Gå til innhold

Tore Stranden

Members
  • Innholdsteller

    295
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    6

Tore Stranden vant sist dagen den 4. september 2022

Tore Stranden hadde det mest likte innholdet!

3 følgere

Om Tore Stranden

  • Bursdag 01. april 1978

Converted

  • Facebook Profile
    https://www.facebook.com/StrandenSceneryDesign/

Nylige profilbesøk

1 306 profilvisninger

Tore Stranden's Achievements

37

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, først og fremst må jeg jo bare si at Kjetil har gjort en fenomenal jobb med sitt Bodø-scenery, men jeg jobber nå uansett med mitt prosjekt. Ser ikke bort fra at jeg kanskje jeg må spørre Kjetil om tips med noe smått når det nærmer seg ferdig!? 😊 Jeg leker litt med tanken på at dette prosjektet etter lansering vil bli oppdatert med den nye flyplassen... altså jevnlige oppdateringer mens ny flyplass i Bodø bygges. Alle modellene jeg hadde ferdig til P3D jobber jeg med å forbedre med PBR-teksturer i Substance Painter. Noen modeller må jeg lage på nytt, fordi den nye simmen fortjener noe mer å tygge på, og også fordi det har vært noen ombygginger av eksisterende bygg + det har kommet nye bygninger. Jeg kunne vist en god del bilder, men her er noen smakebiter siden ting har tatt sånn tid. Jeg håper disse bildene forblir her på forumet...
  2. Min midlertidige løsning for live-oppdatering er å eksportere modellen som gltf uten Materials krysset ut. Det virker, men modellen er da hvit, men det duger akkurat for å plassere modellene, og det laster selvfølgelig inn mye raskere uten teksturer for hver reload.
  3. Mulig jeg bare må prøve det ut, men klart jeg lurer jo på hvorfor live-oppdatering fungerer på noen av objektene, som også bruker png.
  4. Her er feilmeldingene fra console: Detected new/modified file PACKAGESOURCES\ENBO_MODELLIB\TEXTURE\ENBO-ASPHALT-NORM.PNG Detected new/modified file PACKAGESOURCES\ENBO_MODELLIB\ENBO-GP-ASPHALTOVERLAY\ENBO-GP-ASPHALTOVERLAY.GLTF Detected new/modified file PACKAGESOURCES\ENBO_MODELLIB\TEXTURE\ENBO-CONCRETE-01.PNG Detected new/modified file PACKAGESOURCES\ENBO_MODELLIB\TEXTURE\ENBO-ASPHALT-02.PNG Detected new/modified file PACKAGESOURCES\ENBO_MODELLIB\ENBO-GP-ASPHALTOVERLAY\ENBO-GP-ASPHALTOVERLAY.BIN Detected new/modified file PACKAGESOURCES\ENBO_MODELLIB\TEXTURE\ENBO-ASPHALT-01.PNG Detected new/modified file PACKAGESOURCES\ENBO_MODELLIB\TEXTURE\ENBO-ASPHALT-01-MET.PNG Detected new/modified file PACKAGESOURCES\ENBO_MODELLIB\TEXTURE\ENBO-ASPHALT-03.PNG PackageBuildLog_G AddKey wrong key :PREPARE PackageBuilder | Done, 5 asset groups registered. ModelLibPartialLister | Reloading not implemented for filetype .PNG PackageBuilder | Failed calling partial lister for file J:/orbx-airport-enbo-bodo\PACKAGESOURCES\ENBO_MODELLIB\TEXTURE\ENBO-ASPHALT-NORM.PNG PackageBuilder | Partial build : nothing to do Kan se ut som det har med PNG-konvertering å gjøre, som du sier. Å lage helt ny asset group sitter litt langt inne fordi jeg har flere programmer og automatiserte action-script som er koblet opp mot PACKAGESOURCES\ENBO_MODELLIB\ Så vil være helt sikker før jeg gjør noe så drastisk som å endre stien 😆
  5. Angående geometri for å lage planker; Jeg testet å lage veggfliser (ca 2cm dype) med geometri for jeg tenkte det kunne bli bra, men resultatet ble at geometrien blir usynlig ganske fort, fra 50m avstand og veggen så ut å være flat. Med normalmap går det bra, det vises godt uansett.
  6. Jeg endret til modelLib og selv det ga ingen bedring sånn umiddelbart ift. live-oppdatering. Så jeg testet litt videre. Jeg har hele flyplassen i en stor Blender-modell, men når jeg deaktiverer alle objekter bortsett fra f.eks. gruppen for kjøretøy, så funker live-oppdateringen. Merkelig, men det får duge inntil videre. Skal teste ut det med tekstur oppdatering, det høres jo ut som en kjempe besparelse i tid.
  7. Det fungerte plutselig ikke hos meg å oppdatere live, så takk for tipset. Var interessant det du nevner med relasting av teksturer, betyr det at jeg ikke trenger å starte simmen på nytt for å laste inn nye teksturer? Evt kan du utdype det litt mer?
  8. Mye bedre ytelse i VR for meg nå. La også merke til at fjellformasjonene ser bra ut på avstand. Ingen fjell som popper opp plutselig.
  9. Avslørt der ja 😁 Jeg parkerer der daglig. Det jobbes med flyplassen. Har dessverre ingen kommentarer utover det.
  10. Om noen har interesse så sendes det live fra Bodø https://www.an.no/bodo-lufthavn/jobb/antv/gunnar-62-har-snart-30-ar-i-tarnet-det-er-utrolig-fascinerende/s/5-4-804765
  11. Kjell Arild Skogan er kanskje det rette navnet
  12. Dette bildet er fra AirlinersIllustrated. Vet ikke om de "låner" ut originalene, men e-post er nick@airlinersillustrated.com https://www.facebook.com/airlinersillustrated/ Bildet er tatt av Kjell Arild Bersås - kanskje han har det i høyere oppløsning? Beste bildet jeg har funnet på nett til nå.
  13. Fine realistiske bilder, spesielt nr 1 og 4 ser jo ut som ekte foto!
  14. Jeg donerer gjerne for nytt forum og er sikkert ikke alene om det. Er vel etableringskostaden første gang som er dyrest så er det fornying pr 6 måned til 25$?
×
×
  • Opprett ny...