Gå til innhold

Nikolai.R.Haugen

Members
  • Innholdsteller

    292
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Nikolai.R.Haugen

  1. Hei, vil bare vite når barcelona spillerne lander på engm når de tar av ca. kl. 09.30 fra barcelona? Og hvilken rullebane blir mest sannsynlig tatt i bruk som landing rw?
  2. haha...Nice! Hvilken ATR payware bruker du der da?
  3. Nice bilder! Hvor får du tak i Alaska sceneryene ser så fristende ut :grin:
  4. Passasjerfly styrtet i Afghanistan. Et fly med rundt 40 personer om bord har styrtet i Afghanistan. Her er mer: http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10006542 tragisk...
  5. Nice, først trodde jeg at jeg var på bilder Sykt bra bilde, og nice vinkel!
  6. Hei, Jeg og Håkon har laget en FS quiz på Aftenposten. Prøv vist du har lyst. :grin: http://tjenester.aftenposten.no/quiz/quiz.htm?id=10343 PS: På spørsmål 4 skal det stå hva er slagordet til FS. Håper den var grei...
  7. jeg har ikke sett nimrod på andenes i det hele tatt før. Vet du når den var her sist, bortsett fra i dag da?
  8. Hei, så en Nimrod tok touch and go på Andenes lufthavn mellom ca. klokka 14 til 14.45. Noen som vet hva den gjorde her?
  9. Det er full beredskap på Gardermoen! Les mer her: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=564542
  10. Et luksus hotell laget av boeing 727, 15 meter over bakken i Costa Rica Her er bilder og info. Nice! For en utsikt!
  11. Air France KLM og Delta har slått pjaltene sammen,så blir tilbudet enda bedre for nordmenn. Står mer her: http://www.dagbladet.no/2009/05/26/reise/usa/fly/flyselskaper/6410848/ Dette blir nice greier. :cool:
  12. Hvis Norge skal ha P-8 så blir jeg veldig skuffet fordi P-3 Orion er som sagt en flyvende legende,og her i Norge er det ikke skjedd en eneste havari med det flyet. De tar jo å oppdaterer/reparerer det flyet her på Andenes(Et lite bonus for det). :grin: De har jo fire motorer som også er et lite bonus. De kan kjøpe det når Orion begynner å få problemer.
  13. Morsom film! Hvis du er medlem av AVSIM,så er det noen paneler til AN-225 som jeg fant! F.eks denne: AN-225 panel Eller denne(anbefales): AN-225 panel PS: Har ikke testet noen av disse panelen så jeg vet ikke hvordan de ser ut!
  14. Hehe! fin story og bilder! Det var også ett fint navn du skrev i storyen!(Over det nederste bildet)
×
×
  • Opprett ny...