Gå til innhold

Stig A. Danielsen

Members
  • Innholdsteller

    348
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Stig A. Danielsen

  1. For å finansiere en relativ dyr rc hobby så selger resten av mitt utstyr. saitek panel radio saitek panel multi saitek panel switch Alle i perfekt stand. 600kr for alle tre. Vil helst selge dem samlet. CH Products FlightSim Yoke i fin stand. 250kr. Dette ligger også nå på finn. Hurry up and buy... ;D
  2. Lagt ut på Finn.no pga. lite seriøse henvendelser.
  3. Nevnte produkter blir også lagt ut på Finn.no ved måneds skifte. Gi bud.
  4. Jeg sendte en mail til de k**ene som driver den sjappa der for ca 1 uke siden og maken til uhøflig svar har jeg aldri mottatt fra en nettbutikk noen sinne. Så de kan reise rett til hel**** for min del. Men jeg har bestilt meg buttkicker gamer 2 her http://www.trumslagaren.se/buttkicker/867-0 til 1627,20 NOK med frakt (så kommer det vel toll og mva oppå). Og den er på vei hit med DHL Hvor mye kosta tollen da? Se der ja, fin pris det. Eller hva kom frakt og toll/totalen på?
  5. Force feedbacken er kjekk den:) Man kan også kjøpe FS Force(dette kan du få inkludert i prisen) slik at man kan programmere styrken i kontrollen selv. "Kjekt og ha" software(payware). Det blir ikke mer et problem enn hjelpsomt. Hvordan kan det dét ? Den er digg til heli må jeg si. Men jeg brukte den primært til fly de få gangene jeg testet.
  6. Syk kraft i lekene deres da Ja, da sprenger jeg budsjettet litt med en 8kanals radio:) Noen bilder fra manualen. Ser robust ut dette flyet ;D Synd ingenting er lesbart for meg. Hele manualen er på tysk..
  7. Logitech G940, veldig lite brukt. Skiftet til yoke ikke lenge etter jeg fikk denne så nå bare støver den. 19" Asus PC Skjerm, sort. 1440x900 m/ kabler 21,5" LG Flatron Wide, sølv. 1680x1050 m/ kabler Logitech G13 GamePad Asus EEE PC Seashell 10"(tynn og hvit) - 1008HA. Intel Atom CPU, 2GB minne, 160GB HDD. WIN XP og Vista32 registreringsnøkler. Belkin veske sort/rød. Én hvit og én sort lader. Microsoft nano mus,rød/sort. Alt sendes fraktfritt og forsvarlig i original emballasje. Tar gledelig imot bud:)
  8. Godt å høre. Valget faller nok på en rimelig MX. Den så jo ut til å ha alt av godsaker, ferdig programmert og greier. Jeg mener herlighet: - Jeg ser det nok an de kommende år om jeg trenger noe kraftsaker som du selv har skaffet deg. Ifølge selger så trenger jeg 7 servoer på flyet. Trenger jeg da 8kanals radio ? Han henviser til 7 servoer i en artikkel om flyet. Ser MX-12 er 6kanals ??? Motoren jeg har valgt er tilpasset fly størrelse: (1.8–3.2 kg). I den tyske fly manualen så står det at flyet er Ausrüstung ab ca. 3450 g - Vil dette bli et problem? Technische Daten Spannweite ca. 1675 mm Länge ca. 1300 mm Flächeninhalt ca. 37,4 dm² Höhenleitwerksinhalt ca. .8,6 dm² Gesamtflächeninhalt ca. 46 dm² Fluggewicht je nach Ausrüstung ab ca. 3450 g EWD 0-0.5 Grad Schwerpunkt ca. 80 – 85 mm hinter der Nasenleiste
  9. Jeg så visst på MX-16 jeg Graupner virker bra de? Jeg spør fordi du som har Futaba gjorde vel også litt research før du kjøpte. Hvor du kanskje så reviews av billigere Futaba's o.l. som ble omtalt som "billig plastikk". Jeg vil bare være sikker på den jeg nå vurderer til 1900kr faktisk er av god nok kvalitet. break Ingen tvil om at det vil hjelpe. Bare ved å teste litt i RC simulator så merker jeg jo det at samme prinsipper gjelder her vel som real flight. Ikke det at jeg har vært i annet enn B737 da, men merker det i forskjell til f.eks A2A C172 traineren. Fant en freeware, Clearview sak, med ett fly. Men håper jeg får sim med flyet også. Jeg har en gammel radio liggende til et lite apache heli. Men det er jo ikke til å finne i all renoveringen her i heimen. Sitter kanskje ikke inne med alle tekniske begrep, men har god tro på at jeg får det i lufta, og forhååpentlighvis trygt ned igjen i én eller to del - Men det skal leses en del og flyet skal bygges nøye og perfekt. Så håper på det beste ;D Har smartphone og nettbrett innkommende vel som en kjekk liten Dremel lodde sak fra klompletten. Nå er det løpende innkjøp fram til sommeren. Kanskje flydyktig i april, men vi får se hva luftfarttilsynet sier Føler dette er verdt mer pengene enn simming. Mtp. hva man sitter igjen med - men det er jo en diskusjon i seg selv det. Det Falcon3D heliet steila noe sykt bakover ved første test. Rolige vindforhold. Enda i buskene med bøyde halestag. Bytta til carbon stag og vinger. samt noen tannhjul som hadde skjært seg. Da jeg skulle fyre det opp utafor her, under veranda tak bare for å se om det var liv i det. Ga litt gass og det fløy opppi taket å knuste i mange deler. . . Dårlig respons mellom throttle og flyet eller forstyrrelser ble konklusjonen. Har et lensmannskontor rett over veien med ein heil haug med antenner pekende denne retning, men ikke vet jeg hehe. Feilen var nok den som holder propellstaga på plass. Den var ikke justert eller feil satt på eller noe. Slik at når jeg da skulle ta av så fikk den ikke nok(bøy)lift på bladene, altså de beveget seg rundt, men ikke opp og ned for å få lift. som sagt, fersk som fy ang. tekniske begrep. Og helis er jeg enda mer grønn på. Uansett så ga jeg meg der. Det var nok litt for avansert for meg. Men nå prøver jeg igjen og slår på stortromma. Denne gang skal det gjøres skikkelig!
