Jump to content

Thor Johannesen

Members
 • Content Count

  127
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Thor Johannesen

 • Birthday 12/03/1951
 1. Ønsker alle kjente og ukjente simmere Et riktig godt nytt år Thor Johannesen
 2. Henger meg på denne - og ønsker alle simmere EN RIKTIG GOD JUL Thor
 3. Hei Martin, jeg har et switch panel liggende. Thor
 4. He he he Rune, vi er jo forberedt på gråvær, så dette ser jo ut til å bli en nedtur. Ønsker alle velkommen til ÅRETS TUR - sees på Schiphol fredag formiddag. Thor
 5. Hei alle som skal til FSweekend, Da er alt ordnet når det gjelder transport fra Schiphol til Aviation Megastore og videre til Harderwijk. Det samme er returen fra Harderwijk på søndagen. Da selskapet har gått sammen med et annet selskap, har de nå investert i finere og bedre busser. Prisen pr. person T/R vil være € 60. Etter hva jeg kan se, så er det 12 personer på fredag og 14 personer på returen. For de 2 som er ekstra på returen blir prisen € 30. Håper dette høres greit ut. SK821 skal lande kl 10.05 og jeg har satt oppmøte ved "Meeting Point" til 10.30. Ha en god dag alle sammen og gleder meg til å møte dere alle fredag formiddag. Er det noen som lurer på noe, kan dere ringe meg på (+47) 93051221 Thor
 6. Hei Christian, se link i tidligere innlegg. Men her er den: http://www.aviodrome.nl/tickets Hvis du ikke får det til, er det ikke så farlig.
 7. Det var synd å høre Ole Jonny, men vi sees sikkert senere.
 8. Noe å forberede seg på? Hmm - det må være å ha mye på visakortet det da. He he he. Programmet er for det meste spikret. Når du er på FSweekend for første gang, er vel tingen å bevare roen, for det er overveldende. Om kvelden er vi alle samlet. Vi går ut og spiser og hygger oss både fredag og lørdag. Samholdet begynner allerede på Gardermoen fredag morgen når de fleste samles der. Når dere ankommer AMS står Eigil og jeg og venter på dere ved Meeting Point. Deretter går turen til "godtebutikken", en time eller to med stopp hvor vi kan handle ting vi trenger. Når vi er ferdige der reiser vi til Harderwijk og hotellet. Nok en gang - velkommen til gjengen med "gale fly simmere".
 9. Hei Christian! Hvis du reiser med SK821 nedover og SK822 hjem - så er du sammen med "gjengen" og da er det helt sikkert plass når det gjelder transport. Jeg har registrert deg her hos meg. Vet ikke ennå hva transporten kommer på, men det blir en grei pris. Inngangen til FSweekend er på €17 for voksen, over 60 år litt mindre. Bestiller du på nett i forkant, slipper du å stå i kø, og det er vel €1 billigere. Bestiller du selv er linken: http://www.aviodrome.nl/tickets Kan ikke se at det er noen rabatter for grupper, så det er kanskje like godt hvis dere gjør det selv. Så slipper jeg å legge ut. Hyggelig at du blir med Christian.
 10. Til alle som i gruppen som skal til FSweekend! Hvis det er ønske fra deltagerne, kan jeg også bestille inngangsbilletter til FSweekend på forhand, så slipper vi å stå i kø for å komme inn. Eller dere kan bestille hver for dere hvis dere ønsker det. Det er ikke så mye å tjene på det, men for meg var det €2 å spare. Jeg er jo over 60. He he he. Da er jeg senior.
 11. Husker ikke hva hotellet ved messen heter jeg, men det ligger et Hotel Apollo i sentrum av Lelystad i alle fall. Kan du få avbestilt Richard, så gjør det og bestill på Hotel Marktzicht eller på Hotel Best Western Baars. Ved midnatt onsdag 8. var det 5 rom på Baars og 3 på der vi andre ligger - Hotel Marktzicht, som var ledig. Disse hotellene ligger 5 min fra hverandre. Jeg har ligget på begge, men synes det er mer hjemmekoselig på Marktzicht. Som Geir sier, det sosiale er VELDIG VIKTIG på denne turen. Og vi er en kjempegjeng som holder sammen hele tiden. Vi tar buss frem og tilbake fra messen. Vil bare si - gled deg til denne turen.
 12. Hei Richard! Ser at du kommer litt sent, så da må du nok ta deg frem selv. Var det ikke plass i Harderwijk da? Enten på hotel Marktzicht eller Best Western Hotel Baars? Det hadde jo vært hyggelig å være sammen på kvelden også. Det er jo en stor del av turen - det sosiale vi har på kvelden. Uansett, hvis du skal ha kontakt med oss, er jeg på tlf +47 93051221
 13. Hei Richard! Velkommen skal du være. Hva er reiseruten din og skal du kjøre med oss andre? Kjekt å vite slik at vi har plass til alle. Har du bestilt hotel i Harderwijk?
 14. Velkommen i "klubben" Jack. Når du ankommer såpass sent fredag, er nok vi i Harderwijk. Hvordan det blir søndag har jeg ikke helt klart ennå. Dette skal bli hyggelig. Geir - da har jeg registrert deg også.
×
×
 • Create New...