Gå til innhold

Roy A. Johansen

Members
  • Innholdsteller

    34
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Roy A. Johansen

  • Bursdag 02. des. 1983

Roy A. Johansen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei folkens. Innimellom slagene med FL390 i en 737 synes jeg det titt og ofte er artig å ta frem Diamond Katanaen eller Piper PA-28`n for å fly litt VFR. Men jeg har enda til gode å se noe særlig annen VFR-trafikk i Norge. Er det noe andre som pleier å fly VFR? Hadde vært artig å kunne få til noen felles flyaktiviteter slik at det blir litt mer trafikk Noe tanker?
  2. SK835 fra ENGM - LFPG. Takknemlig for gjengen som legger inn utallige timer som ATC i norsk luftrom på VATSIM:)
  3. Har tenkt å fly SK907 Oslo - New York for VSAS i morgen. Tenkte å følge SAS sin ordinære avgang ift tidstabellen til SAS, altså med avgang fra ENGM kl 11.10 lokal tid. Er det noe som har planer om å bemanne ENGM i det tidsrommet eller eventuelt kunne svippet innom og shippet meg avgårde? Så det blir en ordentlig avgang på turen
  4. Sødern klype, sitter på SK907 16 september så det skal holde hardt å få klemt inn FLG i år. Men glimrende at noen drar det igang. Håper på gjentagelse neste år:)
  5. Hei Jeg er på utkikk etter yoke og pedal f.eks Saitek Pro Yoke etc.
  6. Hei, lurte på om noen vet om det er avgang fra ENGM 1800 lokal tid eller 1800 zulu i kveld?
  7. I ensom majestet en tidlig morgen fra ENBO - ENGM, hjem til HUB etter gårdagens trafikkering av nord norge for Virtual Scandinavian:)
  8. Skal gjøre unna litt ENGM ENBR tidlgiere på kvelden så setter jeg snuta nordover rundt 20.00. Flott å se at det rekrutteres flere ATC`er. Ønsk han hjertelig velkommen og lykke til
  9. Heisann godtfolk. Jeg flyr for Viritual Scandinavia og flyr da min elskverdige pmdg 737 800. Men savner å kunne gjøre litt flyvninger med turbo prop. Vet noen om et noen lunde oppegående VA som har turboproper i sin flåte? Som f.eks BAe JetStream 4100 Helst innen Norge. Sees i skyene:)
  10. Jeg er fortrolig med bruk av VATSIM, det var ikke det jeg tenkte på. Jeg tenkte mer på VATSIM og onlinflyvning i forhold til interesse. Synes det er veldig få som flyr og som er ATC jevnt over i Europa.
  11. Ja nå har det gått en stund siden jeg tok opp igjen FSX. Har etablert meg på VATSIM, noe som er utrolig artig. Men jeg må si at jeg ble litt skuffet over aktiviteten, hadde håpet og trodd på mer flyaktivitet. Er sjelden ATC`er på flyplassene og generelt lav flytrafikk. Men jeg koser meg nå for det. For et par dager siden signet jeg opp med Viritual Scandinavia og trafikkerer SAS sitt rutenett med min PMDG 737 NGX, for et fantastisk mesterverk av PMDG. Har de siste dagene unnagjort Oslo - Zurich - Oslo og Oslo - Gran Canaria - Oslo. T/r til ferieøya var en 12 timers maraton, noe smal i øynene når jeg kunne skimte hjemHUB`en ENGM Ellers så har jeg REX + Overdrive i drift, samt Mega Airports Oslo og litt annet snacks. Men jeg er litt bekymret for VATSIM og onlineflyvningens eksistens...burde jeg?
  12. ENGM LSZH... Første utenlands for virtual scandinavian. Noen andre her som flyr for Viritual Scandinavian?
×
×
  • Opprett ny...