  10. Ok. Jeg får høre med butikken bare for å dobbelsjekke Men da ligger nok valget trygt på den MX'n. Ikke vet jeg hvilke merker som er best å forholde seg til..Håper bare at dette ikke er noe "billig plastfølelse" greier.
  11. Rå video! Det er slik jeg planlegger å ha kamera montert. Jeg prøver bare å supe til meg mest mulig informasjon før kjøp osv. Slik at jeg ikke ender opp med noe feil. Det står 35Mhz på beskrivelsen til MX-12. Det var derfor jeg lurte, André. Takker igjen for utfyllende svar, Marius. Ganske sikker på jeg forstår det grunnleggende nå ;D Men føler jeg må ha meg en tur på utuben å lære litt mer om aerodynamikk. For den tegningen fra google er gresk for meg Selv om jeg vet hva AoA er.
  12. Ja, heller litt mot den. Siden den ble anbefalt av selger. Men er ikke den 35Mhz, altså lang antenne? "Computerfjernstyring 35 MHz med 6 kanaler (funksjoner). Sett m/R700 mottager, krystaller, servo, bryterkabel, senderakku og batteriholder" - Hvor mange servoer pleier det å følge med en 6kanals radio? edit: Her skyter vi i blinde med spørsmål.. Er dette noe jeg trenger: http://www.haugalandmodellklubb.no/node/38
  13. Jeg vil ha en brukervennlig fjernkontroll som er av god kvalitet og har display, telemetry som du sier, André. Er usikker som fy på hva radio jeg skal gå for. Og ser de med telemetry er dyre vel som den iChargeren. Enklere å ha timer på 8min da ved start-up heller? ;D Ikke minst, en må ha strømforsyning også. Er i ferd med å sprenge budsjettet også. Ikke vet jeg om det er et klokt valg, men jeg tror jeg må nedprioritere Radio og Charger. Sikter da til en god og rimelig Radio og charger/balancer. Så lenge det duger til mitt enkle bruk så får det holde.
  14. Bookmarked;) Nyttig guide dette, thænks. Forstår litt mer ang. batterier nå. Og kan jo klart se at det var plenty med amper på det første jeg valgte, 429A burst lol. Det du viser til skal jo også holde plenty da. Så jeg velger nok det heller, takker for forslag. Ser at det batteriet har 4mm bullet-connector. Hvordan vet jeg hva ESC'n sine connectors er? "Balancing is required however on any RC LiPo battery pack that has more than one cell since the charger can’t identify from different cells and know if one might be overcharged even though the total voltage of the pack indicates otherwise." - Er det da best med 1cells batterier? Da gjenstår bare en god lader som har balancer og display. Også slår jeg nok til med noen LiPo battery monitors: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewitem.asp?idproduct=6589&aff=143580 Marius, kunne du være så grei å finne en brukbra charger/balancer også? Sikkert dumme spørsmål, men trenger jeg ny propell eller annet tilbehør til den motoren jeg har valgt? Vil det vise volt/temps. til batteriet på min valgte Radio slik at jeg kan følge med på batteriet?
  15. Ok, men jeg får se etter et rimeligere Turnigy batteri da. Og en bedre lader. André, Kunne du linket en lader du mener skulle holde? Marius, tenkte det var litt overkill ja ehhe. Mulig å linke meg en anbefaling?
  16. Da har jeg nok valgt feil lader. Jeg skulle jo ha en som kunne gjøre slik som du sa. Gjerne link deler fra hobbyking dere kan anbefale. Når det gjelder batteriet og ESC så er det nok samme kontakter på begge. Men skulle gjerne hatt beam plugs her. T plugger...Og var ikke det batteriet litt dyrt ?
  17. Kan jeg bruke denne adapteren til det kanskje? http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__18738__PLUG_KING_Multi_19_Mega_Charge_Plug_Adapter_Set.html ESC'n: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__2166__TURNIGY_Plush_60amp_Speed_Controller.html Undrer også på om servoene jeg har valgt er gode nok.
