Gå til innhold

Are Lund Hansen

Full Member
  • Innholdsteller

    396
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    1

Are Lund Hansen vant sist dagen den 7. april 2022

Are Lund Hansen hadde det mest likte innholdet!

Om Are Lund Hansen

  • Bursdag 09. april 1970

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Are Lund Hansen's Achievements

5

Nettsamfunnsomdømme

  1. Oi oi oi. Var ike klar over den nettsiden der. Det var vel spikern i kista for hjemmecockpiten. Noen som har en sånn 70-80 tusen som brenner litt i lomma😆
  2. Hei. Føles nesten som å ha blitt født på ny, etter at VR headsettet kom. Har vært ganske så trofast P3D bruker frem til nå. Har en selvbygd 737 hjemmesim, men den har plutselig fått en litt usikker skjebne😬 Vi får se om den overlever påska. Men i forhold til FS2020! Syntes det er ALT for mye trær OVERALT. Holder til i Lofoten, og riktignok har vi litt "villgran" her, men ikke i nærheten av så mye som FS2020 vil ha det til. Er til og med store flotte trær oppå de fleste fjelltopper! Langt over det som i virkeligheten er tregrensa her! Finnes det en løsning som "fikser" dette?
  3. Et stykk Reverb G2 er på tur hit😁 Hvordan gjør dere det med stikke, ror og throttle? Blir det en slags hybrid løsning med noe hardware, og noe inni VR med de "controllerne" som følger med? Må kanskje børste støv av noe gammelt CH utstyr jeg har liggende.
  4. Tjo hei. For mange år siden (FS9), så var jeg trofast Majestic Dash 8-300 merged til 100 fan. Lagde også en slags cockpit til den maskina. Men ettersom simulatorene utvikla seg, og Majestic ikke gjorde det, så ble det etterhvert overgang til Prosim, og deres 737-800. Har holdt på med den i en del år nå, og er i dag på P3D V4,5. Er vel pr dags dato den som funker best til mitt oppsett. Men kjenner litt på at jeg er lei alt "mikkmakket" med Prosim, Sioc etc etc. Savner egentlig litt av den moroa. Vil det være fornuftig å "konvertere"
  5. Solgt Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. Glemte å skrive at skambud mottaes med takk[emoji3061][emoji108] Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Noen som trenger en yoke? Selger denne, da jeg ikke bruker den lenger. Yoken trenger nok litt kærleik og stell før bruk. Alle akser skal fungere, men er nok ikke alle knapper som virker. I forhold til vekt, så er denne forholdsvis tung. Tipper et sted mellom 6 til 8 kilo, og er vel neppe innenfor standarmålene til en "Norgespakke" med posten. Aner ikke hva jeg skal ta i pris? Kom heller med bud, om du ser at dette kan være noe for deg! Er mye bedre at noen der ute, kan dra nytte av den, fremfor at jeg en dag kjører den på søpla! Leo kortet på bildet følger med.
  8. Throttle og radio solgt Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Heisann. Fått rydda litt i ting og tang som bare blir liggende, og legger følgende ut for salg CP FLIGHT MCP og EFIS bracket. kr. 300,- (Passer perfekt til CPFLIGHT, men usikker på andre produsenter. SAITEK radio modul. Kr. 700,- Flightsimpm 737 Throttle (usikker på årstall produsert, og versjon. Kjøpt brukt fra England) Kr. 1000,- eller kom med bud. Throttelen er i og for seg grei, men må behandles med varsomhet. Laget av plast og tre. Totalvekt med stand er neppe noe mer en 1 til 2 kilo! Alle akser virker som de skal, men FUEL CUT OFF levers mangler en strikk. Bakgrunnsbelysning følger med. Drives av et LEO kort som også følger med. Bakgrunnsbelysningen må kobles til en egen 5V adapter eller dimmer. Det følger ikke med.
  10. Hei. Er den solgt? Kan være intr! Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. Der er de ja. Tusen takk:-) Kan godt være at jeg har overpriset dette? Tok bare et raskt søk for å finne ca priser. Om noen ser nytte i en eller flere av modulene er det egentlig kanskje best å bare gi et bud. Selges skal de, om de så nesten må gis bort. Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. Heisann. Legger ut tre Goflight moduler for salg. Modulene er brukt, men er helt feilfrie med unntak av ytterste høyre rotary switch på GF-RP48. Den er litt "hardere" å vri en resten. GF-MCP Autopilot Goflight RP 48, 8 knapper med lys over, og 4 rotary switcher. GF-LGTII Landing gir, trim og flaps Controller. Pris Autopilot kr. 1800,- eks frakt GF-LGTII kr. 1000,- eks frakt GF-RP48 kr. 700,- eks frakt Eventuelt kom med et fornuftig bud. Får av en eller annen grunn ikke til å legge inn bilder her, men gi meg et hint, så sender jeg bilder på mail. Om det er interesse så har jeg også en 1:1 skala autopilot til Dash8-300 /200 /100 Den er laget av Ruscool Electronics, og er komplett med bakgrunnsbelysning og alle funksjoner virker. Har fått med software, men har aldri fått testet skikkelig ut da den kun er satt opp mot Majestic sin Dash8-300 for FSX. Trenger også fullversjon av FSUIPC for å kommunisere med simmen. Pris for denne er kr. 2500,- pluss frakt. Nypris var kr. 3500,-
×
×
  • Opprett ny...