Jump to content

Gøran Lindberg

Members
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Gøran Lindberg

 • Birthday 10/06/1972
 1. Noen som har et tips til "godstol" som er egnet til HOTAS på høyre og venstre side? Har funnet Playseat Flight Seat som en god kandidat, men denne kunne jeg ikke se på noen norske sider. Det var noen som hadde Playseat Air Force, men denne kunne visstnok ikke justere stikke-holderene på sidene. Dette er et must. Andre tips mottas med takk. Bilde av Playseat Flight Seat som har det jeg trenger:
 2. Slik som på videoen under håper jeg at DCS kunne få grafikken i stand på P51-D når man nå har rundet 2012. Synes f.eks A-10 ser litt trasig ut på mange felter. [video:youtube]
 3. Jepp, leste gjennom forumtråden hos DCS nå nettopp, og det virker som utviklerene tar høyde for å skape den beste flight model noensinne. Sitat: En flight model som er så realistisk at IL2-ess kommer til å rive seg i håret allerede ved takeoff :cool: (ikke det at jeg påstår at IL2 er videre realistisk ved vanlig flights) Håper bare at bakkegrafikken tar seg grundig opp sammenlignet med det meste man har sett tidligere siden man kan fly langsomt og lavt med en P51 på en måte dagens fightere ikke gjør.
 4. Damn, jeg hadde lenge håp om at "det store mysteriet med fixed wing" skulle bli en ny F-16 sim. Men for all del, Mustang D er fin-fin den også og enda godt at de valgte "nye" mod.D med bubble canopy.
 5. @egil: Vil du kalle F-16 for et bombefly? Eller en F-15 for det samme? F-15 kan laste flere bomber enn både F-16 og F-35, men det kalles allikevel for et "air superiority" fly. Er litt blanding av begrepene her. F-35 kan laste [color:#FF0000]2[/color]stk 2000-punds bomber eller 8 stk [color:#FF0000]250[/color]-pundere F-16 kan laste [color:#33FF33]4[/color]stk 2000-punds bomber eller 12 stk [color:#33FF33]500[/color]-pundere Til opplysning
 6. Hadde det vært MEG bak roret på ferga der hadde jeg nekta å lande. Starta som rompirat og raidet ISS en gang innimellom for mat og børst.. Hmmm, kanskje spilt X3 for mye :cool:
 7. Kul fpm og virtuell visning av rullebane
 8. Vanvittig kjapp deselerasjon på det apparatet der. Man får visst også se fra cockpit siste biten av turen
 9. Lufter purka stort sett hver ettermiddag, men må nok ha litt mer tid på meg før jeg tør å vise meg offentlig :blush:
 10. Tenkte jeg skulle komme med en feedback på hardware-krav. Jeg kjører en gammel core2 duo (E6800) som er klokket til 4,18GHz og har et nVidia 460-kort med overklokk fra 700 til 800MHz. Har satt alt på max unntatt AA som er på 2x. 1920x1080 oppløsning og det går silkeglatt. Vet ikke helt fps, men skal jeg sammenligne med div shootere jeg har, så tror jeg jeg ligger på rundt 60 bilder/sek. Herlig sim forresten.
 11. Flere som opplever at flyet sakte legger seg over i bank til høyre? Er 100% sikker på at stikken og pedaler er rett kalibrert og jeg har i tillegg lagt inn 4 klikk dødsone på dem ingame. Den samme bank (roll) skjer også etter en jettison, så det er ikke drag fra asymmetrisk loadout. Får den samme greia om jeg flyr i samtlige retninger og da kan det ikke være vinden heller. Får kompensert med trim, men det er neppe optimalt siden det skaper mer drag.
 12. XBOX :cry: Skal man bruke Kinect og flakse med armene da? Møkk
 13. Bodø flystasjon i 1987. Fikk 20 minutter i simulatoren siste dagen og fikk lov til å gjøre hva jeg ville. Bl.a det å strafe lokale landemerker med 20mm'ern var en høydare. Levde på det leeenge:)
×
×
 • Create New...