Jump to content

Lars Dahl

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lars Dahl

 • Birthday 05/05/1987
 1. hmm, da regner jeg med at det var en a330 jeg fløy, og at jeg bare bommet med 100stk på setetallet. Regner ikke med at det er noen andre fly med trapp ned til toalettene. Tusen takk for hjelpen folkens!
 2. Hmm, minner mer om b777 enn a-330 da egentlig. Nå er jeg ikke helt sikker på setetallet, men tror det var 505. Var foresten noen få businessseter foran, og resten vanlige seter. Men noen som har flydd noen av de to modellene og kan bekrefte/avkrefte om det er trapp ned til toaletter og crew-pauserom.
 3. Mener å huske at det ikke var noen motor ved halen
 4. Husker desverre ikke antall motorer, men fløy den høst 2006 eller vår 2007.
 5. Hei, har et lite spørsmål som jeg håper at noen fly-eksperter kan gi meg svaret på. Jeg var i militæret i bardufoss for et par år siden, og på en permreise til oslo fløy vi et litt uvanlig fly hjemover. Det jeg husker var at det var veldig stort i forhold til boeing 737, det tok 505 passasjerer(tror jeg), det hadde to midtganger, crevet var svenskt, ,og man måtte ta trappen en etasje ned for å komme til toalettene(og hvilerom for crewet). Flyet parkerte foresten på fjernparkering på gardermoen, og tilhørte verken sas eller norwegian. Noen som vet hvilket fly dette kan ha vært?
 6. Var i bokhandelen og så boka Fly - trygt opp og trygt ned igjen av Ottar Julsrud. Den så interessant ut, men skulle gjerne ha visst litt mer om den før jeg svei av 450 kroner av stipendet på den. Er det noen her som har lest boka, og og har noe å si om den? Mvh: Lars
×
×
 • Create New...