Gå til innhold

Einar Bendigtsen

Members
  • Innholdsteller

    356
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Einar Bendigtsen

  • Bursdag 17. aug. 1967

Einar Bendigtsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kjøpte for en tid tilbake en slik en. Ombestemte meg og kjøpte en litt kraftigere dagen etter. Psu-en ligger fremdeles i butikken, pga twist angående angrefrist. Nå har jeg bestemt meg for å hente den, og bare selge den videre, slik at jeg får endt denne saken. Så er noen interesserte kom med bud.
  2. Men da bør man også ta seg selv i nakken og ikke bare rosende ord , og unngå slike som nederst her. Og jeg kan liste opp en masse mer, og gjelder for en del her på forumet, men dette er kun et eksempel. Hold dere værtfall litt saklige, slik at innholdet og miljø blir litt bedre. Det er også mange andre temaer som har blitt tatt opp, og hete men sakelige diskusjoner har blitt satt i fokus, dette gir forumet mere kvalitet. Personangrep hører ingensteder hjemme, og slike taper bare mere enn de vinner i lengden.
  3. Det gör han troligtvis. Det är ett lysande exempel på hur det inte ska gå till, och säger mer om busschaufförer än flygledare... Så händer det att Busschaufförer kör av vägen pga bristande koncentration också. Og den vanlige bilist er vel heller ikke noe bedre(værstingen kanskje ), når vi ser på statistikken. Etter 16 timer på jobb, tviler jeg på at enkelte er like våkne? Bare som et eksempel. Tungtransporten har også flere rettninglinjer å gå etter når det gjelder viletid.
  4. Riktig det. Ja det er mye han har klart å få til i livet. Flykaptein, vokalist i Maiden, var med på landslaget i fekting
  5. Tja, den første eller den siste Den første sa jo blub, blub
  6. Ikke armering nei. Det går greit det, inntill du uheldigvis får setteskader, og hele mannskiten knekker. Akkurat nå ser jeg etter midletidig bolig, p.g.a slik hendelse. Setteskade etter kommunalt grave arbeid.... + for tynn såle med lite armering gjorde susen Godt det ikke er jeg som må punge ut Sålen knakk tvers over på midten under midtveggen...
  7. Et par-tre-fire-fem måneder på psykriatisk hadde kanskje gjort susen. Men da hadde han vel loppa alle pasientene
  8. Alt dette virker flott. Men bare pass på å ikke ta for mye innover dere på en gang, og jobb step by step. Slik jeg jobbet F.eks under de dynamiske flyene til fs98, delte jeg det inn i soner, bare for å være sikker på at jeg faktisk fullførte de sonene jeg jobbet med. Husk også det er veldig vigtigt å ikke sluke alt på en gang, da kan du fort møte veggen. Slik jeg ser det, vil det i så fall bli en omfattende jobb som vil ta tid, ta det i betraktning. Ta også i betraktning hvor mye dette vil koste av fritiden ellers. Det er også en av tingene jeg er sikker på Norway teamet jobber ut ifra. Men desto flere om det desto bedre, men det blir også mangen tommeltotter da Lykke til!! Slik jeg driver den dag i dag, lager jeg alt mulig rart av add-on, til forskjellige spill, og er ikke så opphengt i FS lenger, men gøy er det å videreutvikle. Så blir du bitt av basillen, er det ikke lett å komme seg unna
  9. Det startet med Flight simulator version 1. Brukte masse tid på å lese meg frem til grunnleggende navigering, og ble hekta Den dag i dag er det stort sett det samme, legger opp navigeringen selv, og bruker ikke de nye navigerings hjelpemidlene som har blitt laget. Det å kunne finne frem selv via ndb/vor er en "slags magisk tiltrekking"
  10. Ja, det er realistisk. Ingen kødder med en sprengfull koffert som skrangler. Og når det i tillegg sier knas, da er det bare å stikke fort som f.... Ah, nå skjønner jeg hvorfor stuerten grisa seg til i(inni) bæsjebilen, så du kverka han ikke nei.
  11. Dø, er en feil avslutning på en slik Oscar vinner. Varm og våt bukse når helten forlater flyet, er bedre. Som våre skihelter, må man så må man.
  12. Er det noen av oss fedre som har forsøkt å overføre, flight sim entusiasmen til sine håpefulle? Jeg har begynt å få litt skikk på 10 åringen og 8 åringen(jenter). Den eldste begynner å mestre Chessnaen nå, taxer ut, riktig take-off, men så var det landingen da...Uten krasj nå, men i pottetåkeren. Instrumentene(navigasjon) er ennå et problem, men ILS begynner de å forstå. De to minst må jeg nok vente litt med. Hva med dere?
×
×
  • Opprett ny...