Jump to content

Eivind Wedø

Members
 • Content Count

  548
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Eivind Wedø

 • Birthday 09/06/1978

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja VA Financial Systems er nede. Dessverre...
 2. Hei. GoFlight sin EFIS ønskes kjøpt. Ta kontakt
 3. Er nok ikke den siste konkursen vi ser dessverre...
 4. Hvis ENOS_CTR vinner, gratulerer så mye - og all honnør til Anders Moen som satt hele 14 timer og 33 min på Lørdag. Bra jobba!!
 5. To av Norwegian maskinene skulle til Værnes, men snudde og gikk til OSL. Der var det for mye vind - så de gikk til Sola sammen med 2 andre Norwegian maskiner.
 6. Hallo, alle sammen Da jeg ikke er tilgjengelig idag, så har jeg fått Eivind Wedø til å legge ut gårsdagens svar og dagens spørsmål. Takk, Eivind. Svaret på gårsdagens oppgave var jo da selvsagt Dragonfly En av de flotteste liveryene jeg har sett. http://en.wikipedia.org/wiki/Dragonair Luke 19: "Jeg har slått meg litt til ro her i flotte Hong Kong før jeg reiser videre hjemover. Så idag lager vi bare et enkelt spørsmål. I min lange karriere som flyinterresert, har jeg reist med både SAS, Singapore Airlines, ANA, Air China og Spanair for å nevne noen. Men akuratt de nevnte selskapene over, hva er det de selskapene der har til felles, som kan være til bonus for meg? " Send svarene til Svale Leren som vanlig Lykke til
 7. Jo bare hyggelig du. Bra du liker det :grin: Keep up the good flying! *tommel opp*
 8. Ikke bra... Leser det er flere selskaper som begynner å slite litt. Thomas Cook UK og Air Berlin er bla nevnt. Begynner konkuransen å bli for stor og kostnadene for høye?!
 9. Æsj...Det var synd Christer! Den halvtimen jeg hørte på gikk det jo fint - but not my call.
×
×
 • Create New...