Gå til innhold

Audun Grun

Members
  • Innholdsteller

    182
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Audun Grun

  1. Synes også 15000ft var ganske mye. Leste saken med en gang den kom ut og da sto det ihvertfall 15000ft. Nå er det jo slik at om du flyr inn i en CB feks, så kan jo den være over 20.000ft høy.
  2. Ble rammet av kraftige nedadgående luftstrømmer. Rundt 20 skadet og full alarm på flyplassen i India. http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3622368.ece Noen som har noe mer info om den her eller?
  3. Governor styrer oljetrykket ut til propellbladene som dermed styrer AoA på propellbladene, slik at propellen oppnår en konstant hastighet.
  4. TF-FIX aka Snorri Þorfinnsson =P Er dette testflygninger?
  5. Etter hva jeg har lest, så er Eyafjellajøkull en advarsel om at en mye større vulkan som heter Katla er på vei til å få utbrudd. Dette har skjedd de 3 siste gangene Eyafjellajøkull har hatt utbrudd. Les mer her: http://www.nettavisen.no/reise/article2884993.ece
  6. Gratulerer! Hvilken flygeskole er det snakk om?
  7. Nassrim. Takk for det ;P Tok litt tid å laste ned med begrenset mobilt bredbånd =P
  8. Har det på mobilen =P Får det både til iPhone og Windows Mobile. Klarte 60 =P
  9. Han var på radio før jul i sammenheng med søknadsfristen til Flyskolen også.
  10. Jeg er ihvertfall kjempe interessert i å ha den oppe =) Man kan se om noen hører på den gjennom statestikk generert av shoutcast ;P Jeg pleide ihvertfall å ha den på både hjemme og streamet den på mobilen en del.
  11. Streamen har vært nede en stund nå. Kommer den opp igjen eller?
  12. Mange bra der. Skal ikke si hva jeg hadde på russekortet mitt, men det var en av de få gangene i livet mitt som moren min ikke var spesielt stolt av meg =P Hun er generelt ganske stolt =P
  13. Synes det er veldig rart at de ikke skyter seg ut. Greit de først styrer vekk fra befolket område, men det ser ut som at de har god tid til å skyte seg ut etterpå.
  14. Jeg var oppe på Linderud istad og så den på vei opp i skyene. Hadde nok tatt av fra Gardermoen eller.no. Så ut som et vanlig passasjerfly med en gang, men dæven så rare vinger den hadde. Så kom den gjennom skylaget og man kunne klart se disken på toppen. Ufattelig stilig =)
  15. http://www.popsci.com/military-aviation-amp-space/article/2009-07/going-mach-20-open-cockpit Dette er jo bare helt sykt.
  16. Det så litt drøyt ut i grunn.. Godt at det endte bra ihvertfall.
  17. Vil egentlig si samme her. Snakker så lite engelsk at det blir veldig kjeitete når jeg plutselig skal snakke det selv, men jeg er ganske flink skriftlig og når jeg blir snakket til. Hvis jeg får et par dager på meg derimot, så kommer det tilbake. Vi har jo han kameraten her som er litt på tur: [video:youtube]
×
×
  • Opprett ny...