Gå til innhold

Daniel Svendsrud

Members
  • Innholdsteller

    408
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Daniel Svendsrud

  1. Hva faen. Komme med ett sånn innlegg og så fort det kommer kritiske tilbakemeldinger så sier du "Det var det,- fra meg" akkurat som om du har sitti lenge å irritert deg over dette og tenkt at; NÅ, nå passer det fint å få luftet ut uten å tenkte over hva slags reaksjoner du får tilbake. Neste gang du sitter å irriterer deg over noe sånt så skriv tankene og meningene dine ned på en lapp og kast lappen rett i søpla etterpå! Absolutt ingen her inne på forumet som er interessert i å høre de.
  2. Endte med å bestille trackhat og sånn batteri flip, så får håpe det var det riktige valget 😀
  3. Kan du ikke sende en PM hvis du finner ut av det :)
  4. Hei. Noen har ett track ir 5 set til salgs eller vet hvor man får kjøpt dette?
  5. Sjekk trim, flaps, tyngdekraft punkt samt at du har riktig fart
  6. Hei. Selger ett pent brukt MSI GTX 970 grunnet oppgradering til 2K skjerm. Pris 800kr. Kan sendes.
  7. Forsatt til salgs. Utmerket Hotas for førstegangsbruk.
  8. Selger en pent brukt Thrustmaster Flight Hotas X. Nylig smurt opp og har fjernet center detent på throttle som gir en silkemyk følelse. Primært brukt til DCS, men har gått over til Trustmaster Warthog nå. Selges for 300,- Kan sendes eller hentes strekningen Oslo-Ringerike https://www.komplett.no/product/649016/gaming/spillkontrollere/joystick/thrustmaster-flight-hotas-x-flightstick?gclid=Cj0KCQjwxMjnBRCtARIsAGwWnBM_JWIv2CwfqnkdsSk7-B8rkiIXt4N-w4WIBmCBe0OXRqtWOIpJP78aAj_9EALw_wcB&gclsrc=aw.ds#
  9. Nå beveger vi oss inn i starten av 90 tallet. Ikke mange produsert av denne, kun i overkant av 60, men var ett vanlig syn her i Scandinavian.
  10. May the force be with you Sent fra min HTC One via Tapatalk
  11. En annen ting mange ikke tar til betraktning når man kjøper eller "overtar" lisensen er oppdateringer av produktet da mange oppdateringer fåes kun igjennom utgivers software eller du må være registret på deres hjemmesider som igjen er knyttet opp til opprinnelig kjøper.
  12. Bruk "No base material specular", men det viste du nok ifra før av ;D
  13. Nå kan man lage realistiske norske veier i Outerra
  14. Kan anbefale Himalaya Mesh sammen med denne flyplassen. http://secure.simmarket.com/thai-creation-kuzu-zangpo-bhutan-paro-intl-vqpr-fsx.phtml Ligger link til Himalaya Mesh på produktsiden.
  15. Om det ikke er konstant VOR dekning i FSX? Kommer veldig ann på områdene man flyr i. Du kan jo sette opp en VOR til VOR rute i FSX flightplanner, men det dog ingen garanti at du vil ha dekning hele veien. F.eks om du skal fly mellom 2 stasjoner hvor avstand er 400nm totalt og hver stasjon har dekning på 195nm. Da vil du mangle dekning på omtrent 10 nm
×
×
  • Opprett ny...