot Sør-Amerika og over Stillehavet! ;D
  11. Har for det meste flydd 737'en på turer rundt i Europa og Norge, blir nesten aldri lei. Men så kjøpte jeg Airbus X A320/A321(den nye typen). Var ikke så begeistret først, men når jeg endelig fikk peiling på maskina viste det seg for å være en meget fin og praktisk flymaskin! ;D Fløy i dag fra Aten til Larnaca, med Cyprus Airway's A320. Liker logoen og fargen på flyet. Flyet heter "Pafos" og det er nettopp denne byen vi ser i bakgrunnen. Flyr over flyplassen, som har blitt ganske stor med ny terminal. Liker landingslys-effektene! Veldig lett å fly! Får litt dårlig samvittighet ved å la NG 737'en stå i hangaren. Fortsatt god kveld!
×
×
  • Opprett ny...