  18. Da falt jeg på EL motor ettersom dette er første gang. Dette bestilles nok ikke før en måneds tid tenker jeg, gjerne stopp meg hvis dere ser jeg kjøper katta i sekka. OK 9171000232 - Hobbyking Center of Gravity Machine for .. *This item usually ships within 3 days $12.36 960 http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__37698__Hobbyking_Center_of_Gravity_Machine_for_Airplanes.html OK 280000010 - Deluxe Hobby Carving Set /w Leather Case $9.99 100 OK TR_P60A - TURNIGY Plush 60amp Speed Controller $34.88 75 http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__2166__TURNIGY_Plush_60amp_Speed_Controller.html OK G46-670 - Turnigy G46 Brushless Outrunner 670kv (... $52.31 330 http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__14404__Turnigy_G46_Brushless_Outrunner_670kv_46_Glow_.html BK SC-FWM-2530 - HXT Alloy Composite Firewall Mount (85/3.. This item is on backorder* $4.59 69 OK B6AC - IMAX B6-AC Charger/Discharger 1-6 Cells .. $39.99 1094 http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__6478__IMAX_B6_AC_Charger_Discharger_1_6_Cells_GENUINE_.html OK 9165000001 - WireLabels - servo wire label heatshrink.. $0.79 25 OK CAR-FU-JR-TX - Car Cigarette Lighter Adapter for Batter.. $2.26 59 OK 9070000016 - Turnigy 4-in-1 RPM/Voltage Analyzer (2~6.. $13.78 75 http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__25089__Turnigy_4_in_1_RPM_Voltage_Analyzer_2_6S_LiPo_LiFe_.html OK N3300.4S.65 - Turnigy nano-tech 3300mah 4S 65~130C Lip.. $50.55 527 http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__19134__Turnigy_nano_tech_3300mah_4S_65_130C_Lipo_Pack.html OK BOX-76g - Extra Size Cardboard Box and Packing 76g $0.00 76 OK HK15138 - HK15138 Standard Analog Servo 38g / 4.3k.. $23.52 399 http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__16269__HK15138_Standard_Analog_Servo_38g_4_3kg_0_17s.html OK TX-9X-M2 - Turnigy 9X 9Ch Transmitter w/ Module & 8.. *This item usually ships within 3 days $53.82 1375 OK Multi-Char19 - PLUG-KING Multi-19 Mega Charge Plug Adap.. $9.95 220 OK 017000322-0 - Alloy Landing Gear With Wheels For Profi.. Er litt usikker på hvilke radio jeg skal gå for. Mener den Øgrey-Hobby foreslo virket mer kvalitet ut. Dette ble handlet via live chatten deres. Hvor blant annet batteriet var dyyrt og servoer var billige..Ikke vet jeg hva som bør vektes på her. Noen innspill ? Hvordan er det med bebyggede områder med både kraftlinjer og WiFi soner, kan dette forstyrre 2.4Ghz mottagere/sendere? Har prøvd litt Falcon3D RC helis, men de hoppet så mye rundt at vi antog det var forstyrrelser i området. Noe vi konkluderte med da vi begge krasja...Grønne som vi var:)
  19. Hehe, trodde faktisk det var deg det var snakk om ;D Ja, jeg leste igjennom den artikkelen. Så det er jo absolutt muligheter for å starte et lite firma rundt dette. Jeg vet ihvertfall at det er én som livnærer seg på dette, med heli fotografering til eindomsmegler. Tror jeg må skaffe meg en RC Trainer før første flight...
  20. "Bare det å bli truffet av et modellfly eller helikopter kan være ille nok. Kollega Marius Arnesen havnet på legevakten i forrige uke, etter et noe ublidt møte med sitt quadkopter." Hehe, godt quad'n ikke tok en finger! Masse gode innspill her. Takker så meget folkens! Avventer med FPV o.l. til jeg har alt av utstyr. Da evt. søke og drive kommersiell flyfotografering lokalt. Men dette blir litt frem i tid selvsagt. Er tross alt rookie... Gjerne bruk denne tråden til å informere nybegynnere som meg selv om alt innen RC. Ellers så kommer det nok en videosnutt av min maiden flight om en stund. Som sikkert vil ende i grusen... ;D
  21. Det der var prikken over i'en Marius. Takker for at du gidder. Det er veldig informativt for meg som roookie Life batterier ja, hørtes litt tryggere ut, men. Har enda ikke bestemt meg for hva motor jeg skal ha. Den jeg har valgt til 995kr med lydpotte er en forbrenningsmotor - bensin detta da antar jeg hehe? Og jeg antar også da at jeg kan fly mye lengre med forbrenningsmotor? - Forstår ikke helt hva du mener med "frekvens flagg". Kan du definere hvordan én eventuelt skulle gjort det ved et RC treff? Haha, tok den ikke først...Er det så lang stang på de da? Må si meg helt grønn på dette med frekvenser altså. Er det noen Lover jeg burde ha inneforstått før jeg blir løpende kriminell?
×
×
  • Opprett ny...