Gå til innhold

Joachim Buerskog

Members
  • Innholdsteller

    35
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Joachim Buerskog

  1. Som de fleste vet holder jo gardermoen på med opppussing og har jo nettopp åpnet ny taxiway, og stengt G og H https://www.ippc.no/norway_aip/current/AIP/AD/ENGM/EN_AD_2_ENGM_2-3_en.pdf Så jeg lurte på om noen kunne oppdatert AoN og fikset dette? hadde satt stor pris på det, ikke bare jeg men de fleste for og få inn enda mer realisme! Takk!
  2. Kommer sikkert uansett men håper på September!
  3. Hmm, ja får nå bare vente og se håper jo på det beste!
  4. Hei, jeg skal tid Side i Tyrkia den 23 Juni og da skal vi fly med Thomas cook fra Sola. Og tror dere det er noen muligheter for og sitte klapp med de? evnt sende mail på forhond? Mvh
  5. Hadde vært bra med Fellesferien ja..
  6. Onsdag den 6 februar skal jeg ha utskjekk på ENVA_TWR Kom og gi meg trafikk slik at jeg kan få utskjekken! Både IFR og VFR er velkommen fra 1900z til 2100z Happy flying
  7. Hei! På Søndag skal jeg ha enda en ny trening på ENVA_TWR. Tidspunkt for treningen blir 2000-2130 lokal tid. IFR og VFR er hjertelig velkommen, men jeg trenger mest VFR. Om jeg får nok VFR, så blir det snart utsjekk på meg. Overliggendes ATC er ønsket for at jeg skal kunne trene på handoffs og slike ting. Vel møtt på 119.4! Meg og Mentor tar dere i mot med åpne armer i kveld!
  8. Hei! På Fredag skal jeg ha enda en ny trening på ENVA_TWR. Tidspunkt for treningen blir 2000-2130 lokal tid. IFR og VFR er hjertelig velkommen, men jeg trenger mest VFR. Om jeg får nok VFR, så blir det snart utsjekk på meg. Overliggendes ATC er ønsket for at jeg skal kunne trene på handoffs og slike ting. Vel møtt på 119.4! Meg og Mentor tar dere i mot med åpne armer i kveld!
  9. Hei! På Torsdag skal jeg ha enda en ny trening på ENVA_TWR. Tidspunkt for treningen blir 2000-2130 lokal tid. IFR og VFR er hjertelig velkommen, men jeg trenger mest VFR. Om jeg får nok VFR, så blir det snart utsjekk på meg. Overliggendes ATC er ønsket for at jeg skal kunne trene på handoffs og slike ting. Vel møtt på 119.4! Meg og Mentor tar dere i mot med åpne armer i kveld!
  10. Hei! På Tirsdag skal jeg ha enda en ny trening på ENVA_TWR. Tidspunkt for treningen blir 2000-2130 lokal tid. IFR og VFR er hjertelig velkommen, men jeg trenger mest VFR. Om jeg får nok VFR, så blir det snart utsjekk på meg. Overliggendes ATC er ønsket for at jeg skal kunne trene på handoffs og slike ting. Vel møtt på 119.4! Meg og Mentor tar dere i mot med åpne armer i kveld!
  11. Hei! På søndag skal jeg ha enda en ny trening på ENVA_TWR. Tidspunkt for treningen blir 2000-2130 lokal tid. IFR og VFR er hjertelig velkommen, men jeg trenger mest VFR. Om jeg får nok VFR, så blir det snart utsjekk på meg. Overliggendes ATC er ønsket for at jeg skal kunne trene på handoffs og slike ting. Vel møtt på 119.4! Meg og Mentor tar dere i mot med åpne armer i kveld!
  12. Hei! På Lørdag skal jeg ha enda en ny trening på ENVA_TWR. Tidspunkt for treningen blir 1700-1900 lokal tid. IFR og VFR er hjertelig velkommen, men jeg trenger mest VFR. Om jeg får nok VFR, så blir det snart utsjekk på meg. Overliggendes ATC er ønsket for at jeg skal kunne trene på handoffs og slike ting. Vel møtt på 119.4! Meg og Mentor tar dere i mot med åpne armer i kveld!
  13. Hei! I dag skal jeg ha enda en ny trening på ENVA_TWR. Tidspunkt for treningen blir 2000-2130 lokal tid. IFR og VFR er hjertelig velkommen, men jeg trenger mest VFR. Om jeg får nok VFR, så blir det snart utsjekk på meg. Overliggendes ATC er ønsket for at jeg skal kunne trene på handoffs og slike ting. Vel møtt på 119.4! Meg og Mentor tar dere i mot med åpne armer i kveld!
  14. Skal ha enda en trening på ENVA_TWR torsdag den 24 Januar fra kl 2030 til 2200 lokal tid. Kom og fly, både IFR og VFR er velkommen.
  15. Det blir nokk en trening på ENVA_TWR i morra fra kl 2000-2100 Kom og fly, både VFR og IFR er velkommen.
  16. Hei, i kveld blir det en liten impulstrening på ENVA_TWR fra kl 2000-2130 med mulighet for forlengelse! Både IFR og VFR er velkommen! Og ENVA_APP logger også på! så håper på mye trafikk! -Joachim Buerskog
  17. Hei :-) jeg skal ha enda en trening på ENVA i morra den 17.01.2013 kl 2030-2200 så håper det blir litt trafikk Både VFR og IFR er velkommen men trenger mest trening på VFR men setter også pris på IFR! Happy flying -Joachim Buerskog
  18. Okei godt og høre! gleder meg allerede!
×
×
  • Opprett ny...