Gå til innhold

Tore Sætre

Members
  • Innholdsteller

    442
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Tore Sætre

  1. Hallo i uken er jo knall, med are og gjengen! Men jeg klarer aldri å få det med meg, når er egentlig sendetidene deres?

     

    VG-journalisten, Kjell Magne og Valgjerd er hysterisk bra gjenngitt i Hallo i uken! Absolutt verdt å få med seg.

     

    Det går lørdager 15:00 og i reprise lørdag 23:00. Høydepunktene får du mandager 16:10.

  2. quote:

    Opprinnelig postet av Lars K. Rønes:

    Må de anskaffe seg en ny 747 eller vil de bruke et mindre fly?

     

    Lars

    De tar sikkert i bruk 767'en som de bruker på de andre rutene til New York. Det var også 767 gikk før ruten ble lagt ned for et år siden.

     

    quote:

    Opprinnelig postet av Thomas Lorentzen:

    nå kommer man seg til NYC kun ved hjelp av 8 minutter i bil.

    Har det kommet noe nytt på Newark siden siste jeg landet der, for 18 måneder siden?

     

    [ 12.09.2002, 21:10: Endret av: Tore Sætre ]

  3. Dag's forslag høres bra ut. Men hadde det vært mulig å ta med de til en hver tid 3 og 12 siste måneders nedlastinger? Det gir det mest korrekte bildet, ihvertfall på en 12 måneders oversikt.

  4. quote:

    Opprinnelig postet av Morten Nelson:

    NAS er best. Håper ikke de også blir like oppblåste som resten av de som er ALT for opptatt av å tjene penger.

    Det er en tynn linjen mellom "å tjene penger" og på "å ikke tape penger". Fortsatt er det vel sånn at de fleste som jobber her i landet ikke liker å jobbe gratis. Ihvertfall ikke så lenge det er regninger som skal betales og mat ikke er gratis. Er det så rart at SAS prøver å snu underskudd til overskudd?

  5. quote:

    Opprinnelig postet av Helge Bø:

    Alternativet fra SAS kan ikke sammenlignes: dyrere, en masse betingelser inkl en overnatting i en helg, håpløst å få tak i billettene på enkelte ruter
    "[Rullende

    Til gjengjeld får du et større rutenett, flere avganger å velge mellom, slipper å sjekke inn to ganger på f.eks Stavanger-Oslo-Tromsø, matservering og 50+ års erfaring. Har heller aldri opplevd å få utstedt billetter til flighter som ikke går med SAS... "[Rullende

     

    Før kunne man sette bonus-turer på listen men siden den er borte tror jeg faktisk Norwegian har en sjanse mot SAS.

     

    [ 30.08.2002, 22:04: Endret av: Tore Sætre ]

  6. quote:

    Opprinnelig postet av Dag Johansen:

    Men som dere husket har jeg stengt for bruk av en rekke slike anonyme mailadresser i forumet. Mail.com er en av disse, og den kan dere derfor ikke bruke her.

    Mailadressen som jeg er registrert med her (@iname.com) blir levert av www.mail.com. Tror de har flere titalls domenenavn så det kan kanskje være en idé å oppdatere filteret?

  7. Jeg er skikkelig glad for at Norwegian har kommet på banen. I vår dro jeg hjem til Bergen og beste pris SAS kunne gi var 1700 kroner tur/retur. I neste uke blir det en ny tur, denne gang med Norwegian til en pris av 574 tur/retur.

     

    SAS har skjerpet seg og tilbyr turer til 694 tur/retur (lurer på hvorfor). Så om du ikke får billigturene med Norwegian (som forøvrig må bestilles 4 uker i forveien) finnes det et godt alternativ.

     

    Men jeg har et problem. På billetten står returdato lørdag 7/9-02 kl 18:05 med DY643. Billetten er bestilt på www.norwegian.no. Kan noen prøve å finne flighten min denne linken?

     

    [ 30.08.2002, 09:11: Endret av: Tore Sætre ]

×
×
  • Opprett ny...