Jump to content

Bendik Larsen

Moderators
 • Content Count

  277
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Bendik Larsen last won the day on April 14

Bendik Larsen had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Bendik Larsen

 • Birthday 01/27/2000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nå har det blitt noen måneder siden sist jeg har hatt tid til å fly noe særlig i XP, men med både hjemmeskole og Vulcan på plass, har lesing av ATPL-teori vært pent nødt til å vike de siste dagene Er veldig fornøyd med hvordan simmen oppfører seg nå, med stabilt høy FPS – og best av alt, minimalt med stutters! Her er noen bilder fra første Vulcan-tur fra OSL til SVG:
 2. I just completed this quiz. My Score 20/100 My Time 38 sekunder  
 3. I tillegg til freewaren som @Torbjørn M anbefaler, så har også Aerosoft en del bra payware til X-Plane: Svalbard4XPlane Værøy Svolvær Bergen Oslo Vil også anbefale Norway Pro VFR.
 4. Tusen takk! Dette er X-Plane 11 med IXEG 737 Classic, Norway Pro og Aerosoft OSL/BGO.
 5. Dro på tur over fjellene med en ganske gammel dame i dag
 6. I går kjøpte jeg X-Crafts E195, samme dag som Widerøe presenterte sitt nye livery som introduseres med de nye E190 E2ene som leveres neste vår. E195 og E190 E2 er ca. like store, så jeg snekkra sammen noe som er nesten likt og tok i dag turen mellom Sandefjord og Bergen. Er også første tur jeg har hatt til Aerosoft Bergen i X-Plane. Har også begynt å installere Ortho4xp i Sør-Norge. LN-WEA parkert på stand 12. Siden det ikke finnes noen E190 E2 til X-Plane enda, blir det foreløpig både winglets og gammel cockpit.
 7. Det er omtrent samme specs som jeg har på min MacBook Pro. Den er nok for svak om du vil kjøre X-Plane med god flyt. Ville prøvd FlightGear om jeg var deg
 8. Det kommer jo litt an på hvilken MB Pro du har, altså specs. Vet ikke hvordan FlightGear har utvikla seg siden jeg prøvde det for noen år siden mtp. realisme, men kan jo være verdt et forsøk. Den er gratis også, så det er ingenting å tape på å prøve den. Om du har en kraftigere Mac kan du jo prøve demoversjonen av X-Plane 11.
 9. 999 en vei er makspris. Antar at når de får bagasjehåndtering på plass så vil de også tilby dyrere fullflex-billetter også.
 10. Fikk en beta av Jan Tore sin ENFL til X-Plane (igjen: tusen takk! Det gjorde det 100 ganger gøyere å fly på Florø), så måtte ta meg en tur for å teste. Håper dere ikke er lei Saaben ennå.
 11. Takk for det Den er helt herlig å fly. Foretrekker korte hopp som dette, så den blir nok hyppig brukt!
 12. Hadde en fin tur fra Billund via Esbjerg til Stavanger i dag. Tror bildene er selvforklarende BLL-EBJ Etter en kort bakkestopp i Esbjerg var det på tide å sette kursen mot Stavanger. EBJ-SVG
×
×
 • Create New...