Jump to content

Bendik Larsen

Moderators
 • Content Count

  275
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bendik Larsen last won the day on March 17 2018

Bendik Larsen had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Bendik Larsen

 • Birthday 01/27/2000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. I just completed this quiz. My Score 20/100 My Time 38 sekunder  
 2. Det er omtrent samme specs som jeg har på min MacBook Pro. Den er nok for svak om du vil kjøre X-Plane med god flyt. Ville prøvd FlightGear om jeg var deg
 3. Det kommer jo litt an på hvilken MB Pro du har, altså specs. Vet ikke hvordan FlightGear har utvikla seg siden jeg prøvde det for noen år siden mtp. realisme, men kan jo være verdt et forsøk. Den er gratis også, så det er ingenting å tape på å prøve den. Om du har en kraftigere Mac kan du jo prøve demoversjonen av X-Plane 11.
 4. 999 en vei er makspris. Antar at når de får bagasjehåndtering på plass så vil de også tilby dyrere fullflex-billetter også.
 5. DLH1743 KIV-MUC med Embraer 190 (D-AECI). Første onlinetur med en Embraer. Fløy denne turen for 6 dager siden, Embraer 190 er plutselig blitt favorittjeten min i FSX.
 6. Bra du skrev det her - om ikke hadde jeg glemt at jeg må på sørstrand å ta dem i mot til Florø i morgen!
 7. Nettopp dratt fra Rønne igjen etter å ha flydd fra Køben som DTR65. ISDT ATR+F1 Panel+TSS Sounds= fantastisk kombinasjon. Jeg kan bare ikke få skrytt nok av ATC-servicen i Danmark og Sverige!
 8. Det er ekstremt god flyt, og et fantastisk UI!
 9. Og da er det bye bye til Squakbox!
 10. Hei! I oktober skal vi tilbringe høstferien i New Yprk (første turen over dammen), og jeg lurer på om det finnes flysimmulatorer der borte? ATR, Dash 8, 737 eller A32x er å foretrekke. Vet de har i London, men vi fikk ikke tid da vi var der i fjor.
 11. SAS4690 (B736 LN-RRZ) er på vei til Oslo etter en rolig takeoff fra ARN. Første turen min i FS9 på lenge. Vurderer å si takk og farvel til FSX nå.
 12. LY-ARI skal strax ut å lufte seg som Danish four-eight fra Oslo til Stord. 29 pax og en flytid på 55 minutter. Fin måte å avslutte en lang skoleuke!
 13. Og i dag er det LYATR som er ute å frakter folk fra øst til vest
 14. 50 passasjerer er med oss over til Stord i kveld på DTR42S, som flys av OY-RUB, en eldre ATR 72-212A.
×
×
 • Create New...