Gå til innhold

Alexander Hansen

Members
  • Innholdsteller

    91
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Alexander Hansen

  • Bursdag 02. juli 1993

Alexander Hansen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Trist at ting skal ta så lang tid. At vi ikke har kommersielle flyvninger med supersoniske fly i 2011, er rett og slett en tragedie ...
  2. Det er umenneskelig å brenne koranen? Nei, nå må du gi deg. Her er problemet at enkelte setter en såkalt "hellig" bok foran menneskeliv.
  3. http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/fly-maatte-noedlande-da-piloten-soelte-kaffe-3380241.html Slik kan det gå for uheldige sjeler. Følte seg sikkert ikke særlig i høy i hatten etter nødlandingen, kan jeg tenke meg.
  4. Nei, det gjør jeg ikke, hva er det du hører?
  5. SAS LN-RRM 737-700 Bilder finner du her: http://www.flightsim.no/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Main=62972&Number=494528#Post494528 MCP-tall: Gule(?) med rød bakgrunn CDU-farge: Grønn på både venstre og høyre enhet Resten må du bare se etter selv. Ingen anelse.
  6. Vanlige mobilkostnader ved oppringing av det der nummeret?
  7. Takker for svar. Fant et løsningsforslag: Når flydøren åpner innover, må en person som prøver å åpne døren dra med en kraft på minst 75 kN. Det er altså umulig å åpne døren når flyet er i luften, uavhengig av om døren er låst eller ikke. Hvis døren derimot åpner utover, vil det være tilstrekkelig å låse den opp, så gjør trykkreftene resten av jobben.
  8. Hei, Dette er vel et tema som er obligatorisk å kunne for enhver som har fly som interesse, men siden jeg ikke klarer å finne ut fornuften i dette (og i tillegg har prøve om emnet i fysikk på onsdag) forsøker jeg lykken her. Oppgaven er: (Og mine utregninger er korrekte i følge fasiten) Et fly går i en høyde på 9000 meter. Lufttrykket utenfor flyet er 30 kPa. Inne i flykabinen er lufttrykket 80 kPa. En flydør har arealet 1.5 m^2. a) Hvor stor er trykkreftene mot døren? Hvilken retning har denne kraftsummen? Utregningen jeg kom frem til var 75 kN innenfra mot døren. b) Hvorfor bør flydører åpne innover og ikke utover? (Dette spørsmålet forstod jeg egentlig fint lite av.) Fasiten på dette spørsmålet er: Døren bør ikke kunne åpnes fra innsiden når flyet er i luften. Spørsmålet mitt er: Hvorfor bør ikke flydøren kunne åpnes fra innsiden når trykket innenfra faktisk er større enn trykket utenfra? Døren blir jo presset vekk fra flyet, ikke innover mot det? Takker for alle svar.
  9. Hvordan ville du reagert hvis din lønn ble kuttet med 2/3?
  10. Dette er jo helt jævlig! Hadde begge pilotene blitt så kraftig blendet, kunne det jo regelrett endt i en katastrofe..
  11. Ønsker selv å bli medlem av dette VA-et, men denne videoen stanset også meg. Å kunne få oversikt og samle opp timer i samhold med andre, tror jeg kunne økt simulasjonsgleden ytterligere og tent en ekstra gnist. Default 747-400 har jeg imidlertid kun flydd ved noen få anledninger, og korrekt throttle-konfigurasjon for dette flyet har jeg heller ikke. Videoprogrammet som må anvendes, har jeg ingen kjennskap til - og hadde jeg først fått det til å fungere, ville sannsynligvis fps-fallet gjort FSX uspillbart. Nå har riktignok jeg svakere kort enn gjennomsnittet med mine knappe 164 VATSIM-timer. Ikke kan jeg fly SID og STARS uten CDU heller - som målet med denne videoen åpenbart er - så dette prosjektet må nok utsettes ytterligere for min del.
×
×
  • Opprett ny...