Jump to content

Hans-Kåre Dalvik

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Hans-Kåre Dalvik

 • Birthday 02/07/1978
 1. Send privat melding. Må kunne sendes.
 2. Bil'e ned igjen og Challengre bortover? ...ah...sukhoi acro...og Pitts PYTHON! Yeah! Og null kroner inngang! NICE PRICE!
 3. Skal ha det autopilotpanelet på minnet, men ser helst at jeg får tak i alle tre i ett jafs. Kraftig hovedkort/prosessor/ram kan og være interessant.
 4. Har en Uniden Bearcat 3000 radioscanner som tar flyfrekvenser, politi, trådløse hustelefoner, brann etc etc. Defekt batteri, men bruker den på strømadapter. Batteri finnes å få på feks ebay ganske billig. Byttes i Saitek Radio/multi/switch paneler. Kan event. selges for 1500,- (kostet meg 3900,- for noen år siden). Bardufoss.
 5. Hm. My bad. Ikke FMS, men moving map, kneeboard og keypad. Linker: https://market.android.com/details?id=com.maurotn.simplekeypadfsx&feature=search_result https://market.android.com/details?id=appinventor.ai_clickingstudios.FSX_Kneeboard&feature=search_result https://market.android.com/details?id=com.connect.MovMap&feature=search_result Aner ikke om den kan oppgraderes. Er ikke så inne på det.
 6. Har et nettbrett som er ubetydelig brukt, som jeg kan bytte bort i radiopanel, instrumenter, ch products throttle quadrant etc til simulator. Kom med bytteforslag. Prisantydning 1500-2000,- Det finnes en app til nettbrettet som gjør det mulig å bruke den som fms i flight sim.
 7. Hehe. Nei jeg tror ikke det er noen av de overnevnte. Isåfall er det den fra simkits som ligner mest. Men TROR den jeg mener er en del billigere enn begge 2. Men det ser ut som at jeg kan nøye meg med Saitek Radio panel, switch panel og multipanel! Om noen har grisebillig så hyl ut.
 8. Vel. Den jeg er ute etter ligner mye på den på linken over, men har vært borti at det har vært laget en langt rimeligere utgave? Ikke fullt så avansert kanksje, men den hadde flere muligheter enn saitek sitt radiopanel. Husker også at den var oppbygd på samme måte som på den linken, men var kanskje ikke helt så høy.
 9. Vet det litt tidligere fantes en radiostack med radio, nav, transp., etc i et og samme "tårn". Er det noen som vet hva dette kan hete event. noen som har å selge? Send PM.
×
×
 • Create New...