Jump to content

Bendik

Moderators
 • Content Count

  278
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Bendik

 1. Nå har det blitt noen måneder siden sist jeg har hatt tid til å fly noe særlig i XP, men med både hjemmeskole og Vulcan på plass, har lesing av ATPL-teori vært pent nødt til å vike de siste dagene Er veldig fornøyd med hvordan simmen oppfører seg nå, med stabilt høy FPS – og best av alt, minimalt med stutters! Her er noen bilder fra første Vulcan-tur fra OSL til SVG:
 2. I just completed this quiz. My Score 20/100 My Time 38 sekunder  
 3. I just completed this quiz. My Score 20/100 My Time 24 sekunder  
 4. I tillegg til freewaren som @Torbjørn M anbefaler, så har også Aerosoft en del bra payware til X-Plane: Svalbard4XPlane Værøy Svolvær Bergen Oslo Vil også anbefale Norway Pro VFR.
 5. Tusen takk! Dette er X-Plane 11 med IXEG 737 Classic, Norway Pro og Aerosoft OSL/BGO.
 6. Dro på tur over fjellene med en ganske gammel dame i dag
 7. I går kjøpte jeg X-Crafts E195, samme dag som Widerøe presenterte sitt nye livery som introduseres med de nye E190 E2ene som leveres neste vår. E195 og E190 E2 er ca. like store, så jeg snekkra sammen noe som er nesten likt og tok i dag turen mellom Sandefjord og Bergen. Er også første tur jeg har hatt til Aerosoft Bergen i X-Plane. Har også begynt å installere Ortho4xp i Sør-Norge. LN-WEA parkert på stand 12. Siden det ikke finnes noen E190 E2 til X-Plane enda, blir det foreløpig både winglets og gammel cockpit.
 8. Det er omtrent samme specs som jeg har på min MacBook Pro. Den er nok for svak om du vil kjøre X-Plane med god flyt. Ville prøvd FlightGear om jeg var deg
 9. Det kommer jo litt an på hvilken MB Pro du har, altså specs. Vet ikke hvordan FlightGear har utvikla seg siden jeg prøvde det for noen år siden mtp. realisme, men kan jo være verdt et forsøk. Den er gratis også, så det er ingenting å tape på å prøve den. Om du har en kraftigere Mac kan du jo prøve demoversjonen av X-Plane 11.
 10. 999 en vei er makspris. Antar at når de får bagasjehåndtering på plass så vil de også tilby dyrere fullflex-billetter også.
 11. Fikk en beta av Jan Tore sin ENFL til X-Plane (igjen: tusen takk! Det gjorde det 100 ganger gøyere å fly på Florø), så måtte ta meg en tur for å teste. Håper dere ikke er lei Saaben ennå.
 12. Takk for det Den er helt herlig å fly. Foretrekker korte hopp som dette, så den blir nok hyppig brukt!
 13. Hadde en fin tur fra Billund via Esbjerg til Stavanger i dag. Tror bildene er selvforklarende BLL-EBJ Etter en kort bakkestopp i Esbjerg var det på tide å sette kursen mot Stavanger. EBJ-SVG
 14. Saaben er fin den! Går ikke i mange av disse i Norge nei. Faktisk så har DAT satt LY-RUS tilbake i trafikk, og nå traffikerer den BLL-EBJ-SVG. Uten om den så flyr Arctic Airlink Tromsø-Luleå-Oulu med Saab 340 opb. Nextjet.
 15. Ikke så veldig mye, hadde en del å gå på.
 16. Stakk en tur hjem i dag. I mangel av en skikkelig ATR42, fløy jeg den fantastiske Saab 340en fra Leading Edge Simulations. Dagens fugl, LY-RUS, flyr ikke lenger for DAT Group. Sammen med sin søster LY-RUN er begge to solgt til fordel for en ren ATR/Airbus-flåte. Taxer ut til 19R. Siden vi ikke trenger så mye rullebane, tar vi en aldri så liten snarvei ;D Tok ikke lang tid før vi var i lufta. Så var det på tide å sette snuten nedover, for en visual til RWY 25 i Florø. Jammen kom vi oss ikke ned i dag også! Får snudd oss rundt, og begynner på den uendelig lange taxeturen inn til terminalen
 17. Har ikke for vane å fly rødsnuter, men gjorde et aldri så lite unntak i dag. Bruker X-Planes default Boeing 737-800, med modifikasjoner. Det gjør den mye mer realistisk. EI-FWJ ble levert til Norwegian i slutten av september 2016, og har Roald Dahl på halen. De bruker ikke irske fly innenriks i Norge til vanlig, men jeg fant ingen repaints med norsk reg. Line up på 01L Så setter vi snuten vestover til Bergen. På final til RWY 17. Taxer til stand 24.
 18. Hehe, tusen takk! Var selv skeptisk til X-Plane lenge, og det tok en god stund før jeg begynte å like X-Plane 10. Tvingte meg til å bruke XP for å fly Saab 340 og SSJ100, og nå er det førstevalget mitt.
 19. På denne turen har jeg brukt disse: http://forums.x-plane.org/index.php?/files/file/32684-norway-pro-vfr-scenery/ http://forums.x-plane.org/index.php?/files/file/30814-engm-oslo-airport/ http://forums.x-plane.org/index.php?/files/file/24077-enml-molde-aro-norway/ Fikk ikke Molde til å funke helt, så der manglet det terminalbygg. Skal se litt mer på det.
 20. Tok meg en liten tur til Molde i dag etter noen uker uten å ha flydd. Har virkelig begynt å få sansen for X-Plane 11 Dagens fugl er LN-RGI. XP 11 sin default 737 er ganske bra, selv om den er et godt stykke unna PMDG-kvalitet. Dagens kontor. Taxer ut til 19R. Så var vi plutselig i lufta! Noen bilder fra cruise. Så er det på tide å vende snuten nedover. Upraktisk å lande på 07, da må vi snu og taxe hele veien tilbake ;D
 21. Hei! Er år og dag siden jeg skrev noe her sist (tror jeg), så da tenkte jeg å legge ut noen bilder fra de siste flyturene mine i FSX. Bildetekst står under bildet, om noen lurte! OY-LHD på vei mellom RNN og CPH LN-RRO er cleared to land på runway 19R Denne krabaten skal ut på en 2-timerstur til Chisinau fra München Og siste bildet er av HB-IJJ som holder på å lande i Zürich etter en flight fra Nice.
 22. DLH1743 KIV-MUC med Embraer 190 (D-AECI). Første onlinetur med en Embraer. Fløy denne turen for 6 dager siden, Embraer 190 er plutselig blitt favorittjeten min i FSX.
 23. Bra du skrev det her - om ikke hadde jeg glemt at jeg må på sørstrand å ta dem i mot til Florø i morgen!
×
×
 • Create New...