Jump to content

Tore Stranden

Members
 • Content Count

  286
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Tore Stranden last won the day on May 17 2018

Tore Stranden had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

2 Followers

About Tore Stranden

 • Birthday 04/01/1978

Converted

 • Facebook Profile
  https://www.facebook.com/StrandenSceneryDesign/

Recent Profile Visitors

511 profile views
 1. Om noen har interesse så sendes det live fra Bodø https://www.an.no/bodo-lufthavn/jobb/antv/gunnar-62-har-snart-30-ar-i-tarnet-det-er-utrolig-fascinerende/s/5-4-804765
 2. Kjell Arild Skogan er kanskje det rette navnet
 3. Dette bildet er fra AirlinersIllustrated. Vet ikke om de "låner" ut originalene, men e-post er nick@airlinersillustrated.com https://www.facebook.com/airlinersillustrated/ Bildet er tatt av Kjell Arild Bersås - kanskje han har det i høyere oppløsning? Beste bildet jeg har funnet på nett til nå.
 4. Fine realistiske bilder, spesielt nr 1 og 4 ser jo ut som ekte foto!
 5. Jeg donerer gjerne for nytt forum og er sikkert ikke alene om det. Er vel etableringskostaden første gang som er dyrest så er det fornying pr 6 måned til 25$?
 6. Fine bilder, bruker du noe tillegg for fargene eller er det standard v4.1? Har enda ikke installert 4.1, jeg må vel hive meg rundt snart
 7. Å lage fjellanlegget i 3D med gulv, tak og belysning er lett gjennomførbart. Ganske fristende tanke, men jeg lover ikke noe pr. nu
 8. P3D har tatt et steg i riktig retning med dynamiske lys slik som i X-plane og det fungerer kjempefint. Jeg er spent på fortsettelsen. Det er jo to helt forskjellige simulatorer, men jeg håper og tror P3D fortsetter å jobbe med belysningen.
 9. ORBX kommer ikke til å gjøre noe scenery til X-plane i det aller nærmeste da de planene er skrinlagt på ubestemt tid.
 10. Starfighter.no på facebook er beste plassen å holde seg oppdatert.
 11. Mens jeg filmet fra holmen ble jeg beskutt med luftkanon to ganger. Hvor i alle dager befinner den seg? Må være kraftige greier!
 12. Sånn her er filmen. Beklager den ustødige filmingen og ut av fokus nå og da! ...men uansett skru opp lyden!!
 13. Jeg dro med båt ut på nærmeste holme og fikk tatt film av hele greia, med lyd hele veien! Dem kom rett over hodet på meg Må bare redigere litt så laster jeg opp om noen minutter.
×
×
 • Create New...