Jump to content

Christopher Andersen

Members
 • Content Count

  601
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Christopher Andersen

 1. Er ikke sikker, men så lenge jeg har hatt de har de ligget trygt i et papprør. De har noen små rifter ja, men disse vil ikke syns hvis de blir rammet inn. Har selv flere plakater som er rammet inn, og den ene har en større rift enn disse, men man ser den ikke hvis man ikke vet den er der
 2. Hei! Jeg selger to SAS-plakater fra 60-tallet. 750,- hver for seg inkludert frakt, eller 1400,- samlet inkludert frakt. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=30967036 http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=30967187
 3. Her er noen dårlige bilder av ukrainerne, tatt på søndag. Fikk komme inn å ta en titt i IL-76-MDen de hadde tatt med. Meget hyggelig crew forresten! SU-27 Flanker :grin: (Av en eller annen grunn snur photobucket bilde feil vei :crazy: ) Slik skulle alle cockpiter sett ut! :grin: BTW/NB!: Neste år blir RIAT 7-8 Juli.
 4. Vel framme på sydenhotellet sendte mannen mail til kona som skulle komme dagen etter. Mailen endte på feil adr. hos ei enke, akkurat kommet hjem fra mannens begravelse. Ho leste mailen og svimte av. Der sto det: Min elskede hustru!! Vel ankommet! Du blir sikkert overrasket å høre fra meg. De har fått PC her. Alt klart til din ankomst i morgen. Gleder meg til å se deg. PS: Det er sannelig varmt her nede!!!!
 5. Med egne øyne altså :grin:
 6. Skulle likt å se en Tristar og en VC-10 på RIAT.
 7. Ingen vits i å ta buss fra Hatton Cross til Myrtle Avenue, det tar 4 min å gå...
 8. Hvorfor går ikke Bjørn Kjos undercover? ( :whistle: :grin: )
 9. Hvis du vet flightnummeret, kan du søke det opp her og finne ut hvilket fly som fløy den respektive flighten
 10. http://www.flightsim.no/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=587943#Post587943
 11. Artig lite tilbakeblikk! Takk! (Men det er vel en flight med Norwegian Air Shuttle på vegne av Braathens. Braathens hadde aldri F50 )
 12. Hei! Jeg selger følgende DVD og bøker (alt er kjøpt i år): Just planes: Hong Kong Kai Tak (6t) 180,- inkludert frakt Boeing the complete story 250,- inkludert frakt Boeing 787 Dreamliner 200,- inkludert frakt A Seperate Little War. (Handler om Banff coastal command strike wing mot den tyske marinen i Norge, 1944-45) 250,- inkludert frakt Takk for titten
 13. Derfor er de 737-200-maskinene som opperer på grusbaner utstyt med "gravel kits": Nose gear gravel deflector (hindrer grus i å bli kastet opp på skroget og inn i motorene), beskyttelse på inboard flaps, beskyttelse i hjulbrønnene, Beacon-lyset på underkoroppen kan tas inn, og "Vortex dissipators", som er et lite rør som sikker ut under motorinntaket og bruker bleed-air til å bryte virvler forran luftinntaket for å hindre at grus blir sugd inn i motorene Muligens noen ting til, men kan ikke helt huske. Og til slutt kan boka: "The Boeing 737 technical guide" anbefales.
 14. Det var teknisk på en A321 som gjorde at de sendte en 340 til OSL.
 15. Ok, da tar jeg feil, men har jo lest mange steder at DY-serien eies av Norwegian. :confused: Hva med -KKX -KHA -KHB -KHC?
 16. Norwegian eier jo; LN-DYD, LN-DYE, LN-DYA, LN-DYB, LN-DYC, LN-DYH, LN-DYI, LN-KHA, LN-KHB, LN-KHC og LN-KKX
 17. Haha, se aftenpostens artikkel: http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3899439.ece :grin:
 18. Hvis du tar en nærmere titt på artikkelen ser du at den er nesten 4 år gammel..
×
×
 • Create New...