Gå til innhold

Kent-Rune Myrseth

Members
  • Innholdsteller

    23
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Kent-Rune Myrseth

  • Bursdag 17. juni 1975

Kent-Rune Myrseth's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Æ e ganske blank, korr æ finner den cfg fila?
  2. Hei Finni. Takk for svar Kan man få cocpit til å se slik ut at den midterste skjermen ser rett fram og de på sidene ser på skrå høyre og venstre? Du henviser til en liten guide, hvor kan jeg lese om det? Ole-Christian: takk, jeg skal prøve dette!
  3. Hei Jeg flyr FSX på tre skjermer, men hvordan får jeg stilt inn flyet til å vises riktig. Nå er det så oppblåst og flyet er "strekket" utover alle skjermene, Takker for svar!
  4. Hei igjen, takk for det! Jeg vil gjerne ha en pc der jeg kan kjøre på høyest mulig grafikk, no er det vel pængboka som bestemmer dette, men jeg tenker meg maks 10.000,- og da kommer skjermer i tillegg. Har noen som kan hjelpe meg og bygge hvis det blir det rette. Jeg har Saitek Pro Flight System med pedaler + Switch og Multi Panel... No vil eg gjerne ha en pc som virker. I dag kjører eg en gammel xp med 2 gb ram og et ATI raedon 2600
  5. Hei folkens Jeg er helt ny her på flightsim og i fsx generelt. Jeg skal kjøpe meg ny PC som primært skal brukes til FSX. Hvilken pc bør eg kjøpe? Finnes det noen "ferdigpc" man kan kjøpe på eks. elkjøp? Bør eg bygge meg en? Jeg ønsker helst 3 skjermer. Takknemlig for svar.
×
×
  • Opprett ny...