Jump to content

Joachim Buerskog

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Joachim Buerskog

 • Birthday 10/21/1997
 1. Som de fleste vet holder jo gardermoen på med opppussing og har jo nettopp åpnet ny taxiway, og stengt G og H https://www.ippc.no/norway_aip/current/AIP/AD/ENGM/EN_AD_2_ENGM_2-3_en.pdf Så jeg lurte på om noen kunne oppdatert AoN og fikset dette? hadde satt stor pris på det, ikke bare jeg men de fleste for og få inn enda mer realisme! Takk!
 2. Joachim Buerskog

  FLG 2013

  Kommer sikkert uansett men håper på September!
 3. Hmm, ja får nå bare vente og se håper jo på det beste!
 4. Takk for svaret håper på det beste!
 5. Hei, jeg skal tid Side i Tyrkia den 23 Juni og da skal vi fly med Thomas cook fra Sola. Og tror dere det er noen muligheter for og sitte klapp med de? evnt sende mail på forhond? Mvh
 6. Joachim Buerskog

  FLG 2013

  Hadde vært bra med Fellesferien ja..
 7. Onsdag den 6 februar skal jeg ha utskjekk på ENVA_TWR Kom og gi meg trafikk slik at jeg kan få utskjekken! Både IFR og VFR er velkommen fra 1900z til 2100z Happy flying
 8. Blir utsatt til i morra, klokeslett er enda uvist
 9. Hei! På Søndag skal jeg ha enda en ny trening på ENVA_TWR. Tidspunkt for treningen blir 2000-2130 lokal tid. IFR og VFR er hjertelig velkommen, men jeg trenger mest VFR. Om jeg får nok VFR, så blir det snart utsjekk på meg. Overliggendes ATC er ønsket for at jeg skal kunne trene på handoffs og slike ting. Vel møtt på 119.4! Meg og Mentor tar dere i mot med åpne armer i kveld!
 10. Hei! På Fredag skal jeg ha enda en ny trening på ENVA_TWR. Tidspunkt for treningen blir 2000-2130 lokal tid. IFR og VFR er hjertelig velkommen, men jeg trenger mest VFR. Om jeg får nok VFR, så blir det snart utsjekk på meg. Overliggendes ATC er ønsket for at jeg skal kunne trene på handoffs og slike ting. Vel møtt på 119.4! Meg og Mentor tar dere i mot med åpne armer i kveld!
 11. Hei! På Torsdag skal jeg ha enda en ny trening på ENVA_TWR. Tidspunkt for treningen blir 2000-2130 lokal tid. IFR og VFR er hjertelig velkommen, men jeg trenger mest VFR. Om jeg får nok VFR, så blir det snart utsjekk på meg. Overliggendes ATC er ønsket for at jeg skal kunne trene på handoffs og slike ting. Vel møtt på 119.4! Meg og Mentor tar dere i mot med åpne armer i kveld!
 12. Hei! På Tirsdag skal jeg ha enda en ny trening på ENVA_TWR. Tidspunkt for treningen blir 2000-2130 lokal tid. IFR og VFR er hjertelig velkommen, men jeg trenger mest VFR. Om jeg får nok VFR, så blir det snart utsjekk på meg. Overliggendes ATC er ønsket for at jeg skal kunne trene på handoffs og slike ting. Vel møtt på 119.4! Meg og Mentor tar dere i mot med åpne armer i kveld!
 13. Hei! På søndag skal jeg ha enda en ny trening på ENVA_TWR. Tidspunkt for treningen blir 2000-2130 lokal tid. IFR og VFR er hjertelig velkommen, men jeg trenger mest VFR. Om jeg får nok VFR, så blir det snart utsjekk på meg. Overliggendes ATC er ønsket for at jeg skal kunne trene på handoffs og slike ting. Vel møtt på 119.4! Meg og Mentor tar dere i mot med åpne armer i kveld!
×
×
 • Create New...